Betrouwbaar
tobias-fjeld-gulliksen-bron-sportsbibelen

Sportsbibelen

Transfers

'Feyenoord op de tribune voor linksbuiten Gulliksen'

FeyenoordTM

In Noorwegen stond zondag de kraker tussen Strømsgodset en Bodø/Glimt op het programma. Feyenoord zag toe hoe de thuisploeg de wedstrijd met 2-0 naar zijn hand zette en hield daarbij de ontwikkelingen van Tobias Fjeld Gulliksen in de gaten.

Gulliksen is een 19-jarige linksbuiten die tot medio 2024 onder contract staat bij Strømsgodset. Volgens informatie van TV2 zaten Feyenoord en Sturm Graz op de tribune om Gulliksen te scouten. Strømsgodset verwacht dat de gewilde Gulliksen niet langer houdbaar is en hanteert een vraagprijs van omgerekend 1.7 miljoen euro voor zijn smaakmaker.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Niet erg snel, maar wel behendig met de bal aan de voeten en de passing. Zou leuk zijn om erbij te hebben.
Dit is en wordt niets bijzonders. Next please
Ik vind het een Interessante speler. Hij houdt de bal heel dichtbij de voet. Lastig voor verdedigers.
Huh, je gaat toch niet zo ver in de voorbereiding nog eens even op je gemak een nieuwe speler bekijken? De zoveelste linksbuiten.
Hoop dat dit is om de aandacht afleiden terwijl ze aan tafel zitten met de twee echte kandidaten..
Je wilt toch z’n ontwikkeling kunnen volgen en m in verschillende situaties zien optreden. Logisch dat je m dan meermaals aan het werk wilt zien en zeker in een topper.

Gelukkig scouten we niet meer op basis van een youtube filmpje.
Kan ie wel een pingel nemen? 😂😂
Oogt aardig behendig, maar lijkt niet erg snel. Vraagprijs 1.7milj is prima, maar geen euro meer dan 1milj, hebbie m ook!
er moet wel een klasbak linksbuiten komen , met deze jongen voor 1,7milj om erachter te hebben en zo je positie dubbel ingevuld te hebben prima gelijk halen
hij kan zo aansluiten in de rij voor Thunderdome..
Ik verbaas me steeds weer dat als Feyenoord scouts ergens naar een talentvolle speler gaan kijken dat dan de hele wereld het weet en dan wordt de speler in een keer door een andere club weggekaapt. Bij de andre clubs lees ik dat amper. Je leest alleen....bv.... Ajax of PSV hebben een Noors talent bijna binnen of binnengehaald.
Bij andere clubs is het ook gewoon te lezen hoor. Daarnaast is scouten iets anders dan onderhandelen. Denk dat 80% van de spelers die gescout zijn nooit zijn benaderd.
Nieuws rond noa lang gemist? Wat een onzin verhaal dit
Gast.. Wat heeft Noa Lang nou hiermee te maken.. ik heb het over jonge talenten scouten. Feyenoord scouts worden blijkbaar overal herkend.
Je leest hier, sowieso weinig Psv of Ajax nieuws
De eerste naam van buitenspeler die past binnen het beleid van de afgelopen periode. Hopelijk blijven we gebruik maken van onze scouts die spelers voor relatieve kleine bedragen op waarde weten in de schatten…
Negatief maar ja met een naam Herpes is positiviteit misschien iets teveel gevraagd.
Ik snap niet dat er nog middenvelders moeten bijkopen. Het is al onlogisch dat er van seba/ Wieffer/timber/ zerrouki er 1 moet gaan banken elke wedstrijd. En dan van de belt en baullaude nog op de bank. Focus op linksbuiten , zou ik desnoods 20 mj voor uitgeven. Al snap ik dat er niet teveel ongelijkheid in selectie mag zitten. Inkoop beleid is stuk lastiger dan vorig jaar. Je hebt niet veel spelers nodig, maar die je koopt moeten echt een meerwaarde zijn
Als je nou ook nog ABN leert schrijven kan je volgens mij zo als hoofdtrainer aan de slag.
Je vergeet een komma tussen "Schrijven" en "Kan" ;)
Zerrouki is straks een maand weg na de winterstop. Daarnaast kun je zo geen blessures of schorsingen opvangen en zijn Timber/vd Belt nog niet goed genoeg om constant te presteren, laat staan in de CL.
Maak jezelf geen illusies, binnen dit Feyenoord is op Hancko na, niemand CL-waardig. Geen verwijt, enkel een constatering. Je kan niet verwachten dat ineens gaat schitteren in de CL als je twee jaar geleden nog Conference League speelde. Gewoon zorgen dat je aan een team bouwt dat een paar jaar achter elkaar direct plaatst voor groepsfase CL.
Heb je nog meer namen die je CL-waardig vindt?
'Feyenoord op de tribune voor LINKSBUITEN Gulliksen'
Iedere topclub heeft zijn posities bezet met minstens 2 spelers die met elkaar kunnen concurreren. Je hebt 5 wisselmogelijkheden, talloze wedstrijden, intensieve speelstijl, schorsingen, vormcrisis, blessures en komende winter de Afrika-cup. Logisch dat ze een brede selectie willen. Het is ook maar de vraag of Bullaude en Van den Belt volgend seizoen die concurrentiestrijd al echt kunnen voeren en een echte linkspoot ontbreekt ook nog op het middenveld.
Leuke voetballer met aardige actie,s in huis
Binnenhalen. Desnoods 'pas' voor de toekomst.
Talent spat er van af. Gewoon direct die 1.7 miljoen aftikken
Hij lijkt qua stijl op Paixao maar iets naarder met die rottrucjes van m en stijf tweebenig zo te zien. Doen hoor die wordt hier alleen maar beter.
Hij scoorde gisteravond wel op enorm geile wijze de winnende. Misschien leuk om die goal onderaan het artikel te zetten.
Voor Feyenoord 1 en hoeveel moet hij gaan kosten
Met Leo Sauer in het achterhoofd zou dit toch een hele onlogische transfer zijn
En als Leo Sauer niks brengt? Dan moeten ze opeens iemand uit het niets scouten. Er wordt alleen gescout en iedereen denkt meteen weer dat er onderhandelingen zijn ofzo...
Wat een onzin! Als je voor dit bedrag een toptalent kan halen, moeten ze dat meteen doen!
Sauer is 16! Als die vaste basisspeler wordt dan is deze jongen net voor 60 miljoen verkocht.
Sauer wordt in december 18, maar ben het er wel mee eens dat je die nog niet moet meetellen, lekker laten meehobbelen en af en toe minuutjes is het maximale.
Ben het wel eens hoor, geef hem achter een vaste basisspeler de ruimte om te ontwikkelen. Die jongen komt er echt wel.
Voor dat bedrag denk ik een leuke speler die zich goed kan ontwikkelen. Leuke dribbels, jong en niet bang om een actie te maken en risico te nemen. Kan zich leuk ontwikkelen denk ik.
Zou een goedkope optie zijn voor linksbuiten om daarnaast dan een duurdere buitenspeler te halen zoals die Kroaat of Algerijn.
Klopt anders wordt deze jongen gelijk in het diepe gegooid.
Dat is nr 5 die als nieuwe linksbuiten aan Feyenoord wordt gelinkt. Nog maar 10 te gaan, want voor elke positie moeten ze 15 namen hebben klaar staan. Daarna nog 14 namen van een spits, alleen Pepi is nog maar genoemd, en nog een stuk of 9 vervangers voor Köckçu.
Ik ken hem niet, maar op FM is hij heel goed, maar daar wel langzaam.
Dit vind ik wel wat, alleen een beetje aan zijn schot werken als ik afga op de beelden.
Hij zou 20 miljoen Noorse kronen kosten: omgerekend 1,7 miljoen euro
@FTM Is dit weer een wild gerucht uit het buitenland of heb je bevestigt gekregen dat ze wel echt voor hem op de tribune hebben gezeten en hem misschien zelfs wel overwegen te kopen?
Als je naar de medaille kijkt heb je het antwoord.
Heeft meer wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld dan Pedersen toendertijd, lijkt me sterk. Is gewoon 1 van de honderden spelers die ze in de gaten houden, meer niet.