Bevestigd
rotterdam-vlag

Nieuws

Feyenoord pas later naar Coolsingel bij landstitel tegen Excelsior

Van de redactie

Indien Feyenoord op zondag 7 mei kampioen wordt, dan volgt een dag later nog geen huldiging op de Coolsingel. Algemeen Dagblad bericht dat het te ingewikkeld en duur is om dat mogelijk te maken.

Wanneer PSV op zaterdagavond 6 mei punten morst tegen Sparta en Feyenoord op zondag wint bij Excelsior, mag de club zich landskampioen noemen. Dat een eventueel kampioenschap afhankelijk is van de uitslagen bij twee wedstrijden vinden de politie en gemeente te onzeker om alles voor een huldiging al in gereedheid te brengen. Bij het organiseren van een balkonscene op de Coolsingel zouden grote hoeveelheden materieel, beveiligingspersoneel en politieagenten die beschikbaar moeten worden gemaakt.

Volgens de krant houden de gemeente en politie wél rekening met een huldiging op 15 mei, de dag na de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles. Een woordvoerder van de gemeente wilde dit desgevraagd niet bevestigen. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik ga schijten.

Punt!
Beste met een bus met open dak met de schaal door de stad. Vanaf de Coolsingel met de bus door de stad richting de kuip
Gaat niet gebeuren, en ik denk dat de gemeente het juiste heeft besloten, dat gaat een puinzooi worden.
Boeien. PSV gaat echt geen punten laten liggen op Spangen.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Wat een bullshit, je weet toch ook niet 100% zeker dat Feyenoord van go ahead eagles wint. Schei toch uit
Klopt, maar de kans dat het dan beslist is, is veel groter.
Tuurlijk een week later een huldiging. Wat zitten er toch een stel amateurs in dat stadhuis. Waarom is dat nu moeilijk om te regelen??
Sinds Corona is er zeer veel personeel uit de evenementenbranche wat anders gaan doen, want die zaten werkloos thuis. En die zijn na Corona niet teruggekeerd. Daarnaast gaat in mei het festivalseizoen weer echt van start en is er dus op allerlei plekken materiaal en mensen nodig. Je moet dat dus enige tijd vantevoren gaan plannen en reserveren. Dan wil je wel behoorlijke zekerheid dat het ook beslist is. Die is na de thuiswedstrijd een stuk groter.
Je bent een ****** als je dat niet begrijpt
Hoi ik had deze vraag al bij een eerder nieuwsbericht geplaatst maar weet iemand hier precies of je wel of geen kaarten voor de huldiging nodig heb??
Tuurlijk niet, is gewoon in de stad.
oke thx want deze feyenoorder komt van ver namelijk , niet dat ik na uren reizen voor jan *** aankom en plots te horen krijg zo van "sorry je heb geen kaart" 🤣 zou beetje zuur wezen
Kom dik op tijd, om teleurstelling te voorkomen.
ik zal er vroeg in de ochtend zijn al moet ik de nacht doorhalen 🤣
Feyenoordvrouwtje
Als de huldiging op de Coolsingel is dan is dit vrij toegankelijk. Maar….. vol is vol. En in 2017 was dit al heel vroeg. Het was toen 17 jaar geleden. Maar ik denk dat het minstens even druk zal zijn.
Als je de wedstrijd op het stadhuisplein wilt zien (zondag) moet je wel kaarten kopen. Ook daar geldt vol is vol.
In 2017 werd er een amber alert verstuurd om niet meer naar Rotterdam te komen. De hele stad was vol. Vrienden in de hoofdstad kregen dat bericht. 🤣🤣🤣🤣
Gewoon komen ookal is het vol
Wat heeft zo'n huldeging dan nog voor nut? De extase is eraf en het feest is al geviert. Ook worden alle examenkandidaten genaait omdat de meesten 15 mei examens hebben en 8 mei nog niet.
Feyenoordvrouwtje
Je gaat toch geen huldiging na een week doen. Wordt oorlog. Is niet tegen te houden.
Idd, feest wordt roch geviert alleen ongeconteleerd, na een week een huldeging is het zo nep en gecreërd.
Wat nep is, is jouw Nederlands
Feyenoordvrouwtje
De huldiging in 2017 was geweldig. Niets nep. De grond op de Goalsingel trilde helemaal. Maar na een week. Mag hopen dat psv de punten gewoon pakt en dat 14 mei kampioenschap is en 15 de huldiging.
Hoezo niet tegen te houden? Valt weinig te huldigen zonder de spelers op het bordes. Is dat nu zo moeilijk te begrijpen?
Tuurlijk zou 8 mei dan toffer zijn als we kampioen worden 7 mei, echter snap ik het van de gemeente wel dat het lastig is om op zoiets te gaan gokken en kort dag voor zo’n groot evenement met 250.000 bezoekers. Gewoon 15 mei met ze allen! 💪🏼
Feyenoordvrouwtje
Ze hebben dan een hele avond extra de tijd. Je gaat het toch niet een week later vieren. De bus vanaf excelsior komt de stad niet door. Toch een bus tour door de stad.
Aboutaleb mag wel wegblijven