Betrouwbaar
VK Sportphoto | Emil Hansson

VK Sportphoto

Nieuws

'Feyenoord sluit terugkeer Emil Hansson niet uit'

FeyenoordTM

Emil Hansson (24) speelde van 2016 tot 2019 voor Feyenoord. Na een verhuurperiode aan RKC Waalwijk (2018/2019) verkaste hij definitief naar Hannover 96. Volgens Sportbladet heeft Feyenoord opnieuw belangstelling voor de Zweedse linksbuiten.

Via Hannover werd Hansson opnieuw gestald bij RKC Waalwijk. Na één seizoen verkaste de Zweed permanent naar Fortuna Sittard, waar hij het twee seizoenen volhield. Heracles Almelo kwam afgelopen zomer en daar is hij de absolute smaakmaker geworden. De buitenspeler was reeds betrokken bij dertig goals: Direct met vijftien treffers, indirect met vijftien assisst.

In gesprek met Sportbladet doet Hansson een boekje open over zijn tijd bij Feyenoord: "Ik was jong. Ik concurreerde met Sam Larsson en Eljero Elia. Het was best zwaar, maar leerzaam."

Volgens informatie van het betrouwbare medium houden clubs als Eintracht Frankfurt, 1. FC Köln, Olympique Lyon en Udinese de ontwikkelingen van Hansson in de gaten. Feyenoord is ook geïnteresseerd, aldus het medium. Hansson: "Ik zal er op ingaan indien het concreet wordt. Op dit moment wil ik me concentreren op mijn eigen prestaties en die van Heracles."

Hansson speelde drie officiële duels in de dienst van de Rotterdammers. Hij heeft bij Heracles een contract tot de zomer van 2024, met een cluboptie voor een extra seizoen. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt hij een waarde van €700.000.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Sluit terug keer niet uit ..nou uitsluiten doe je Coen M. alleen. Zegt natuurlijk niets dit ..was te licht is te licht..en voor een ieder die iemand van al die talenten weer terug zien . Dat vind ik echte armoede ..toen waren te licht en terecht weg gestuurd van Arkaza tot Barend ..
Ja talenten ontwikkelen zich natuurlijk nooit verder door veel wedstrijden te spelen op niveau...
Wat een onzin zeg...
Zeg niet dat het een versterking zou zijn voor ons nu...
Maar is nu zeker een betere speler dan toen hij weg ging...
Ik las laatst een artikel over de succesvolle spitsen van Heracles Almelo en toen vroeg ik mij bij hem ook al af of hij niet alsnog een optie zou kunnen zijn. Kanttekening die je wel moet plaatsen: Hij is nu succesvol op KKD-niveau en was dat op Eredivisieniveau nadrukkelijk véél minder.
Idem met vd Belt. Alleen is die wel jonger.
En de positie is anders, een vleugelspeler die creabea is in de eerste divisie, kan dat niet bij feyenoord. Maar een defensieve speler uit de kkd, kan wel in de rotatie mee in een goed draaiend feyenoord. Zolang hij maar niet al te gek doet, dan komt hij al een heel eind.
De leeftijd scheelt idd. En ik vond Van den Belt vorig jaar bij een niet goede ploeg op zijn minst heel verdienstelijk spelen. Terwijl Hansson in 66 Eredivisieweddtrijden + 14 in de Tweede Bundesliga vaak minder overtuigend was.
Aan de andere kant, kan Hansson ook een mooi voorbeeld blijken te zijn dat niet alles dat goed is snel komt. Dus als je hem zonder afkoopsom kan terughalen en Van de Belt voor minder dan €1.000.000 moet je het zeker overwegen.
Helemaal mee eens, ik hoop stiekem ook ooit op een terugkeer van Dylan Vente. Ik hoop dat hij kan slagen bij de club, een echte Rotterdammer weer.
We hebben nesto groen, die gaat gegarandeerd doorbreken.
Dat hoop ik maar de rij van spitsentalenten die niet zijn doorgebroken waar dat door overenthousiaste supporters wel voorspeld (gedacht = gehoopt?) werd, is vele malen langer dan de rij van spitsentalenten die een blijvertje zijn gebleken in Feyenoord 1.
N.B. Hansson speelt ook nog eens vanaf de flanken en dat zie ik Groen niet zo snel doen.
Hou nog toch eens op met ‘het is een Rotterdammer’. Dat sentiment beperkt Feyenoord altijd zo enorm
Toch zonde dat we opnieuw geld moeten betalen aan een speler die al van ons was, en datzelfde gebeurd over paar seizoenen met Azarkan.
Bij Fortuna hebben we wel kunnen zien dat dit geen eredivisiespeler is. Het niveau van de KKD geeft vaak een vertekend beeld, dat zagen we ook al bij Muhren en Tom Boere bijvoorbeeld. Sommige spelers zijn gewoon te goed voor de KKD maar kunnen de stap omhoog maar lastig maken. Als ik Hansson was zou ik lekker naar de MLS gaan, lekker cashen en je blijft altijd in beeld bij clubs in Europa.
Nee, het genoemde medium is heel betrouwbaar. Zijn ook met hem in gesprek geweest.
En als het onzin was, had 1908.nl niets gepost.
Ah best apart, naja vertrouwen houden in de scouting dan maar :D
Zal voor nu hooguit geïnformeerd zijn. Ik verwacht geen verdere toenadering. Maar geinig nieuwtje is het wel.