Primeur Bevestigd
Anders Nielsen | Afbeelding via @official_rafc op X.com

Afbeelding via @official_rafc

Transfers

Feyenoord sprak met Nielsen voor rol assistent-trainer

Bombarda

Feyenoord is druk bezig met de nieuwe technische staf rond Brian Priske. De nieuwe hoofdtrainer, die op 1 juli officieel begint aan zijn klus in Rotterdam, wordt momenteel alleen bijgestaan door assistent-trainers Etienne Reijnen en John de Wolf. Daar komt naar verwachting spoedig verandering in.

De Rotterdammers zagen recent twee assistent-trainers vertrekken: Marino Pušić ging als hoofdtrainer aan de slag bij Shakhtar Donetsk, terwijl Sipke Hulshoff met Arne Slot meeging naar Liverpool. De 'package-deal' kan voor Feyenoord, inclusief performance-trainer Ruben Peeters, middels variabelen oplopen tot een totaalbedrag van dertien miljoen euro.

De staf van Feyenoord zal zoals het nu staat bestaan uit hoofdtrainer Brian Priske en John de Wolf. Rond de naam van Etienne Reijnen is er nog steeds beweging omdat ook hij mee kan naar Liverpool, maar er is een kans dat hij noodgedwongen in Rotterdam moet blijven. Reijnen beschikt nog niet over de juiste trainersdiploma's. Dit gegeven, plus het feit dat Reijnen niet over een werkvergunning beschikt, maakt het voor Reijnen een stuk lastiger om daadwerkelijk met Slot mee te gaan naar Engeland. 

Feyenoord kreeg vlak voor de voorbereiding op het voetbalseizoen 2024/2025 van Sparta Praag te horen dat Brian Priske géén assistent-trainers van de Tsjechische club mee mocht nemen naar Rotterdam. Sparta Praag schuift assistent-trainer Lars Friis na het vertrek van hoofdtrainer Brian Priske door als de nieuwe hoofdtrainer. Feyenoord zoekt daarom zoals gemeld buiten Praag om naar een of twee nieuwe assistent-trainers.

De club is recent via Brian Priske uitgekomen bij Anders Nielsen. De twee zijn bekenden van elkaar uit hun gezamenlijke periode bij Royal Antwerp. Er is uitvoerig gesproken met Nielsen, die momenteel trainer is van het Deense Otterup B&IK. Die gesprekken lopen nog steeds, al wordt er met meerdere kandidaten gesproken. Er is nog geen definitieve keuze gemaakt.

Feyenoord heeft meerdere ijzers in het vuur. Naast Priske, De Wolf en Reijnen leeft het idee om nog twee nieuwe stafleden aan het Rotterdamse trainersgilde toe te voegen, waarvan Nielsen nu een concrete kandidaat is.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Priske Was vrijdag al rond waarom komt Feyenoord hier niet mee naar buiten?
Omdat Feyenoord z’n eigen plan trekt en zich niet druk maakt om ongeduldige figuren op fansites.
@Bombarda wat betekent de komst van Carranza voor de toekomst van Bullaude? Het lijkt me dat de speelstijl van Carranza goed aansluit bij een lopende 10 als Bullaude.
Bullaude, bevriende zaakwaarnemer heeft mandaat gekregen om hem te lozen
Komst Carranza? Ik zie geen artikel hier over. Dan moet ik gaan buurten bij andere media om hier meer over te weten te komen 🤔
Tot nu toe buiten Priske niet echt veel schokkend nieuws. Trouwens, wat een nachtuilen hier zeg, gezien de tijden van verzending.
Carranza woho Carranza woho Carranza woho Carranza woho, in Argentinië is er een spits die scoort voor Feyenoord alsof het niks is. Carranza woho Carranza woho Carranza woho Carranza woho


En dan op de melodie van Tirana
Even iets van een andere categorie. Als elke keer als ik mijn scherm aanraak in deze App om iets te lezen er weer een video oppopt dan ben ik er snel klaar mee. Ik erger me er kapot aan, maar misschien ben ik de enige.
Ik gebruik de app niet, gewoon nog met browser via iPad. Daar irriteren de steeds opduikende reclames onder aan het scherm me. Je beeld verspringt plots, steeds weer zoeken waar je was.
@Bombarda Is het toevallig dat één van onze basis spelers verlengt met een jaar met daarop een clausule? Geert 🫶🏻 of Quinten 🙏🏻
Geertruida verdiend echt een transfer. Die moeten we hem ook echt gunnen. Ook na het meewerken vorige zomer toen zijn transfer afketsten altijd 100% gegeven.
Klopt. Maar als die verlengt (+1) zou mooi zijn net als Kokcu 30 mil opbrengt. Een club die hem op waarde schat is dat een koopje voor ons een super bedrag. Nu kan je 20 tot 25 vangen dat verschil voor ons is groot. Dan liever een clausule. Loons verhoging + CL jaartje mocht hij niet tevreden zijn met de aankloppende clubs.
Die gaat denk ik nooit zijn transfer positie opgeven, waardoor hij alleen maar duurder en duurder wordt, zeker na het mislopen van Leipzig vorig jaar.
Hij heeft het laatste jaar ook zijn geld opgeleverd door zijn spel, en de daarbij horende overwinningen, geloof dat hij inmiddels drie keer heeft bijgetekend, op een gegeven moment houdt het op.
Lijkt me dat in het geval Geertruida, die zeven jaar in het eerste speelt, je wel een transfer kan, mag en moet verwachten na zo’n top seizoen, het ijzer moet je smeden wanneer het heet is, en zou van weinig ambitie getuigen als hij niet bij mogelijkheid de drang heeft om een stap te maken.
Zou het niet de contractverlening van Wellenreuther zijn? In het artikel 'Feyenoord concreet voor Wellenreuter' stond er dat de contractverlening afhankelijk was van een Basisplaats en een nieuwe trainer.

De nieuwe trainer is zo goed als binnen en Wellenreuther heeft bewezen een hele goede en betrouwbare keeper te zijn.
Misschien krijg Jahambaks wel en nieuw jaarcontract
@Bombarda het nieuws waarbij het stoplicht op groen moest komen om te delen, was dat het bericht van zojuist over Carranza?
Wil prijsje ook nog iemand qua spelers meenemen naar rotterdam @Bombarda
Ongetwijfeld, maar zou even niet weten wie. Krejci is weg (Girona) en Vitik is niet goed genoeg, volgens Feyenoord. Verder is het niet veel daar.
Rechtsbuiten, onmogelijke naam dus ga het ook niet proberen maar had daar flinke cijfers afgelopen seizoen.
Hebben andere namen op de korrel
De namen die je voorbij hebt zien komen. Krijg je dan echt het gevoel dar Feyenoord in een hoger segment kijkt dan 1 a 2 jaar terug?
Het gaat om directe versterkingen
Ja miss die buiten spelers maar die schieten er veel in de liga 1 maar in de champions league is het andere koek. Bedankt voor het reageren.
Carranza bijna binnen heerlijk nieuws
Fabrizio romano:
🔴 Girona are set to complete both Luciano Rodríguez and Ladislav Krejci deals, agreements are being sealed.

Another club tried to hijack Krejci deal but the boy respected and wanted Girona.

First two new signings for Champions League are now almost done. ✅
@Bombarda probeerde Feyenoord toevallig de krejic deal te kapen?
Zou raar zijn want krejci is een verdedigende middenvelder en met zerrouki, wieffer en nadje die rond is zou dat een onlogische aankoop zijn. Misschien zien ze in hem een verdediger
Wieffer vertrekt mogelijk, Zerrouki heeft afgelopen seizoen te weinig laten zien en Nadje is een talent waarvan niet duidelijk is of hij het gewenste niveau nu al aan kan. Zo ruim zitten we dus niet op die positie.
Daarnaast hebben wij ook nog zechiël, die wel net terug is van een zware knieblessure. Bij de 021 was ie ook meteen een van de betere
Girona is de nieuwe club waar ik de pest aan heb..twee targets binnen met oliesjeik poen🤬
Very interesting this silence on Feyenoord.nl :)
Het zou helpen als we een topic hebben waar iedereen vragen kan stellen. Vervuilen we minder het topic zelf
Dat stelde ik al voor (Vraag ‘t aan Bombarda als parodie op Vraag ‘t aan Mona)….. Maar kwam geen reactie op. Wat niet hoeft, wie ben ik…. Maar de vervuiling is er constant omdat velen steeds weer hetzelfde blijven vragen, waardoor de topics steeds weer offtopic gaan.
@Bombarda is er al meer bekend rondom de Carranza deal?
Ze verwachten dat het wel goed komt 😉👍🏽👏🏽
@Bombarda Zijn er op dit moment gesprekken over contract verlengingen bezig?
Timber toevallig een van? Daarnaast hoop ik ook dat we Wieffer weten te overtuigen te blijven met een verbeterd salaris + extra jaar.
@Bombarda is de naam Armand Lauriente bekend bij Feyenoord? En zou Feyenoord zich kunnen melden bij sassuolo omdat ze gedegradeerd zijn?
@Bombarda er zou toch ook een performance trainer mee over komen?
Zag ergens voorbij komen op X dat Osorio van Midtjylland interesse geniet vanuit de Eredivisie. Kan jij dit bevestigen en gaan het dan om Feyenoord? @Bombarda
Zou geweldig zijn als die naar ons toe zou kunnen komen. Wij hebben natuurlijk ontzettend veel te bieden op dit moment aan een rechtsbuiten wat zijn keuze wellicht eerder op ons laat vallen
Als ze die halen weet ik nog wel een Chileen die zeer talentvol is!

https://www.transfermarkt.nl/damian-pizarro/profil/spieler/950593
Jammer.., maar bedankt voor de info/reactie Bert!
Jazeker jammer. Had hem een tijd geleden ookal op het oog. Leek me een ideale speler voor als Gimenez vertrekt. Bleek toen al een transfer naar ik dacht Udinese gemaakt te hebben.
Ik zie een aantal mensen het hier hebben over een ‘geweldig nieuwtje’ waar komt dat ineens vandaan?
Ben ook erg benieuwd naar dat nieuwtje
De netten uit de kuip volgend seizoen?
Antwerpen was wel Priske's minst succesvolle tijd.
Wil je dat meteen linken aan de assistent trainer? Dat is wel erg goedkoop vind je niet?
Maar wel het fundament gelegd waar vBommel flink van geprofiteerd heeft.
4e met één punt achterstand op nummer 3 Anderlecht. Met een vrij doorsnee selectie. Van Bommel kreeg het seizoen erna veel beter spelersmateriaal. Heeft overigens ook niets te maken met de kwaliteiten van een assistent.
Eens, ik denk ook dat priske als hij was gebleven bij antwerp, het net zo goed deed als van bommel of misschien wel beter. Maar gelukkig is hij nu trainer van ons. en verdient de beste trainers om mee te werken, om feyenoord naar een hoog niveau te duwen.
Komt Christian Clarup nog wel of moeten we daar ook iemand anders voor vinden?
Volgens Bombarda niet, maar volgens FR12.nl wel.

Ik hoop dat Clarup wel komt omdat hij als fysiek/ conditie trainer van Deense elftal echt wel wat moet kunnen en de Tokkie Site gelijk heeft, maar 1908 heeft het vaker goed.
Ik hoop in elk geval dat we de staf ruim op tijd gevuld hebben en natuurlijk ook met kwaliteit haha.

Ik ga er wel vanuit dat Clarup dat kan leveren aangezien die ook bij Denemarken werkt wat geen verkeerd voetballand is.
@bombarda wanneer krijgen we te horen wat het geweldige nieuwtje is?
🔴
🟠
🟢 --> als die hier op springt
In welke fase zitten we nu dan?
Geef ons een hintje zoals Rutger ook altijd deed👀
Dat deed hij wel eens. Maar meestal niet dus.
Was dit het "geweldige" nieuws?
@Bombarda heb je binnenkort inkomend transfer nieuws?
Ja dus begint over 20 dagen de eerste training al....
Tijd zat, tegen die tijd heeft Feyenoord wellicht al vier versterkingen zonder enige verkoop

- Hadj Moussa
- Smal
- Nadje
- Carranza?
In een ideale situatie heb je je selectie zo vroeg mogelijk rond. Zodat je niet weer het hele seizoen in de achtervolging moet zoals afgelopen jaar. Hoop echt dat ze daar van hebben geleerd
9-10-11 augustus aftrap Eredivisie, dat is pas over twee maanden
Vorig jaar was dat het probleem niet. Dat wordt telkens geroepen als excuus, maar buiten Luka was iedereen die veel speelde er vanaf de eerste wedstrijd. Vorig jaar hadden we juist de selectie het meest op orde van alle jaren onder Slot. Juist PSV had hun selectie niet in orde en zijn toch kampioen geworden. We moeten geen dingen aanpraten/excuses zoeken die er niet zijn.
Allemaal leuk en aardig maar er zit ook nog een EK tussen. Dat betekent dus dat de markt later op gang komt. En de uitgaven bovenaan gaan als een sneeuwbal effect naar de niveau's lager.
Je hebt toch een voorbereiding om ingespeeld te raken? Als je meerdere aankopen pas na het begin van het seizoen doet, heeft die hele voorbereiding veel minder nut
Gaat erom dat dat niet HET probleem was afgelopen seizoen, want zoals ik letterlijk zei, vorig jaar waren het meest ingespeeld en hadden we de selectie juist veel beter op orde dan in de voorgaande jaren. Maar omdat we de eerste 2 wedstrijden punten verspeelden, ligt het meteen daaraan. Slaat toch nergens op? Je miste alleen Ivanusec en in mindere mate Lingr maar die speelde niet veel. PSV haalde belangrijke spelers veel later dan wij, maar zij presteerden wel gewoon.

In het kampioensjaar verloren we alle wedstrijden in de voorbereiding en was het team tot half september niet eens op orde en toch werden we kampioen. Wellicht is de voorbereding minder belangrijk dan je denkt en gaat het gewoon om de juiste spelers aantrekken.
Gekke vraag misschien, maar worden assisten-trainers ook daadwerkelijk ten alle tijden gescout door Feyenoord, of komen de suggesties vanuit DtK / Priske?
Beetje een mix, maar zit nu niets gescouts tussen geloof ik (ook deze naam niet)
Thanks! Heb persoonlijk al het vertrouwen in DtK en de scouting, dus de stafinvulling zal wel goedkomen :)
Niet vergeten dat Priske ermee moet werken he! Dus dat moet wel klikken. Kan je een talentvolle assistent trainer scouten, maar als die niet met Priske overweg kan, heb je een probleem. Suggestie vanuit scouting kan natuurlijk wel.
Komt Clarup eventueel wel mee met Priske?
Ja man, was een topverdediger 💪🏻
Maar wel opgeslokt door die Brabantse hyena's.
Albert Stuivenberg assistent maken.
Hoe kan je hier nou duimpje omlaag meedoen?
Wordt zeer gewaardeerd binnen Arsenal, Rotterdammer, uitstekende veldtrainer, goed met jeugd en achtergrond bij Feyenoord

Vd Wolf en Stuivenberg voor continuïteit.
Priske, assistent en performancemanager
Denk omdat het niet haalbaar is waarschijnlijk. En je bent Etienne Reijnen vergeten, die voorlopig blijft.
Was mijn buurjongen in IJsselmonde. Een heel kundige voetballer met groot in- en overzicht, maar helaas heel jong een heel vervelende blessure gekregen waardoor hij de top niet meer ging halen. Maar daardoor al van heel jongs aan met het trainerschap bezig gegaan. Zou een héle goede zijn.
Precies. Deze man zou top zijn als assistent