gimenez-feylaz

VK Sportphoto

Europees

Feyenoord - SS Lazio • 1-0 [FT]

Van de redactie

Feyenoord heeft het thuisduel tegen Lazio gewonnen door een doelpunt van Santiago Giménez. In Denenmarken werd FC Midtjylland - Sturm Graz 2-0 waardoor de Rotterdammers op doelsaldo groepswinnaar van groep F zijn geworden. 

 

Feyenoord - SS Lazio 1-0

1-0 64' Giménez

Rode kaart 90+6' Romero

 

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López (46' Hartman); Timber (90' Wieffer), Kökçü (c), Dilrosun; Szymański, Danilo (63' Giménez), Paixão (72' Wålemark). 

Wissels Feyenoord: Marciano, Wellenreuther, Pedersen, Bjørkan, Rasmussen, Jahanbakhsh, Hartman, Wieffer, Wålemark, Benita, Giménez, Bullaude.

Opstelling SS Lazio: Provedel; Lazzari, Casale, Patric, Hysaj; Milinkovic-Savic (c), Marcos Antonio, Basic; Cancellieri (81' Romero), Felipe Anderson, Zaccagni (63' Pedro).

Wissels SS Lazio: Luís Maximiano, Magro, Vecino, Pedro Rodríguez, Luis Alberto, Romagnoli, Romero, Radu, Cataldi, Mario Gila, Marušić.

Delen

Reacties

Uiteindelijk gaat het om het resultaat en dat is geweldig natuurlijk. Maar wat was het matig ! Hartman viel goed in, maar eigenlijk heeft Feyenoord maar 1 goede LB en 1 goede LCV; helaas is dat dezelfde speler. Op het middenveld is het te veel van hetzelfde, geen rust. In de spits gaat mijn voorkeur uit naar Gimenez, maar dan moeten de buitenspelers niet alleen maar naar binnen komen. Beetje geluk bij het doelpunt (slechte aanname !) maar wel doozetten. En door..........
Uitstekende Bijlow en Hartman en Gimenez vielen goed in. Geweldig die Mexicaan hij valt maar zet door en goal. En prachtig dat beetje provoceren bij die Romeinen, ik heb niks tegen Danilo, maar in dit soort vechtwedstrijden heb je dit echt nodig.
Braziliaantje af en toe wat aardige acties, dat is positief. Dilrosun is altijd alles of niks voorin.
De backs waren allebei niet best, vond ook Geertruida zeer zwak.
De kater van vorige week is weg.
Trots om Feyenoorder te zijn.
Kost je hart, maar het wijntje na afloop...
Geweldig mannwn
Heerlijk! Ze toonden nu dat ze zo'n wedstrijd ook op mentaliteit kunnen winnen. Gimenez en Hartman vielen met het mes tussen de tanden in. Hopelijk staan die voorlopig in de basis. Het voetballende gedeelte moet nog wel beter, maar met de lange winterstop en hopelijk nog een goede 6 erbij kan dat ook alleen maar beter worden.
Die Giménez is een cultheld in de wording. Hij struikelt bijna over zijn eigen benen, maar toch weet hij telkens weer te scoren. En dan gaat hij tot slot, nog even ruzie zoeken met die Italiaanse verdedigers. Wat een vent zeg!
Geweldige wedstrijd kwa spanning en regelmatig ook goed voetbal. Misschien mag je wel zeggen dat dit Feyenoord op z'n Italiaans heeft gewonnen door na de terechte voorsprong het spel slim en vakkundig te ontregelen. Opstootje hier en daar, gericht naar de grond gegaan bij contact, ik zat te genieten. Want zo kunnen we ook spelen dus .... vorig seizoen Marseille uit 0-0 .... ;-) Ook mooi dat Slot nu zo'n 5 maanden de tijd heeft om met deze selectie echte stappen te gaan maken met de focus op de competitie.
Wat kan 1 doelpunt een verschil maken. Van virtueel 4e naar groeoswinnaar en dus in ieder geval tot in maart Europees meedoen. Maar ook een boost voor de spelersgroep en de trainer. Santi is zijn geld nu al waard.
Wat een wedstrijd Bijlow keepte erg goed nu hopen mooie loting maar nu feesten
Spannende wedstrijd met soms goed voetbal. Gimenez held, die Pool ook gewoon geweldig en dan Bijlow die steeds meer in vorm komt, heerlijk deze.
Hartman geweldig ingevallen Paixão goede wedstrijd
Wat een wedstrijd ! Niet te geloven ,gehoopt en nu toch gelukt. . Gimenez wat een held. Hartman , uiterard de kale kletsen en walemark prima . Gewonnen op karakter en vechtlust
...en...door de volle heftige kuip..was nu een HOT tub...stomend..rokend...Lazio came to the Hell of ROTTERDAM SOUTH SUDE..
Als dit geen boost is voor het groeps proces lekker feyenoord
Lekkerrrrrrr 💪💪💪💪💪💪💪 gefeliciteerd kameraden 💪💪💪💪💪
Paxoai Giminez Walemark

Lijkt me de ideale voorhoede voor de basis met Hartman en Geertruida ( ondanks zijn onzekere optreden ) op de flanken. Nu nog een cvm erbij en we kunnen gaan stunten in 2023.
JAAAAAAAAAAAAQAAAAAAA
Hartman geweldig ingevallen. Fijn dat hij weer fit is

Gefeliciteerd kameraden
Ik ga effe helemaal stuk van de spanning niet goed joh heey
Staan nog steeds aan kop en dit is precies wat ik bedoel eigenlijk doe je hier Danilo te kort maar als dit zo blijft is het voor mij echt wel een held Gimenez.
Giminez sowieso een held... gewoon in twee wedstrijden tegen Lazio scoren. Deze was wel héél lekker.
Lazio wacht rustig af..spelen duidelijk met de handrem erop
Ik hoop dat gimenez erin komt
Wat een slechte eerste helft. Alles gebeurd op eigen helft, meeste balbezit was bij hancko en trauner , dat zegt al meer dan genoeg. Als dit zo blijft dan is het gewoon verdient dat we worden uitgeschakeld want dit gaat nergens over.
Ik heb echt het gevoel bij deze reactie dat ik naar een heel andere wedstrijd zit te kijken
Paxaio bevalt me wel, Lopez minder.
Verder slordig in de opbouw.
Blijven loeren op dat ene moment.....
Je zal echt wat meer power moeten hebben voorin. Gimenez voor Danilo.
1-0 winnen volstaat nu om eerste te worden jongens kom op
Als er nog een volgend potje komt is dat zonder publiek, hoe dom. Net als dit elftal, zit totaal niks in.
Ga zo door vol trots de volgende boete op de foto gezet! Dat was zeker de sfeeractie waar hulp voor gezocht werd in een ander artikel?
Kameraden mijn gevoel is dat het op een rampavond uitloopt. Ik hoop dat ik ernaast zit dit x maar 9 van de 10 x heb ik gelijk.
ventjes zoals jij hebben toch altijd gelijk ?
...Doe jij even de mars naar Rome..😂
Nee, ik snap je wel hoor. FEYENOORD wint..is in de Kuip he!!
Nou laat het maar wat zien kleine Braziliaan.
Ik ga gewoon uit van de zoveelste teleurstelling in 40 jaar supporter zijn, sommige dingen veranderen nooit. Al zijn er af en toe van die magische avonden geweest.