fotoverslag-07

1908

Vrouwen

Feyenoord V1 blijft overeind in Klassieker en pakt punt

Feyenoord V1 heeft een punt overgehouden aan het duel met aartsrivaal Ajax. Op Varkenoord eindigde de wedstrijd zondagmiddag zoals deze was begonnen: 0-0.

De ploeg van Jessica Torny, waar Bridget Jno Baptiste na lang blessureleed weer terugkeerde in de wedstrijdselectie, begon sterk aan de wedstrijd. Al na 6 minuten spelen zag Ella Van Kerkhoven dat de keeper van de bezoekers ver voor haar goal stond, en de Belgische spits schoot van heel ver. Haar schot ging maar net naast.

In het restant van de eerste helft was het met name Ajax dat de grootste kansen kreeg, maar Feyenoord-keeper Jacintha Weimar was met een aantal knappe reddingen belangrijk voor haar ploeg.

Na rust kwamen er aan beide kanten kansen, maar ook hier voorkwam Weimar keer op keer dat Feyenoord op achterstand kwam. Aan de andere kant van het veld ging een grote mogelijkheid voor Esmee de Graaf niet door omdat de vlag omhoog ging voor buitenspel. Eindstand: 0-0