nieuwe-website-feyenoord

Feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord voorziet website van kleine opknapbeurt

Stan

Bij het begin van het nieuwe seizoen, dat vandaag officieel van start gaat, heeft de website van Feyenoord een kleine metamorfose ondergaan. Zo is onder andere de lay-out aangepast en zijn er wat nieuwe functies aan de site toegevoegd. 

Bij een nieuwe start, hoort in dit geval ook een hernieuwde website. Wie de homepage van de Rotterdammers bekijkt, ziet mogelijk wat kleine aanpassingen in de opmaak, die daardoor weer wat frisser en moderner oogt.

Daarnaast zijn bovenin de website knoppen toegevoegd die de bezoeker snel naar de website van De Kuip, Feyenoord ONE, of de apps van de club. Een andere grote verandering is dat Feyenoord de switch heeft gemaakt naar een internationale domeinnaam. Waar eerst nog .nl werd gebruikt, kunnen supporters nu naar Feyenoord.com surfen. In Nederland zal de pagina dan direct worden doorgewezen naar Feyenoord.com/nl.

Ten slotte zijn de nieuwe sponsors toegevoegd aan de website. Zo is QTerminals onderin terug te vinden en heeft vooral shirtsponsor MediaMarkt een prominente rol op de homepage. 

Delen

Reacties

Zal mij benieuwen of de goaltune het ook weer doet🤔
Mooi! De header is helaas niet goed responsive.
Mag hopen dat ze de Fan Shop bij de kuip ook een x upgraden! Wat een onoverzichtelijk oud zooitje is dat
Eens. Zeker die ene het dichtst bij de poorten, aan de linkerkant