team vrouwen open dag 2022

VK Sportphoto

Vrouwen

Feyenoord Vrouwen nemen deel aan STEKA-cup

Rinus

De voorbereiding van de Feyenoord Vrouwen gaat komend weekend verder in Duitsland. Net over de grens nemen de vrouwen deel aan de STEKA-cupHet toernooi dat morgen plaatsvindt wordt op 1 dag afgewerkt.

Feyenoord is ingedeeld is in poule A met VFL Wolfsburg II, het nationale team uit Luxemburg en het Duitse SV Elversberg. De beide Duitse clubs spelen in de 2e Bundesliga. 

Het toernooi kent 2 poules met oa ADO Den Haag in de andere poule. In wedstrijden van 30 minuten spelen de clubs 1x tegen iedere tegenstander uit de poule. Na de poulefase speelt iedere club nog een wedstrijd tegen de club die in de andere poule op dezelfde plek is geëindigd.

4 wedstrijden om veel spelers speeltijd te gunnen en om toe te werken naar de basiself die het in de openingswedstrijd van de eredivisie mogen opnemen tegen Excelsior. Bij Feyenoord ontbreekt alleen nog Koopman vanwege haar deelname aan het WK onder 20.

Update: Vanmorgen werd bekend dat de Luxemburgse tegenstander zich terugtrekt vanwege een medische noodgeval. De 2 overgebleven wedstrijden in de poule krijgen een langere speeltijd. 

Delen

Reacties

Nog geen reacties