fotoverslag-01

Vrouwen

Feyenoord Vrouwen verliest Klassieker op eigen veld (0-1)

Van de redactie

Feyenoord Vrouwen heeft de Klassieker op Varkenoord niet weten te winnen. De ploeg van Jessica Torny ging zaterdagmiddag met 0-1 onderuit.

Bij Feyenoord startte aanvoerder Sisca Folkertsma voor het eerst dit seizoen in de basis en was Jacintha Weimar weer terug na haar schorsing. In de eerste helft was Feyenoord voornamelijk bezig met tegenhouden, maar er kwamen ook kansen. Vlak voor rust was Noëlle van der Sluijs dicht bij de openingstreffer. Ruststand: 0-0.

Tweede helft
In de tweede helft wilde Feyenoord met meer druk naar voren spelen, maar ook nu kwam de ploeg onder druk te staan. Een half uur voor tijd kwamen de bezoekers op een 1-0 voorsprong. Diep in blessuretijd had de gelijkmaker nog kunnen vallen, toen Romée van de Lavoir diep weggestuurd werd. Ze kreeg de bal echter niet achter de keeper van de tegenstander en daarmee eindigde de wedstrijd in een voor Feyenoord teleurstellende 0-1 nederlaag.

Opstelling Feyenoord
Weimar; Verspaget, Obispo, Brandau; Kagenaar (79' Conijnenberg), Folkertsma (62' Koopman), Van de Ven, Van Bentem, Van den Goorbergh (62' Henry); Bennink, Van der Sluijs (62' Van de Lavoir)

Bron: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

Waarom noemen we dit een klassieker. V1 doet nu voor het derde jaar mee?