Jerdy Schouten

Alamy

Nieuws

Feyenoord wil Jerdy Schouten terug naar Nederland halen

Feyenoord is in de zoektocht naar een controlerende middenvelder uitgekomen bij Jerdy Schouten. Feyenoord gaat een poging wagen om de 26-jarige Schouten terug te halen naar Nederland. 

Jerdy Schouten staat momenteel onder contract bij het Italiaanse Bologna FC, waar hij tot 2026 vast ligt. In Nederland kennen we hem nog als de ‘stille smaakmaker’ op het middenveld van Excelsior. De Spijkenisser, die ook voor ADO Den Haag en Telstar uitkwam, speelde maar één seizoen in Kralingen. Dat ene goede seizoen leverde hem in de zomer van 2019 een transfer op naar Italië. De transfer bleek een schot in de roos. Ook hier ontwikkelde de middenvelder zich razendsnel, wat hem interesse opleverde van grootmachten als Napoli, Internazionale en AS Roma.

Tot een transfer kwam het dus nog niet. Afgelopen zomer heeft Schouten zelfs zijn krabbel gezet onder een nieuwe verbintenis bij Bologna, waardoor hij tot in ieder geval 2026 onder contract staat in Italië. Daarnaast mag Schouten zichzelf international noemen. Op 8 juni 2022 maakte hij namelijk tegen Wales zijn debuut voor het Nederlands elftal.

Het is dus zeker geen uitgemaakte zaak dat de middenvelder in een Feyenoord-shirt te bewonderen zal zijn. De deal zou moeten gaan om huur met optie tot koop. Arne Slot zou al gesproken hebben met Schouten. 

Delen

Reacties

Het is inderdaad wel volkomen onbegrijpelijk hoe het beleid van Feyenoord werkt. Deze speler is al toen hij bij Excelsior speelde aangedragen bij Feyenoord. Zelfs afgelopen zomer toen hij nog niet had verlengd werd geopperd Schouten te halen als vervanger van Aursnes. Wij wachten gewoon net zo lang en zijn zo verschrikkelijk traag dat hij onbetaalbaar is geworden. Die te Kloese mag wat mij betreft een postzegel achter zijn oren krijgen. Weg ermee.
staan 5 punten los.
Dit riekt naar een broodje aap verhaal.
1) Hij lijkt sowieso onrealistisch om te halen. Net een nieuw contract getekend.
2) Geen bron.
3) ook geen bekertje ter bevestiging.
De namen vliegen weer om onze oren.
Kom eens met iets concreets, als het rond is bijvoorbeeld.
Lekker op www.nos.nl blijven kijken dan....
Waarom zou Bologna een basisspeler die waarde vertegenwoordigt ivm een binnenlandse transfer, verhuren aan Feyenoord met een optie tot koop?
Kan aan mij liggen hoor, als hij op de bank zou zitten kan het evt een optie zijn, maar dit lijkt me zo kansloos.
Omdat het geen basisspeler is?
Vanwege Europacup wedstrijden en nog hogere transfer waarde. Ze weten toch dat Feyenoord na de verhuur de koop optie nooit licht....
FeyenoordPresident
Dat gaat toch nooit lukken. Heeft een marktwaarde van 8,5 miljoen dus goedkoop woord dat niet. En waarom zou Bologna hem kwijt willen als ze zijn contract net verlengd hebben.
Koopoptie lijkt me vrij kansloos als ik het bedrag zie, maar huren voor een half jaar en dan in de zomer voor Zerrouki of Mansverk doorpakken?
Schouten kan naar 3 andere Italiaanse clubs maar wil bij Bologna blijven. Is Niet benaderd zegt zijn zaakwaarnemer.
Hoe weet jij dat nou? Hij wilt zelf wel.
Haalbaar? @ftm
En wanneer komt het positieve nieuws waar je het gisteren over had op Twitter?

Ben benieuwd …
Ruilen voor Pedersen 😆
Die gaat wel in de deal betrokken worden verwacht ik.
Bologna wil m al een tijdje graag hebben.
Wordt ook niks die jongen kost 15 miljoen en Feyenoord wil huren .man man wat een armoede
Ik zou zeggen zoek een andere club. Scheelt hartklachten
- Welk belang heeft Bologna bij het uitlenen van een middenvelder die vrijwel altijd mee doet waarvan in het overgrote deel als basisspeler?
- Feyenoord zou, na het mislukken van de Zerrouki-transfer, terug zijn naar de tekentafel. Resultaat na bijna 3 degen komt er een naam naar buiten, die iedere halve zool na 5 minuten wel bedacht kon hebben.
- Als je Schouten in eerste instantie tijdelijk haalt, ligt het voor de hand dat je Wieffer, die een doorlopend contract heeft, als eerste keus hebt. Als dat zo is, welk belang heeft Schouten dan bij deze transfer?
- Als de tijdelijke contractspeler Schouten de voorkeur krijgt boven Wieffer is dat uiterst dubieus spelersbeleid.
- Inmiddels is de Poolse verdediger Kiam Piatkowski vertrokken naar AA Gent. Als dat niet erg is, waarom hadden we dan belangstelling, als dat wel erg is, waarom stellen we dan de verkeerde prioriteiten?
- Kan Frank Arnesen niet als de wiedeweerga worden terug gehaald? Te Kloese heeft als Algemeen Directeur genoeg te doen. Als Technisch Directeur weet hij nl nog niet te overtuigen.
- Ook wat betreft de door mij hoog gewaardeerde Arne Slot: Ga er eerst eens voor zorgen dat we 2 vleugelspitsen hebben die een beetje gevaar stichten en rendement hebben voor je om extra-spelers vraagt. De schertsvertoningen die we daar in 9 van de 10 wedstrijden zien, vormen een grotere bedreiging voor het realiseren van sportieve ambities dan de smalle selectie.
Even omdenken. Zij willen al een tijd Pedersen hebben.
https://www.fr12.nl/nieuws/tt-pedersen-opnieuw-gelinkt-aan-bologna-fc-1909
Hij is bankzitter, heeft dit seizoen pas 1 wedstrijd gespeeld.
Beter kijken. Dit seizoen: 13 wedstrijden in de Serie A ( 3 gemist vanwege blessure en nog 1 x niet gespeeld) en 2 in de Coppa d' Italia.
Wat een ongelofelijke kneuzen reactie. Dus Arne slot moet er eerst voor zorgen dat de buitenspelers goed presteren en pas dan mag hij wat spelers aantrekken?? Hahahhah weleens over nagedacht dat onze buitenspelers helemaal niet zo goed zijn? Dit is een directe versterking dombo. En dan kom jij met Wieffer aanzetten hahahahah
Zijn er niet 3 op voorspraak van Slot gekomen ?
Ach daar hebben we weer zo'n kabaalsupporter voor wie goed lezen en nadenken te veel gevraagd. Ik kom niet aanzetten met Mats Wieffer, die maakt nl al ruim een half jaar deel uit van de Feyenoordselectie en heeft tot nu toe in al zijn invalbeurten + eergisteren voor de beker meer dan voldaan. Als die buitenspelers allemaal "helemaal niet zo goed zijn" is er eens te meer een reden om de beleidsbepalers kritisch te volgen, want ze zijn allemaal de laatste 1½ jaar aangetrokken. En nou kun je niet van elke inkomende transfer verwachten dat het een succesnummer is, maar 6 op 6 (als je Taabouni meetelt) niet zo goed, zou een absurd slechte score zijn. Kortom, als je een ***** wil zien, loop naar de spiegel en kijk!
Wat een commentaar weer vanuit de luie stoel.
- Volgens mij was Ten Kloese verantwoordelijk voor een record aantal transfers deze zomer.
- Of Bologna en hijzelf mee willen werken moet blijken, maar een NL ervaren jongen voor de nr 6 positie lijkt mij een goede toevoeging. Dubbele bezetting is bij een toplub noodzakelijk en dan mag hij het met Wieffer uitvechten wie er is de basis komt te staan.
- Terug naar de tekentafel zijn teksten uit de media, daags na Zerrouki al met die Pool bezig. Waarom hij voor Gent kiest is gissen, zonder meer info kun je daar niemand de schuld van geven.
- Op de vleugels juist heel veel mensen. Die moeten zeker stappen gaan zetten, maar qua aantallen is elders de nood hoger.
Overgrote deel kan ik me in vinden, maar ik heb persoonlijk vaak genoeg mij afgevraagd waarom we onze vleugelspelers niet gewoon op de kant zetten waar hun sterkste voet/been is.

Een rechtsbenige op rechts
Een linksbenige op links

Aanvaller door tot achterlijn en vandaar de voorzet op een Gimenez die sterk in de lucht hangt.

Het spel nu is zo voorspelbaar er moet sowieso door alle vleugelspelers naar binnen gedraaid worden. Het is zo makkelijk verdedigbaar
En morgen is melden bij Amrabat…op zich prima dat echt voor een zerrouki wilde gaan, maar dit gedoe is niks. Wordt m toch niet.
Halen die vent
Feyenoordmuntendam
Komt ook niet of dit is weer een uit de suimhePgën verhaal of is tehuur en schakelen we naar kansloze tony
3.5 jaar en internationaal. Dat wordt duur
Dat is precies dezelfde status als Pedersen heeft.
En laat Bologna nu al een tijdje onze Noor willen hebben.
Speelt in Italië op de toppen van zijn kunnen en daarom vaak geblesseerd , maar voor Feyenoord een buitenkans mocht dit lukken. Kan het verschil zijn tussen wel en geen kampioen. Los van dit alles een bescheiden wereldgozer.
Waarom nou niet Denzel Hall terughalen en Thomas van den Belt kopen.
Denzel Hall stand inn voor Lutsharel Geertruida en Thomas van den Belt voor Mats Wieffer.
Ben je klaar voor 1.5 miljoen.
Mats Wieffer 65 minuten op positie 5 en Thomas van den Belt de resterende tijd.
Zo zou het moeten, maar te veel op de korte termijn gericht.
Korte termijn is waar de Champions League miljoenen op te halen zijn en Slot blijft ook geen eeuwigheid. Deze toptrainer moet je nu het juiste materiaal geven.
Denzel hall, hahahahahaha dat is zo’n beetje 1 van de slechtste spelers van ADO.
Hall en Van den Belt zijn onervaren spelers die het heel aardig doe in de KKD. Niks meer en niks minder. Dus daarom niet!
Hall en Van den Belt zijn onervaren spelers die het heel aardig doe in de KKD. Niks meer en niks minder. Dus daarom niet!
Hall doet het zelfs slecht in de KKD. Niks meer bij ons te zoeken.
Denzell Hall. Asjeblieft zeg.....
Omdat die 2 het nog nooit op eredivisie niveau hebben laten zien misschien? Laat staan in de top vd eredivisie.
Wieffer linksback?
Speler wil zelf graag! Goede toevoeging aan de selectie
Verdient daar minstens 2 miljoen per jaar en zal ook nog wel een flinke huursom kosten als Bologna dat überhaupt wil. Lijkt dus weinig kansrijk. Bovendien is hij afgelopen 1,5 jaar net zoals die Pool veel geblesseerd geweest.
Ik ken hem persoonlijk, ik kan je zeggen dat hij bij lange na geen 2 miljoen minstens heeft.
Het gaat wel een flink salaris worden, maar geen grootverdiener, als hij hetzelfde gaat verdienen.
Hopelijk heb je gelijk! Blijft over zijn blessuregevoeligheid.
Bij Bologna minstens 2 miljoen per jaar. Uit welk ei kom jij...
Jezus. Iedereen zo gestresst terwijl deze jongen sinds zijn blessure bankzitter is en dus amper speelminuten krijgt. Volgens mij is kwaliteit 1 en is dan een koopoptie leuk maar mocht dat niet lukken en hij helpt je wel richting CL voetbal dan moet je niet zeiken imo.
Niet eens zo heel slecht idee!
Zou geweldig zijn, maar lijkt me er eentje in de categorie onhaalbaar. Ik hoop dat ik ongelijk heb.
Koopoptie voor onze Poolse vriend was aan het begin van het seizoen ook een onmogelijk bedrag. Ben toch blij dat hij er is. Wie weet dwingen we CL voetbal af en kunnen we doorpakken. Ambitie hebben is nooit verkeerd.
Zou niet gek zijn en dan Wieffer als rcv en met Geert op rb.
https://www.transfermarkt.nl/vagner-love/leistungsdaten/spieler/18829

Gewoon Vagner halen.
Die schiet er 4/5 in per wedstrijd.
Come on iedereen wil mannsverk
Weer eentje die niet. Stop daarmee. Ga een boek lezen als je je verveelt.
Juist ...wat een click baits man...
Ik zie het meest in Mannsverk, maar dit lijkt me een acceptabel alternatief. Je houdt er de technische staf weer zoet mee. De beste Nederlandse optie die er is voor die positie, maar de vraagprijs die FTM noemde is echt absurd hoog. Ik mag hopen dat er in de optie tot koop een veel lager bedrag wordt overeengekomen, onder de Zerrouki prijs.

Viel me trouwens op dat hij steeds vaker wissel is bij Bologna. Ik volg hen niet goed genoeg om te weten of dat komt door fysieke problemen of dat er betere opties zijn bij Bologna.
Afg najaar zwaar geblesseerd idd komt langzaam terug volgens Emile Schelvis op tv
Zo, dit zou wat zijn
Fantastisch!!
Krijg 20 tia’s per dag deze transferperiode.
Ik wil 3 spelers:
1 kale cv
1 donkere middenvelder
1 talent van een spaanse club die denkt dat hij de nieuwe Cristiano Ronaldo is.

Zonder deze spelers kunnen we niet verder.
Deze gozer halen heb je 0 aan. Mannsverk halen! En anders lekker niks, dit zijn geruchten die begin van de zomer waren (Ekkelenkamp etc). Niet aan beginnen
Schouten is wel echt een ander niveau dan Ekkelenkamp. Heb je hem wel eens zien spelen in de serie A?
Wat *** je nou dom man, dit zou een absolute aanwinst zijn.
Pesimist is sowieso iemand die op zijn achterhoofd is gevallen. Past in het rijtje met dejeugdheefttoekomst op twitter, zijn net peppie en kokkie met dat jehova gelul.
Hahahaha dat is Gerard van Hove de grootste Feyenoordclown op Twitter en dat zegt een hoop. Weet zogenaamd alles beter dan Slot.
Onbetaalbaar. Waarom zou Bologna hem willen verhuren?
Is daar vaak wissel.
Als dit lukt🥳
Ik zou heel graag positief zijn. En ik juich zijn komst zeker toe. Maar als je het zo leest, dan is dit toch een volstrekt kansloze onderneming? En dus zonde van de tijd.
Hier ben ik het dus volkomen mee eens. Deze transferwindow duurt niet heel lang meer en hoe eerder de nieuwe aanwinst(en) aansluiten hoe beter. Inderdaad zonde can de tijd dat er nu weer naar een speler gekeken wordt waar weer heel veel tijd in moet gaan zitten voor onderhandelingen. De tijd tikt verder en de juiste alternatieven lopen gewoon hier in Nederland rond.

Thomas van den Belt bij Pec Zwolle voor de 6. Araujo van FC Emmen voor RCV. Zo maak je de selectie direct op 2 posities dubbel bezet, oftewel een back up voor Geertruida en voor Wieffer. Komt straks Timber terug, dan kan hij zich weer terugvechten in de basis en met Araujo heb je een RCV die er direct staat, als back up of als basis kandidaat, met dan Geertruida op rechtsback. Alles bij elkaar nog niet eens de helft van het bedrag dat Feyenoord zou moeten gaan neerleggen voor Jerdy Schouten.
Feyenoordmuntendam
Geertruida word met de weekslechter
Betrek Pedersen erbij, die al een tijd op de radar van Bologna staat, en het is opeens allemaal een stuk haalbaarder.
Heb je nog wel een extra RCV nodig zodat Luts weer terug op de backpositie kan.
Ik geloof dit bericht en deze site 100%!! Kijken of het gaat lukken. Te Kloese heeft wat goed te maken met Slot met het afketsen met de transfer van Piatkowski.
Slot heeft al gesproken met hem...
Is het handig om dit nu al naar buiten te brengen? Goed nieuws hoor, maar juist bij dit soort transfers lijkt het me beter om het nog ff stil te houden
Ik ben helemaal niet positief. Dan huur je hem, kopen is onmogelijk, bühne werk.

Heel slecht beleid.
ch. l. voetbal halen
Kopen kan inderdaad niet, ruilen tegen Pedersen wel.
feyenoordpownage
feyenoordpownage
Beter voor Mannsverk gaan.
Huuren en mannsverk kopen en klaarstomen en nog een centrale en klaar ben je
jaaaaaa nu hopen dat het lukt
Waarom zitten we alleen maar achter spelers aan die compleet onhaalbaar zijn?
Feyenoordmuntendam
Kunnen ze weer met n smoes San komen als ze middelmaat Tony postnl halen
Zodat we kunnen zeggen dat de directie verkeerd bezig is als ze niet komen...
Zo word de 'hetze' onder de supporters hier gevoed...
Achteraf kunnen we toch nooit controleren hoe concreet de interesse eigenlijk was of niet...
nu wel, als Slot al met hem sprak
Feyenoord os toch beter dan Bologna. Wel zonde dat hij net heeft bijgetekend. Zit hij daar op de bank? Anders is verhuur toch geen optie voor ze…
Onzin verhaal niet te betalen.
Sorry ik geloof er geen reet meer van. Wordt weer ouderwets helemaal niks. Worden weer blij gemaakt en dan komen ze weer met een Nelom die teruggehaald wordt oid
Zou beter zijn dan zerrouki maar kleine kans dat het lukt
Lijkt me een goede speler hoor, maar.. je hebt straks 2 huurspelers lopen met een koopoptie van 15 & 10 miljoen. Hoe realistisch is het dat je beide overneemt bij een verkoop van kokcu? (Anders helemaal niet haalbaar) Dan begin je van de zomer, in een cruciaal jaar met oog op de cl, dus waarschijnlijk met een geheel nieuw middenveld.
Feyenoordmuntendam
Feyenoord ziet van dijk ook zitten maar of het kan is afwacht. Mijn god we roepen van alles hebben we t n x goed.🤣🤣🤣🤣
als dit mogelijk is, dan heel gauw gaan doorpakken ********
  • 1
  • 2