Bevestigd
bijlow

VK Sportphoto

Nieuws

Frans Hoek op de tribune voor Justin Bijlow

Van de redactie

Frans Hoek was vanmiddag aandachtig toeschouwer bij FC Volendam – Feyenoord. De keeperstrainer van Oranje zat op de tribune om de verrichtingen van Feyenoodgoalie Justin Bijlow van dichtbij te volgen.

De Feyenoordkeeper leek een vast waarde te worden in de Oranje-selectie, maar na een wat mindere periode kreeg hij geen uitnodiging meer. Louis van Gaal en Frans Hoek gaven Jasper Cilessen (NEC), Mark Flekken (SC Freiburg) Andries Noppert (SC Heerenveen) en Remco Pasveer (Ajax) de laatste tijd de voorkeur boven de 24-jarige Feyenoorder.

Bijlow keepte afgelopen donderdag een sterke partij in de Europa League tegen Lazio Roma. Dat zal de trainingsstaf van het Nederlands Elftal niet zijn ontgaan. Na die wedstrijd kwam veelvuldig in de media dat de absentie van de Feyenoorder in Oranje niet meer uit te leggen valt.

Of de komst naar een wedstrijd tegen degradatiekandidaat FC Volendam tot nieuwe inzichten heeft geleid is te betwijfelen. Dat Hoek naar stadion De Dijk is afgereisd geeft in ieder geval blijk van hernieuwde interesse.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Alleen komen kijken bij een wedstrijdje tegen de plaatselijke FC bij hem om de hoek… wat een grap.
Selectie was echt al bepaald voor gisteren en daar gaat Bijlow gewoon bij zitten. Sterker nog, niet raar opkijken als hij hem alsnog in de basis zet.
Denk stiekem dat die Hoek gewoon afgunstig is omdat hij zelf maar een middelmatig keepertje was. Denk dat hij juist dingen kan leren van Bijlow ipv andersom
Had dat Donderdag gedaan, tegen Lazio. Toen het er echt om ging... Ook een tegenstander waarvan je mag verwachten, dat de keeper iets te doen heeft.

Mag roch aannemen dat tijdens het WK de tegenstanders qua niveau daar meer in de buurt komen, dan met alle respect Volendam....
Bijlow keept de afgelopen weken echt goed, na een wat mindere fase begin dit seizoen (niet gek na zijn blessure). Hij heeft zijn vorm van vorig seizoen weer te pakken. Lijkt me de nummer 1 voor het NL Elftal dit WK! Hopelijk zien Louis en Frans dit ook zo.
Frans Hoek.... Topper was dat man. Zijn hele leven middelmaat bij Volendam. Die heet er wel kijk op natuurlijk......
Op zich natuurlijk een flauwekul argument. Kijk naar de toptrainers. Op een enkele uitzondering na, allemaal maar middelmatige voetballers. Omgekeerd zat topspelers die er als trainer weinig van bakten.