geertruida

VK Sportphoto

Nieuws

Geertruida uitgeschakeld tot eind september

Van de redactie

Lutsharel Geertruida heeft de ziekte van Pfeiffer en is voorlopig niet inzetbaar voor Feyenoord. Zowel Mikos Gouka als Dennis van Eersel meldden het nieuws woensdagavond via Twitter.

De 22-jarige verdediger ontbrak ook al tegen Go Ahead Eagles wegens ziekte, zo meldde Feyenoord zaterdag. Volgens Van Eersel kan het tot de interlandbreak van eind september duren voordat Geertruida weer aansluit. Hierdoor mist Geertruida zeer waarschijnlijk de duels tegen Lazio, Sparta, Sturm Graz en PSV. Hancko en Pedersen zijn wel fit genoeg om te trainen en spelen. 

Delen

Reacties

Van Eersel doet een wel heel optimistische voorspelling omtrent de duur van de afwezigheid van Lutsharel Geertruida. Pfeiffer is een heel vervelende aandoening en voor herstel moet je in maanden denken in plaats van weken.
Zeker omdat het een prof sporter betreft wat nu eenmaal samengaat met fysieke inspanning. Reken er maar niet te vast op dat Lutsharel na de interland break weer kan aansluiten. Het zou mij ten zeerste verbazen.
Dit gevoel had ik ook, het is maar afwachten wanneer hij terug komt...
Naar het inzetten van Geertruida kunnen we voorlopig wel pfeifen, zouden de Duitsers zeggen
Blijft balen dat Aursness weg is. Die had je nog een jaar moeten houden. Nu Geertruida in de lappenmand. Wiefer gewoon daar neerzetten??
Ja, waarom niet?
Laat hem maar ervaring opdoen door te spelen.
In het verleden werden er ook jeugdspelers uit nood voor de leeuwen geworpen en kijk eens waar die terecht zijn gekomen.
Dat is een flinke tegenvaller, zeker omdat hij op diverse posities kan spelen.
Pedersen en Hancko wel fit gelukkig.
Kan je op veel verschillende manieren krijgen. Je kan het ook een aantal jaar geleden hebben opgelopen en nu pas last van krijgen. Is per persoon heel verschillend.
Ai daar kan je lang zoet mee zijn. Hopen dat het meevalt allemaal
Dus kusziekte ook wel genoemd, maar is ook op andere manieren te krijgen
Gewoon een besmettelijk virus, dus geen idee waarom het per se zo genoemd wordt.

Kan ook gewoon een bidon gedeeld hebben met iemand die het had (lijkt me niet, iig niet binnen de selectie), of iets teveel aan een microfoon gesnuffeld van z'n rap-vrienden.
Precies. Slecht gespoelde glazen in de horeca ook vaak een manier waarop je het oploopt.
Kijk zo doe je dat, bronvermelding ook al doet een zeker persoon dat niet.
Vond hem de laatste wedstrijden ook al niet heel overtuigend. Misschien had hij toen al klachten. Maar hopelijk komt hij snel terug. Is toch een jongen die je nodig hebt (ondanks dat het geen echte rechtsback is).
Oef das minder... Hopen dat hij eind september terug is, kan ook zomaar een stuk langer duren met Pfeiffer
Dus kusziekte ook wel genoemd, maar is ook op andere manieren te krijgen