Bevestigd
geertruida2025website

KayneKVisuals | Tekst Feyenoor.nl

Transfers

Geertruida zet handtekening onder contract tot 2025

FeyenoordTM

Lutsharel Geertruida heeft maandag zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem voor één jaar extra bij de club houdt. Op zaterdag 18 maart, kort voor aanvang van Feyenoords laatste training voor de Klassieker, kondigde Geertruida zijn verlenging tot medio 2025 al op iconische wijze aan. Het 22-jarige kind van de club betrad toen het veld van Varkenoord met een shirt met daarop het jaartal gedrukt in zijn hand.

Na lovende woorden van algemeen directeur Dennis te Kloese over hem als speler en persoon zette Geertruida maandag in De Kuip in het bijzijn van familie en vrienden zijn krabbel onder het contract. 

Geertruida maakte op 17-jarige leeftijd zijn debuut voor Feyenoord 1 en speelde sindsdien 142 officiële duels.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

-Lutsharel Geertruide geboren hier op zuid!
-Hij droomde al van kleins af aan van spelen in de Kuip!
-nu vele jaren later kan niemand om hem heen.
-Geertruida in het shirt van ons mooie feyenoord 1
Ooooohhhh
Ik gun deze held een prachtige transfer deze zomer. Voor een mooie som van 15+ miljoen ;)
Mooi som van 15 mil? Ben je gek?
Blij dat jij geen TD van Feyenoord bent.
We zullen zien, ik zal je reactie bewaren en ben de eerste die zal toegeven als ik straks ernaast zit. Geertruida (en vooral zijn management) gaan echt niet verlengen zonder reden. Met zijn vorige contract tot 2024 had hij deze zomer voor een prikkie opgehaald kunnen worden door een grote club. Het kan niet anders of er zijn afspraken gemaakt die voor beide partijen goed zijn. Hij wordt een paar maandjes de best betalende speler gemaakt, in ruil voor medewerking bij een transfer. Een addpraak over een som van rond de 15 miljoen zou hierbij voor beide partijen best reëel zijn...
Uiteraard 'best betaalde' i.p.v. 'best betalende' ;)