Betrouwbaar
gernot-trauner-captain-feyenoord-rood-wit-shirt

VK Sportphoto

Nieuws

Update: Heupblessure Gernot Trauner lijkt mee te vallen

FeyenoordTM

Feyenoordverdediger Gernot Trauner is tijdens de interlandperiode geblesseerd geraakt.

De Oostenrijks-international is volgens informatie van Sky Sports Austria zoet met een heupblessure. In Marbella trainde Trauner dan ook het gehele weekend niet meer mee met de nationale ploeg.

Eerder deze week startte Trauner namens Oostenrijk in de basis. Tegen Andorra wisten de Oostenrijkers een moeizame winst te boeken in het oefenduel: 0-1.

Door het kwetsuur mist Trauner zondagavond om 20:45 het vriendschappelijke treffen met Italië, wat afgewerkt wordt in het Ernst Happel Stadion te Wenen.

Medische tests moeten de ernst van het kwetsuur uit gaan wijzen. Trauner richt zich op vakantie en herstel en hoopt daarna spoedig weer aan te kunnen sluiten bij de groep van Feyenoord.

UPDATE 13:43 • Volgens Feyenoord valt de blessure voor hem mee. "Het is op het eerste oog niet iets om bezorgd over te zijn. Het is wel goed voor Trauner om nu voldoende rust te pakken en te herstellen van een volle en veeleisende eerste seizoenshelft", meldt de club aan RTV Rijnmond.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

De kale kletser zal er wel weer staan bij de volgende eredivisiewedstrijden .Nu even bijtanken en dan er weer vol ingaan. Jazeker de "apotheker" de echte Feyenoorder.
Beter nu dan tijdens de competitie moeten we maar denken 😉 in januari is onze kletser weer topfit!