yv2023420yv2023420a1a08679

VK Sportphoto

Nieuws

Gernot Trauner terug in Nederland; traint nog apart

Moreno

Gernot Trauner is terug in Nederland. De international van Oostenrijk werkt op trainingscomplex 1908 nog individueel aan zijn herstel, maar is op de weg terug van zijn langdurige blessure.

Trauner raakte afgelopen seizoen tijdens de uitwedstrijd bij AS Roma geblesseerd. De centrale verdediger maakte het kwartfinaleduel van de Europa League nog wel af, maar kampte in het restant van het seizoen met een knieblessure. De afgelopen weken revalideerde de Oostenrijker in Duitsland, maar woensdag was hij weer van de partij in Rotterdam.

De meest realistische verwachting is dat de 31-jarige mandekker niet eerder dan de start van de competitie terugkeert in de selectie van Arne Slot. Naast Trauner is enkel Patrik Wålemark nog niet fit, verder is de selectie compleet. 

Delen

Reacties

Hopelijk vindt hij z’n oude vorm ook weer.
Op deze leeftijd zo sukkelen met blessures betekend weinig goeds.. en bovendien is hij in de wedstrijden waar het er echt om ging ( AS Roma) , door de mand gevallen. Ik vind dat Geertruida centraal hoort en moet blijven staan
Trauner aus Tirol(ノ◕ヮ◕)ノ*.✧
OOOFRAL WAAR JIJ KAAT.......
Dank voor de update! Ik was al een beetje aan het zeuren, haha. Maar goed, over 2,5 week zou die bij de selectie moeten zitten dus. Duurt allemaal wel heel lang. Hopelijk haalt ie dat gewoon!