Aanpassingen uitvak | 1908.nl

Nieuws

Go Ahead Eagles waarschuwt: Doorverkoop kaarten Feyenoord-uit streng aangepakt

Ference

Aanstaande zondag staat voor Feyenoord het kampioensduel op het programma. Een wedstrijd waar veel mensen bij willen zijn. Zo worden er online ook kaarten aangeboden voor het uitvak van Go Ahead Eagles. Het wordt echter sterk afgeraden om deze kaarten te kopen. 

Go Ahead Eagles ziet zich genoodzaakt te benadrukken dat het niet is toegestaam om kaarten voor het uitvak van aanstaande zondag door te verkopen. Volgens de club uit Deventer hebben 1.015 man een kaart afgenomen voor de wedstrijd van aanstaande zondag. Een aantal van deze 'supporters' heeft hun kaart proberen door te verkopen aan waarschijnlijk Feyenoorders. Het doorverkopen van persoonsgebonden tickets is verboden. Koop daarom als Feyenoorder geen uitkaarten voor het uitvak.

Go Ahead Eagles benadrukt op hun website dan ook de volgende maatregelen: 

  • Iedereen die aanstaande zondag bij het uitvak van De Kuip arriveert om zijn/haar omwisselbiljet om te wisselen voor een wedstrijdkaart, zal om een identiteitsbewijs worden gevraagd. Klopt de naam op het identiteitsbewijs niet met de naam op het omwisselbiljet, dan zal er GEEN wedstrijdkaart worden verstrekt en zal er dus ook GEEN toegang tot het uitvak van De Kuip worden verleend.
  • Omwisselbiljetten / wedstrijdkaarten voor Feyenoord-uit die op Marktplaats of soortgelijke websites worden aangeboden, zullen PER DIRECT worden geblokkeerd en verliezen hun geldigheid.  
  • Van alle personen die hun omwisselbiljet / wedstrijdkaart via Marktplaats of soortgelijke websites aanbieden, zal de uitkaartregistratie PER DIRECT worden ingetrokken tot ná het gesprek dat met de gedragscommissie plaats zal vinden. Daarnaast is het niet uitgesloten dat er een beroep wordt gedaan op de KNVB-richtlijn voor het aanbieden/doorverkopen van toegangskaarten, die mogelijk kan leiden tot een landelijk stadionverbod van 18 maanden (inclusief een geldboete van maximaal € 450,-).

Door het nemen van deze maatregelen wil Go Ahead Eagles het uitvak van De Kuip uitsluitend toegankelijk maken voor Eagles-supporters die via de reguliere weg en op rechtmatige wijze een omwisselbiljet / wedstrijdkaart hebben aangeschaft. Voor hen geldt uiteraard: veel plezier en geniet van de wedstrijd aanstaande zondag!

Bron: ga-eagles.nl

Delen

Reacties

Stel je voor dat er mensen op die plekken komen te zitten die graag bij de wedstrijd willen zijn. Moeten we natuurlijk niet willen.
Stel dat de uitsupporters een Feyenoorder op het veld gooien en de wedstrijd wordt gestaakt....
Als het je lukt om vanuit het uitvak een supporter op het veld te gooien, dus over het glas, door twee netten en over een afstand van een meter of 50, heb ik daar best respect voor.
Er schijnen in Deventer en omgeving een aantal verdienstelijke dwergwerpers te wonen. Dus voor héél kleine Feyenoordsupporters kan het nog link worden.
Dan moet Jank de Knecht dus echt oppassen...