til

Transfers

Guus Til bedankt Feyenoord en vertrekt naar PSV

Van de redactie

Guus Til is zojuist gepresenteerd bij PSV waar hij een contract tot medio 2026 heeft getekend. Feyenoord trainer Arne Slot gaf tijdens de eerste persconferentie van het nieuwe seizoen nog aan goede hoop te hebben op de komst van Til wie vorig seizoen gehuurd werd door Feyenoord. De Eindhovense club neemt de middenvelder over voor 3 a 4 miljoen euro van het Russische Spartak Moskou.

Op social media bedankt de 24-jarige middenvelder Feyenoord en zijn supporters voor het afgelopen seizoen en schrijft hierover het volgende:

"Na twee lastige jaren hebben jullie me vorig jaar de kans gegeven bij te dragen aan een fantastisch seizoen dat we hebben afgesloten met een 3e plaats in de Eredivisie en een finaleplaats in de Conference League. Jullie hebben me met open armen ontvangen en me het plezier in voetbal teruggegeven. Het doet me daarom oprecht pijn jullie nu al weer te gaan verlaten.

PSV heeft me een meerjarig contract voorgelegd waarmee ik mijn voetbalambities hoop te kunnen verwezenlijken en waarmee ik in één klap een einde kan maken aan een onzekere periode die was veroorzaakt door de gebeurtenissen in Oekraïne.

Ik zal jullie altijd dankbaar blijven voor de kansen die jullie me hebben gegeven, en voor jullie warmte, hartstocht en loyaliteit.

Ik ga jullie enorm missen."

Delen

Reacties

Zeer net afscheid genomen! Met respect en realistisch.
Jij ook succes man 👍🏼👍🏼👍🏼
Verwerpelijk van PSV om op deze manier te handelen! Ben er zelf niet rouwig om, neusje voor de goal zeker. Maar voetballend was het echt bedroevend, hopelijk onderweg naar een voetballende 10! Complimenten voor de site overigens!
Eens, was in de eerste seizoenshelft een meerwaarde. Tweede seizoenshelft werd het al minder.