Miep1908

Miep1908

177

Laatste reacties

Beide zal niet hebben meegeholpen.
Anders lees je mijn reactie nog een keer, daarna die van jezelf.
Mooi toch en over Pedersen had Bosz gewoon gelijk. Met bal kan je hem prima vrij laten. Hopelijk zondag Geertruida rechtsback, die is met bal heel sterk.
Er zat gisteren niet meer in. Zij maakten alle halve/minimale kansen af en de echte kansen (Morata 1 op 1 en nog een paar keer op Bijlow af) werden gemist.
Klopt vanuit harde kern vak word je aangepakt door de fans daar. Als je het vanuit familievak doet word je gepakt door stewards, daar kan je ongezien niks maken.
Heel interessant zo'n zure standaard reactie van iemand die stoer wilt doen omdat vrouwenvoetbal hem niks boeit....
Vind het niks
Eigenlijk de enige scheidsrechter die prima fluit in de eredivisie.
Inderdaad, is gewoon waar ze prioriteit aan geven.... Beiden moeten aangepakt worden!
Pfff hier word je toch schraal van..... Verkoop je je tweede spits, die in de eerste seizoenshelft gewoon eerste spits was en in elke wedstrijd minuten heeft gemaakt. Om vervolgens aan te komen met een joggen die 3/4 jaar terug goed speelde en sindsdien niks heeft laten zien..... En ook nog blessure gevoelig is..
Was eerste seizoenshelft basisspeler, is zelfs in elke wedstrijd in actie gekomen. Onderschat hem niet.
Jammer man, vond het echt een goede spits.
Tof filmpje van FRFC, mag ook weleens gezegd worden.
Wel jammer maarja het is niet anders. Vind het goed dat ze nu gelijk de stekker eruit trekken bij dit soort gasten en niet telkens aanhouden en dan alsnog gratis de deur uit.
Het gaat toch om de afgelopen 9 jaar. Dan kan je niet ontkennen dat we thuis beter hebben gepresteerd dan uit.
Waarom denk je dat we zo slecht presteren met uitwedstrijden en zo goed in thuiswedstrijden? Komt natuurlijk door de ballen!
Wel sneu hoor als alles rond is en dat zo'n *** management dan (weer) roet in het eten gooit.
Voor een mooi bedrag, bijvoorbeeld 20 miljoen plus zou ik hem laten gaan. Mooie stap voor hem en dan ook mooi voor Feyenoord. Wellenreuther heeft laten zien dat hij Bijlow prima kan vervangen.
Vind wel tof die verticale strepen. Prijsvrij is allang besproken, dat ziet er niet uit. Donkerblauw met oranje trainingsshirt ziet er ook mooi uit.
Jammer dat het niet gehoopt is wat iedereen ervan had verwacht. Gelukkig is de huidige medische staf van een dusdanig niveau dat dergelijke fouten (haast) uitgesloten zijn.
Ik ken deze jongen niet, we gaan het meemaken. Dat Slot het in hem ziet vind ik hoopgevend. Bij Feyenoord wordt altijd alles en iedereen maar afgeschreven, vandaar m'n (iets te felle) reactie.
Thanks dan weten we bij deze dat het niks wordt. Wie is de volgende die je gaat afschrijven? Kansloze
Doorverkooppercentage is alles boven de transfersom en daar 20% van. 80 miljoen verkoop - 30 miljoen aanschaf is 50 miljoen. 20% van 50 miljoen is 10 miljoen....
Makkelijkste oplossing isstoelnummers invoeren op gele zijde, heb je geen gezeik met trappen, geen overvolle vakken en kan je ook fakkels makkelijker opsporen (mocht Feyenoord dit willen). Ik voel er niks voor maar goed.