Pusic

VK Sportphoto

Nieuws

Hancko bevestigt: "Pusic heeft gisteren afscheid genomen"

Moreno

In de persconferentie in aanloop naar het duel met SS Lazio bevestigde verdediger Dávid Hancko het nieuws: Marino Pusic vertrekt inderdaad per direct bij Feyenoord. Morgen zal hij niet meer op de bank zitten.

"De officiële bevestiging is er nog niet, maar Marino heeft gisteren afscheid van ons genomen. Dat is een groot gemis, hij was een belangrijk onderdeel van de staf. Zijn meetings over de standaardsituaties en de analyse van de tegenstander waren altijd heel gepassioneerd. Dat heeft ons erg veel geholpen", gaf de Slowaak aan. 

Ook Arne Slot kwam terug op het vertrek van zijn loyale assistent. "Laatste formaliteiten moeten nog rondgemaakt worden. Onze relatie is dusdanig dat ik inderdaad weet dat hij gisteravond het vliegtuig naar Barcelona heeft gepakt, ja", doelde Slot op het treffen van Shakhtar Donetsk met FC Barcelona in de Champions League.

"Het is erg dat hij gaat. Ik ga een fijn mens missen, van wie ik vanaf de eerste dag tot nu elke dag zijn loyaliteit en steun gevoeld heb. Dat klinkt als iets wat normaal is, maar dat is heel bijzonder. Vandaar ook dat de enige manier om dat terug te betalen is om hem deze kans niet te ontnemen."

Volg het laatste Feyenoord-nieuws nu ook via Whatsapp! Volg hier het 1908.nl kanaal.

Delen

Reacties

Ik lees een mega aanbieding
Om hoeveel miljoen zal het gaan
2 a 3 miljoen denk ik maximaal
Succes Marino!
Tot in Wembley op 1 juni!