hancko

VK Sportphoto

Nieuws

Hancko over transfergeruchten: "Ik heb het meegekregen, maar geen aanbiedingen"

Van de redactie

Op het sportpark van VV Smitshoek in Barendrecht wist Feyenoord haar derde oefenduel in de voorbereiding op seizoen 2023-2024 niet te winnen van het Belgische Royale Union Saint-Gilloise (0-0). Feyenoord-verdediger David Hancko sprak na afloop van het duel met ESPN over de voorbereiding en transfergeruchten rondom het elftal en hemzelf.

De 25-jarige Hancko, die zaterdagmiddag 45 minuten op het veld stond, was niet tevreden met het doelpuntloze gelijkspel tegen de Belgen. "We wilden meer kansen creëren en geduldig zijn aan de bal. Vandaag was het niet goed genoeg." Dit seizoen heeft de Slowaak een duidelijk doel voor ogen. "Het is mijn doel om dit seizoen constant te blijven presteren, fit blijven en het team helpen. De fans en de coach verwachten dat ook van mij. Met dit team en staf kun je altijd beter worden. In de wedstrijd zie je ook veel dingen die we nog beter kunnen doen."

Als international van zijn land sloot de verdediger later aan dan een aantal van zijn teamgenoten. "Het gaat wel goed. De internationals sloten later aan, maar konden wel al twee wedstrijden meespelen. Het is lekker om na een paar trainingen meteen wedstrijden te kunnen spelen, ook al is het maar 45 minuten. Iedereen vecht direct voor zijn plek in het team en dat is alleen maar goed."

Er gaan diverse geruchten rondom eventuele transfers van spelers uit het team, ook over Hancko zelf. "Ja, er zijn wat geruchten. Natuurlijk heb ik dat ook meegekregen. Vooralsnog zijn er geen aanbiedingen gedaan. Wel berichten, maar geen aanbiedingen. Het is ook niet iets waar ik me op focus. Ik ben hier. Ik ben er klaar voor om hard te werken en beter te worden. Dat is waar ik mij op focus", aldus de Slowaak.

Delen

Reacties

Echt een topper, zowel op als naast het veld, en met een beetje geluk komt Sauer met hem als mede Slowaak in de buurt ook goed los, voor zo'n jong ventje is dat goud waard.
Hancko deze zomer gewoon niet verkopen.
Zou men Danilo laten gaan naar Rangers??
Als ze genoeg betalen wel denk ik 😬
Deze man gewoon niet laten vertrekken volgend jaar is hij het dubbele waard na een jaar CL
Ligt er aan hoe we presteren in de CL... Als we ala Rangers 6x verliezen denk ik niet dat ze staan te trappelen om bij ons spelers te halen.
Vooralsnog hebben we op dit moment naar mijn idee geen CL waardig elftal..

Maar hoop dat daar snel verandering in komt. De window duurt nog lang.
Er moet zeker nog wat bij, ook in de breedte. Echte versterkingen hebben we nog niet gehaald. Op Zerrouki na dan...
Moet zeggen als ik vd belt zie voetballen kan die met gemak mee in de eredivisie! En CL waardig elftal is denk ik dit seizoen ook niet financieel mogelijk! Maar idd als we maar minimaal maar derde worden, en misschien zelfs met een gunstige loting tweede! Denk dat we dan de prins ter rijk zijn
Klopt wel maar misschien met een gunstige loting omdat we in pot 1 zitten kunnen we tweede worden! En dan zie ik de waarde echt wel stijgen van een Hancko, giminez, geertje en Hartman! En zelfs wieffer die nu al veel lijstjes staat! Als je kijkt naar reijnders die voor 20 miljoen naar ac Milan gaat
Eeeeeen het volgende 'Feyenoord is geinteresseerd in' gerucht.
https://www.msn.com/nl-nl/sport/other/feyenoord-wil-met-ibrahim-adel-de-nieuwe-mohamed-salah-voor-de-neus-van-chelsea-en-liverpool-wegkapen/ar-AA1dUg9M?rc=1&ocid=winp1taskbar&cvid=3b48fdc7dc0d4823d4d6475ff8efe8b2&ei=16
Staat ook niet eens een bron bij. 'Volgens lokale media'.
Snap nooit hoe zo'n onzin altijd geplaatst word en waarom... Puur voor de ****** /reclame gelden waarschijnlijk.
Beste @FTM, verwacht je nog wat nieuws te hebben dit weekend?
@FTM is het de laatste dagen zo rustig op de burelen bij Feyenoord dat er weinig tot geen nieuws te melden is?
Je weet waar de focus op ligt 🇭🇷
Jup. Maar er zal vast meer spelen gezien je berichtje laatst in de Telegram groep met Isaksen. Wellicht nog uitgaand nieuws?