hartman-timber

VK Sportphoto

Nieuws

Hartman en Timber beginnen op de bank bij Jong Oranje

Stan

Quilindschy Hartman en Quinten Timber moeten woensdagmiddag genoegen nemen met een plek op de bank als Jong Oranje het opneemt tegen de leeftijdsgenoten van Japan. De aftrap van het 'uitzwaaiduel' met de Oost-Aziaten heeft om 14:30 plaatsgevonden. Wie de wedstrijd, ondanks de reservebeurten van Hartman en Timber, alsnog wil volgen, kan terecht bij ESPN

Voor Erwin van de Looi en zijn ploeg zal dit de laatste oefenwedstrijd zijn richting het EK Onder-21 in Georgië dat precies over een week van start gaat. In dat toernooi neemt Jong Oranje het op tegen België, Portugal en gastland Georgië. 

Joshua Zirkzee en Ian Maatsen, die beiden in de Feyenoord-jeugd speelden hebben wel een plekje in de basiself. Daarnaast nemen oud-Feyenoorders Wouter Burger en Crysencio Summerville naast Hartman en Timber plaats op de bank. 

Delen

Reacties

@ftm #NUFC is keen on #Feyenoord defender Lutsharel Geertruida. Talks have been taken place in the last 24 hours with his agent. He’s keen on the move and the whole plan Newcastle have with him. Other clubs are also interested. 🔜⏳

Wat is hiervan waar ?
Hoe is het mogelijk snap niks van jong oranje
Heeft die van Looij wel verstand van voetballen hoe kun je spelers die kampioen met je club zijn geworden op de reserverbank zetten ongeloofelijk.
Die vent is bij jong oranje nog nooit op een logische beslissing te betrappen geweest. Werd bij het vorige toernooi ook terecht met de grond gelijk gemaakt door Janssen en Affelay als analisten.
Dus omdat een speler kampioen is geworden, moet hij basis in (jong) oranje.

Als dat je kijk op voetbal is, heb je er dan wel verstandig van?
Hartman en Maatsen scheelt niet veel. Ik schat Timber wel hoger in dan Taylor, Summervile hoger dan Tavsan, en Burger en Reis zijn gelijkwaardig.
Reis?? van de Looi is de enige die het in hem ziet zitten 🤭😂😂