quilindschy-hartman2

Nieuws

Hartman: "Ik denk dat we er alles aan hebben gedaan"

Van de redactie

Quilindschy Hartman speelde gisteren zijn eerste Klassieker in de hoofdmacht. De linksback speelde een sterke wedstrijd. Zijn directe tegenstanders Conceição werd in de rust al gewisseld.  

Feyenoord was het grootste gedeelte van de wedstrijd de bovenliggende partij. "Ik denk dat we verdedigend goed stonden. Bij een lange bal van Ajax konden we ook redelijk makkelijk het duel winnen. Daardoor konden we ook telkens weer aanvallen en kwamen we amper in de problemen”, aldus Hartman tegenover Feyenoord Media.

“Je zag dat iedereen vandaag super gebrand was. Dat merk je de hele week al. Uiteindelijk is het jammer dat we de supporters niet de drie punten hebben kunnen geven. Ik denk dat we er wel alles aan hebben gedaan. Achteraf kunnen we tevreden zijn met hoe we hebben gespeeld. Alleen over het resultaat zijn we teleurgesteld. We hebben genoeg kansen gehad om een goal te maken. Ik denk dat het geluk net niet aan onze zijde was. We kunnen trots zijn dat we de kampioen van de afgelopen jaren heel moeilijk hebben gemaakt. Misschien waren we zelfs wel beter.”

De verdediger zag bij de opkomst de supporters flink uitpakken met een sfeeractie. "Ik was eigenlijk meer bezig met het kleine meisje naast me, want die was super bang. Als je om je heen kijkt en je ziet de sfeer: dat is super gaaf om mee te mogen maken. De spanning voelde anders dan normaal, maar dan op een positieve manier”.

Delen

Reacties

heerlijk backie , hij doet malacia vergeten
Hartman is geweldig, beter dan Malacia.
Zulke reacties ook gelijk.... Malacia speelde in zijn debuutwedstrijd IJZERSTERK tegen Napoli.
een perfecte linksback voor Feyenoord !!
Heb meerdere spelers echt sterk gezien alleen jammer dat we even een fase hadden waarin een soort vermoeidheid was. Ze kwamen erdoorheen en gingen gewoon weer vol erop daarna jammer van de tegen goal.

Verder trots op het team
Jij zeker.
Je hebt allebei je tegenstanders opgevreten. PRIMA!!
Mag ik een kleine opmerking maken op beleid van aankopen van ajakkes??

Campos gehuurd/gekocht nog niet gezien
Grilistch gehuurd/gekocht nog niet gezien

Die laatste stond bij Feyenoord natuurlijk hoog op de lijst en toen dachten ze waarschijnlijk die gaan we kapen anders gaan we het niet redden tegen Feyenoord
Ronald Koeman zal hem en Geertruida wel genoteerd hebben. Speelden beiden erg sterk