feyenoord-pec-zwolle-3-1-vriendschappelijk-jim-breeman-sports-photography-50

jim-breeman-sports-photography

Nieuws

Slot: “Het individu bij Feyenoord speelt goed door het team”

Liban

Feyenoord-trainer Arne Slot keek met een positief gevoel terug op de tweede overwinning tijdens de oefencampagne. "Je kan nog niets zeggen of we de eerste competitie wedstrijd straks gaan winnen of verliezen, maar ik denk wel dat het heel veel aangeeft waar wij op dit moment staan", aldus Slot tegenover ESPN.

Slot was onder de indruk van zijn ploeg, die het Belgische Club Brugge met 2-0 wist te verslaan op het sportpark van VV Smitshoek. "Als je zo kan voetballen aan de bal en zonder bal tegen sterke tegenstanders, Club Brugge. En je nog maar twee dagen de internationals er ook bij hebt, dan zegt dat heel veel over de basis die er op dit moment bij ons ligt om dit seizoen goed voor de dag te komen, maar het zegt nog niks over de eerste wedstrijd."

De twee strafschoppen die de Rotterdammers tegen kregen waren een smet op de wedstrijd volgens de trainer van de Rotterdammers. “Ze werden terecht gegeven, maar de overtredingen waren niet al te slim. Je moet wat meer rust hebben op dat soort momenten, maar ik hecht er veel waarde aan om op het eerste uur terug te komen toen zij ook met hun beste 11 speelden. Ik denk dat wij toen erg sterk voor de dag kwamen veel kansen hebben gecreëerd en heel weinig hebben weggegeven. Het laatste halfuur, toen zij elf nieuwe spelers erin brachten, werd het voor ons wat moeilijker om het spel te herkennen. Wie nou wie moest dekken, waardoor zij ook nog een aantal keren er gevaarlijk uitkwamen, maar de teamprestatie in het eerste uur was goed. In de individuele prestaties heb ik gedurende 90 minuten een aantal hele goede dingen gezien.”

De oefenwedstrijd tegen Club Brugge was ook het officieuze debuut van Ramiz Zerrouki. "Je weet wat ik altijd zeg, het individu bij Feyenoord speelt goed door het team en Ik denk dat we de eerste 20 minuten even moesten wennen aan het feit dat zij met vijf verdedigers speelden. Zij hadden al veel dagen getraind, Ook tegen 4-3-3 getraind, dat was ook op onze druk zetten en opbouw afgestemd. Dan moet je vanaf de zijkant heel veel aansturen om het goed neer te zetten. Vanaf het moment dat we het beter gingen herkennen waar de ruimtes lagen, denk ik dat je veel goede individuele prestaties gezien hebt en dat ook Ramiz betrokken was bij de twee nul waarin hij aangespeeld werd, de oplossing naar voren zag en dat Paixão kon scoren."

Delen

Reacties

Natuurlijk kan je al dan niet terecht zeiken over taalfouten, maar het gebruik van "hun" i.p.v. zij stoort ook mij bijzonder. (Dat is nog mild uitgedrukt, want eigenlijk is het ontzettend dom).
Iedereen die loopt te zaniken over spel- of typfouten: Maak jezelf nuttig en meld je aan als redacteur.
De duidelijkheid van Dennis is echt een compliment waard.
Een man met een duidelijke visie.

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1142692/klare-taal-bij-feyenoord-zolang-slot-hier-werkt-ben-ik-technisch-directeur.html
'Zijn ploeg, welke...'

'De twee strafschoppen welke...'

'Welke' is niet correct.
Misschien kan je jezelf nuttig(er) maken en je aanmelden als redacteur.
'Toen zei elf nieuwe spelers erin brachten.'

"Ik denk dat we de eerste 20 minuten even moesten wennen aan het feit dat hun met vijf verdedigers speelden."

Oeps. Moet twee keer 'zij' zijn.
Leestekens vergeten en spelfouten..
Ben waarschijnlijk tot nu toe de enige die het stuk las zonder spelfouten te hebben gezien. Was goed en duidelijk leesbaar in mijn optiek.
Misschien had je beter op moeten letten bij spelling op school :)
Onder elk nieuwsbericht staat wel minimaal één taal-***'er. Ga dan lekker alleen naar sites van het AD, Telegraaf, of VI. Of lekker trollen op FR12.nl. Stop met janken!
Was maar een grapje hoor, jeetje. Volgens mij ben jij hier nu de grootste jankerd.
Oeps, was geen reactie voor jou!
Dat is nog steeds niet het geval, niet dat het uitmaakt, want ze werken hard en doen hun best. Maar teksten zoals "toen zei elf nieuwe spelers erin brachten" i.p.v. zij, is wel heel slordig.
Ik probeer echt te vinden waar jullie over vallen maar kan echt geen foute ofzo vinden maar goed... Als je je daar druk om kan maken sterkte ermee
Kan deze stagair geen artikelen meer schrijven? Niet te lezen dit artikel. Wat een hoop spelfouten zeg.
Ik klaag niet snel, zeker niet op spel- en vormfouten, maar dit maakt het inderdaad erg moeilijk leesbaar. Volgende keer het stuk even apart leggen en terug lezen voordat je het post.
laatste werd mijn reactie ook al verwijderd toen ik hier een opmerking over maakte, zo enorm veel typfouten dat je zeker weet dat er geen spellingscontrole aan te pas is gekomen.
Gelukkig gebruik jij zelf wel hoofdletters en leestekens.......
Er is nogal een verschil tussen een simpele comment en een artikel schrijven voor een professionele site
Naar mijn weten al een aantal keren aangegeven. 1908 is gemaakt door Feyenoorders voor Feyenoorders.
Is niet in hoofdzaak een dagblad/krant waar ook personen de verhalen schrijven en ervoor betaald worden om de gehele dag naar hun stukje te turen om het uitrindelijk dan ook volgens alle regels naar buiten te brengen. Houd er dan ook gewoon rekening mee dat dit er een beetje tussendoor kan glippen.
Als je "hoogbegaafd" bent dan kan je een paar dingen met de tekst doen:
(A) Je eraan irriteren en dan de keuze maken dat deze site niet jouw ding is en dan ook niet meer komen.
(B) Als pietje perfect de foutjes blijven zoeken, zodat je weer een paar veren in je * kan duwen om jezelf een beter gevoel te geven.

Als we dan toch zo beginnen dan wens ik iedereen ook veel succes om de mensen in de kuip te corrigeren als we "Komen we uit Rotterdam - KEN je dat niet horen dan!" schreeuwen.
Wat hou ik toch van Rotterdammers. ;)