idrissi

VK Sportphoto

Nieuws

Idrissi na lange afwezigheid terug in selectie Marokko

Stan

Oussama Idrissi is opgeroepen voor het nationale elftal van Marokko, dat vrijdag de selectie voor de komende interlandperiode bekend maakte. Het is voor het eerst sinds 2019 dat de buitenspeler van Feyenoord deel uitmaakt van de selectie van de Leeuwen van de Atlas

Marokko, dat onder leiding staat van bondscoach Walid Regragui speelt komende periode twee interlands. Eerst staat op 17 juni het kwalificatie-duel voor de Africa Cup tegen Zuid-Afrika op het programma, waarna Marokko het 21 juni in een oefenwedstrijd opneemt tegen Kaapverdië. 

Idrissi kwam tot nu toe 7 keer in actie voor de Marokkaanse ploeg, maar kwam daarin niet tot scoren. Door een blessure moest hij het WK in Qatar aan zich voor bij laten gaan. Regrarui en zijn spelers zorgden op dat toernooi voor een grote verrassing door de halve finale te bereiken. 

Ook oud-Feyenoorder Sofyan Amrabat maakt, zoals verwacht, deel uit van de selectie van Marokko. 

Delen

Reacties

Zou die coach van Marokko geen goede vervanger zijn van Slot volgend jaar?
Fijn voor Idrissi en ook goed voor Feyenoord uiteraard.

Ik ben benieuwd of Feyenoord toch een poging gaat doen om hem over te nemen. Hij is later in het seizoen beter gaan spelen en pakt toch z'n goaltjes mee (al ziet het er voetballend vaak nog steeds niet heel denderend uit). Z'n marktwaarde (4mln) is ie iig niet waard. Eerder de helft.
Ik ben het met je eens dat het er af en toe niet uitziet. Maar als hij dan daarna weer iets briljants doet ben ik zijn geploeter daarvoor direct vergeten. Mij lijkt dat hij zeker wel 4 miljoen waard is en de laatste periode is hij samen met Hartman gevaarlijk genoeg.