schermafbeelding-2022-08-11-om-095741

Foto: Twitter

Nieuws

Igor Paixāo neemt afscheid in Brazilië

Van de redactie

Igor Paixāo heeft afscheid genomen in Brazilië. Op Twitter gaan beelden rond waarbij de 22-jarige aanvaller in tranen een applaus en knuffels in ontvangst neemt na een afscheidsdiner. 

Zoals besproken in de nieuwe aflevering van Studio 1908 is de Braziliaan onderweg naar Rotterdam. Feyenoord zal zijn nieuwe aanwinst spoedig presenteren.

Delen

Reacties

Familie en vrienden achterlaten aan de andere kant cd wereld, geen Engels kunnen spreken.
Hoop dat hij snel zijn weg gaat vinden maar is altijd nog maar de vraag.
Hopelijk kan onze Warrior Danilo hem een beetje wegwijs maken!
Ik vind 9 miljoen voor 80% van de transfer rechten echt enorm veel geld.
Zijn deze getallen bevestigd? Dan is het best veul ja
https://www.transfermarkt.nl/igor-paixao/profil/spieler/653610

Nee
Dat is de transferwaarde aan het begin van het seizoen (begin april) niet de huidige.
Feyenoord betaalt 6 miljoen euro en kan met bonussen oplopen tot 9 miljoen. Op dat moment bezit Feyenoord 80% van de rechten.

Voor nu betalen we dus 6 miljoen.
Feyenoord heeft nu op alle posities 2 gelijkwaardige aanvalslijnen in de selectie. 1e Lijn: Walenmark-Gimenez-Dilrosum. Walenmark vanwege de afdraaiende voorzet vanaf links op de kopsterke Gimenez. 2e Lijn: Idrissi-Danilo-Alirheza of Szymanski. Hier Danilo die goed is in de kaats in het 16m gebied met 2 naar binnenkomende vleugelspitsen. Ziet er goed uit mannen en misschien nog Paixao. Beter dan in Eindhoven die Gakpo gaan kwijtraken en er geen echte vervanger voor hebben. Gnonto? Als Mancini hem afraadt om naar Feyenoord te gaan heeft dat vooral te maken met enorme concurrentie op zijn positie bij Feyenoord en in Eindhoven heeft hij die niet.
WE WORDEN GEK! Qua kwaliteit zijn we in de breedte wel echt veel sterker geworden, met op elke positie (behalve linksback en 6 als Aursnes vertrekt) twee opties die allemaal over andere kwaliteiten beschikken. Goed gewerkt door de mannen in het maasgebouw.

Nu nog een goede 6 die Aursnes op termijn kan opvangen en een goede linksback. Dan kan Lopez zich rustig ontwikkelen en aanpassen aan het voetbal hier.
Hierbij ga ik er vanuit dat de transfer van Hancko rondkomt. Zie hem als lcv, zodat Rasmussen op de bank, of tijdelijk linksback, terechtkomt. Wanneer je Hancko haalt als back, moet er centraal echt nog wel wat gebeuren.
Op linksback vond ik Hartman een openbaring geef die jongen wat credits zeg zou een hele goede back up voor Lopez en Hancko zijn.

Waarom nog verder kijken naar anderen.