henk-van-stee

VK Sportphoto

Nieuws

“Ik denk dat Feyenoord al een naam in gedachte geeft"

Dennis

Na het vertrek van technisch directeur Frank Arnesen heeft Feyenoord nog geen opvolger aangesteld. Henk van Stee is eventueel beschikbaar, zo vertelt hij bij Goedemorgen Eredivisie

Van Stee heeft een achtergrond bij Feyenoord, waar hij hoofdtrainer en directeur van de jeugdopleiding was. Na zijn technisch directeurschap bij Sparta heeft hij even de luwte opgezocht. “Ik ben bewust een jaar niet in de publiciteit geweest – ik wilde een jaar bijtanken en heel veel wedstrijden gaan kijken. Nu is de tijd wel rijp om weer aan de bak te gaan bij een club. Dat kan Feyenoord zijn maar ook een andere club. Ik heb weer zin om vol gas te geven”.

Van Stee denkt niet dat Feyenoord zal aankloppen voor zijn diensten. “Ik denk dat Feyenoord al een naam in gedachte geeft, anders zouden ze al gebeld hebben.”

Delen

Reacties

Ik hoop dat die naam Ferry de Haan luidt. Heeft met slimme transfers bij Heerenveen (Sarr) en eerder bij Excelsior (Wieffer!) laten zien dat hij het vaak goed ziet. Met de door Arnesen aangestelde scouts is dat een prima match en hogelijk te verkiezen boven een bij beunende Te Kloese.
Beunende Te Kloese? Het is zijn positie helemaal niet en zo slecht heeft het toch niet gedaan. Hij afwegingen gemaakt en het moet maar net passen. Hij heeft getwijfeld bij namen op de lijst met spelers en dan moeten ze maar net passen. Ik zou zeggen doe het zelf dan merk je wel hoe moeilijk deze functie is. Ik wed dat jij dan dezelfde kritiek krijgt die jij spuit.
@54321Frank9876
Een nogal onsamenhangend betoog waarin je twee keer beweert dat het/ze maar net moet(en) passen. Wat je daar precies mee bemoeit is mij niet duidelijk. Maar voor de goede orde: Ik schrijf ook niet dat Te Kloese het "zo slecht" heeft gedaan, ik vind alleen dat hij het ook niet zo goed heeft gedaan. Te veel spelers die de afgelopen zomer zijn gehaald hebben (veel) te veel tijd nodig gehad voor ze serieus inzetbaar waren. Ook de te ver doorgevoerde belangstelling voor Zerrouki afgelopen januari getuigd niet van verantwoord scouten. Met zijn sterke oriëntatie op het Amerikaanse continent breekt hij alweer met de veel verstandiger keuze die onder Arnesen is gemaakt om naast Nederland juist de focus te leggen op Scandinavië en Midden-Europa. N.B, de enige speler die door Te Kloese uit die contreien werd gehaald; David Hancko, was wel meteen inzetbaar.
De beoogde versterkingen natuurlijk. Ik vind dat supporters makkelijk praten hebben als een transfer niet lukt.
Opnieuw begrijp ik je niet helemaal, ik heb geen kritiek vanwege niet gelukte transfers. Ik ben kritisch vanwege een zichtbare breuk met het beleid dat onder Arnesen (na een minder succesvolle start ook van hem) was ingezet. En dat beleid is, naast de impact van Arne Slot de basis van het relatieve succes.
Misschien Giovanni van Bronckhorst terughalen
Zeker niet doen. Beschaafde en vriendelijke vent, maar zeker geen beleidsmaker! Zijn te snel opgezegde vertrouwen in Amrabat, Boëtius, en toch ook St. Juste die gewoon o de lek van Botteghin had moeten gaan spelen, verraden sowieso niet zo veel visie.
@FTM Weet jij of deze, of dat er überhaupt, een naam rond zingt in het Maasgebouw?