whatsapp-image-2023-07-26-at-110740

Eigen foto 1908.nl

Nieuws

Immense drukte op 1908; honderden supporters al voor aanvang training teleurgesteld

Moreno

Honderden supporters zijn vanmorgen aan de poort van trainingscomplex 1908 teleurgesteld. Door de enorme drukte kan de club niet alle toeschouwers een plekje geven voor de training van de Rotterdammers.

Al vijf minuten voorafgaand aan de start van de training maakte Feyenoord via de socials bekend dat het complex helemaal vol is. Naar schatting tweehonderd mensen, onder wie supporters die uren hebben gereisd, stonden voor een dichte poort te wachten.

Er komen zelfs nog altijd supporters aangelopen die nog niet hebben meegekregen dat 1908 vol is. Zij komen van een koude kermis thuis. Feyenoord leeft, maar dat heeft op dagen als vandaag ook zijn keerzijde. 

Delen

Reacties

Uur in de auto gezeten met twee jongens (4/7), sta je voor een gesloten hek nog voor 11 uur. Teleurstellend. Openbare trainingen in de schoolvakanties via ticketverkoop of andere locatie zou wenselijk zijn.
Dat was een optie. Ik dacht dat 9:30 vertrekken met een uur reistijd en stukje lopen voldoende was. Punt is dat je dat vooraf niet weet.
Tijd om te gaan uitbreiden en waarom trainen ze niet op varkenoord?
1908 is het trainingscomplex met alle faciliteiten, dat heeft neer dan 10 miljoen gekost, dat moet je gebruiken. Resultaat het kampioenschap, omdat Slot het juist gebruikt n nu ook met padelbaan.
Ruimte genoeg, maar als je aan 2 kanten niet mag komen... onzin.
Lol Niks beters te doen dan naar een training kijken en dan voor een gesloten deur staan. Daar word je niet vrolijk van. Lijkt mij.
Zonde voor de kinderen die nu voor een gesloten hek staan
Ja erg balen, ikzelf dacht ook eens eens naar een training te gaan kijken in mn vakantie hahaha. Wel erg sneu, stonden allemaal zeer teleurgestelde kinderen bij.
Dan train in de Kuip voor een keer ....
Dit is natuurlijk gewoon ruk zoveel mensen buiten de poorten laten.
Morgen en donderdag speelt feyenoord in de kuip. Genoeg kansen om de ploeg te bezoeken in de voorbereiding.
Is beter om in zomer periodes / school vakanties een aanmeld formulier of dergelijke te gaan hebben. Handig ook voor mensen die van verder komen, of evt vrijnemen om samen met hun kind te willen gaan kijken en vervolgens aankomen en voor niks te komen, zoals nu.

Of voor die periodes gewoon op varkenoord trainen?
Al iets bekend over de presentatie van Stengs?
Ja voorlopig nog niet wedstrijd fit 😉
Die komt wel. Ben eerder benieuwd naar Ivanusec!!
@1908 klopt het verhaal Wijnaldum transfervrij ? Tekengeld +2,5M per jaar ?zou selectie helemaal compleet maken qua ervaring 6jaar Lpool 1jaarNewcastle Psg Roma psv en terug nr oude nest Feye
Lezen ...nog nergens sterk gerucht uit de wandelgangen geen geroddel iniedergeval ...we zullen t zien eerst Kroaat +Japanner
Past totaal niet in het nieuwe beleid...
Juist wel vriend je hebt Champions League ervaring nodig !!en is (nog )International ik denk dat hij zeker nog 1jaar kan vlammen 🔥in de kuip en is uithangbord altyd een gentleman ala v Bronckhorst with a big smile
Ga jij eerst je eens even verdiepen in het nieuwe beleid voor je reageert...
Dat is wat anders dan jouw persoonlijke mening dat we ervaring nodig hebben...
En dan ga je ook nog eens een dik salaris betalen voor iemand die het halve jaar geblesseerd is...
😂 jij zat zeker aan tafel met Te kloese en Slot toen ze t beleidsplan maakte niks mis met een international v Oranje transfervrij binnen krijgen ondanks dat hij 6mnd geblesseerd was dacht Koeman er anders over dus wie ventileert hier nou op meningen? Ik zei een gerucht uit de wandelgangen en van iemand close to the Fm
Het beleid is duidelijk gecommuniceerd in interviews en ook in artikelen hier op de site... Als jij te lui bent om je erin te verdiepen dan is het moeilijk discussiëren...
Ik heb enkel feitelijk geargumenteerd, maar dat wil jij niet zien...
Fijne dag nog kameraad!
Als je Wijnaldum de laatste wedstrijden hebt zien voetballen, kan je zelf ook concluderen dat ie niet bij dit Feyenoord past.
Nu *** j zwaar uit j nek Ivanuvic gister 3x gescoord afgelopen zaterdag geen pepernoot geraakt...Dus wat wil j ermee zeggen dat niemand slechte wedstrijd kan spelen ofzo ?
Iedereen mag een slechte wedstrijd spelen, maar kan je nu al vertellen dat ie het tempo bij Feyenoord niet bij kan houden.
En trouwens, dan moet ie eerst Slot wedstrijdfit worden, dan ben je een half jaar verder
Laat hij maar lekker ergens anders heen gaan. Geen afbouwers meer maar aankomend talent
Deze afbouwen kan je .et CL ervaring hard nodig hebben
Mooi toch debuteren bij je club op je 16e en nog 1x vlammen 🔥 en dan stoppen bij je club waar het begon nu het nog kan jonge gasten op sleeptouw te nemen en Kampioen beker en overwinteren Europees ! Gentleman with a smile
Kan Ik nog iemand blij maken met 2 kaartjes voor morgen vak w4 kan zelf namelijk niet heen
Waarom de openbare trainingen niet op het hoofdveld van varkenoord,daar heb je tribunes.
Ik kan me heel goed voorstellen dat spelers en trainers geconcentreerd, beschut en ongestoord willen trainen. Hordes mensen aan de kant leiden af. Fans hebben nog maar net gratis in de Kuip de hele dag kunnen genieten van hun favorieten en de nieuwelingen in de heli kunnen begroeten. Het kan geen kwaad om je vrije tijd en je leven ook eens op een andere manier te leren benutten.
Omdat ze geconcentreerd,beschut en ongestoord kunnen trainen zijn ze van naast de kuip uiteindelijk via varkenoord naar 1908 gegaan toch?

Dat doen ze ook en bepaalde trainingen zijn vrij voor publiek🤷‍♂️Dus weer een beetje apart commentaar maar daar ben je uiteindelijk ook vrij in.
Net zoals ikzelf en sommige andere mensen bepalen hoe zij hun vrije tijd of leven benutten.
Ja sommige gaan in hun vrijetijd commentaar geven op andere op de social's 😉
Van te voren online reserveren zodat je ook voordat je aan je reis uit een uithoek van Nederland weet of er nog plek is of niet... En dan reservering aan de poort laten zien...
Betalen voor een training gaat wat ver niet? ;-)
Als je dan voor niks die lange reis gemaakt heb dan ga je toch ff in die prachtige grote stad kijken.
Al jouw geld moet naar onze mooie club. :)
Ga zelf best vaak kijken.
Het staat over het algemeen normaal al aardig vol en is eigenlijk maar een klein strookje met 1 verhoging dus je staat er nooit zo heel fijn.
Daar kunnen ze best wel iets mooiers of beters van maken ipv.een padel baan😋

Kleine simpele tribune dat je ook droog kan staan?Al is het misschien ook juist de keuze vanuit Feyenoord dat ze het niet drukker willen hebben.
@FTM klopt het dat Charisteas zijn rentree komt maken?
Die is toch al lang met pensioen?
Is het hoofdveld van Varkenoord nog niet beschikbaar? Daar kun je van tijd tot tijd toch prima een openbare training houden? Daar kun je ook veel meer mensen kwijt en zijn er faciliteiten als een kantine en toiletten.
Plaats voor 200 fans is echt bizar weinig dat was op varkenoord wel anders. Mag wel wat verbeterd worden.
Er staat dat er 200 mensen teleurgesteld zijn, niet dat er voor 200 mensen plek is.
Dan had ik beter moeten lezen 😅
Het verhaal van 1908.nl in 1 zin..
Ook in periodes dat het minder goed ging met Feyenoord waren er (eerste) trainingen met intense belangstelling. Noodtribunes op de parkeerplaats voor de Kuip en 10 tot 15000 bezoekers.
Live uitzenden op het eigen kanaal
Tijd om het trainingscomplex weer aan te passen dus.
Een mini stadionnetje zoals je wel vaker ziet bij profclubs bijvoorbeeld.
Want Feyenoord is geen profclub? Gewoon eerder komen als je zo graag erbij wilt zijn.
Het is gewoon armoe als je supporters niet kan toelaten op een training.
Je kunt gewoon niet onbeperkt mensen toelaten i.v.m. veiligheid...
Moet je straks nog (extra) beveiliging, stewards etc in gaan huren en kosten maken...
Heeft soms niks met willen te maken...