ivanusec-1

VK Sportphoto

Nieuws

Ivanušec: "Het begin bij Feyenoord is goed, het is aan mij om door te gaan"

Van de redactie

Luka Ivanušec was trefzeker voor zijn land Kroatië in het EK-kwalificatieduel tegen Letland in Groep D. De Kroaten wisten de wedstrijd eenvoudig met 5-0 te winnen van de Letten in het Rujevic Stadion in Rijeka. De middenvelder van Feyenoord speelde de volledige wedstrijd. Na afloop van het duel sprak Ivanušec met Tportal over zijn eerste weken in Rotterdam.

Ivanušec zou de wedstrijd tegen de Letten in eerste instantie op de bank beginnen, maar hij kwam alsnog in de basiself terecht nadat Mateo Kovačić tijdens de laatste training geblesseerd raakte. De Kroaten wonnen vrij gemakkelijk met 5-0. "We gingen serieus aan de slag en waren geconcentreerd, een vroeg doelpunt opende de wedstrijd voor ons. Het was belangrijk dat we serieus bezig bleven, wat we ook deden", sprak de Kroaat over het duel.

De start bij zijn nieuwe club in Rotterdam is hoopvol. "Het begon heel goed, het is een groot verschil met de Kroatische competitie. Ik ben tevreden, het is aan mij om daar verder mee door te gaan. Het is een stap omhoog, hoe er gewerkt en getraind wordt, de organisatie van de club, sommige dingen zijn compleet nieuw. Het doel is om het goed te doen in de Champions League en om de landstitel te prolongeren", aldus Ivanušec.

Zondag 24 september gaan de Rotterdammers op bezoek bij aartsrivaal Ajax. Een weerzien met zijn oud-ploeggenoot Josip Šutalo. "Ja, de klassieker komt eraan. Hier en daar maken we wat grappen over en weer. Natuurlijk zijn we dikke vrienden, maar in die wedstrijd gaan we maximaal tegen elkaar strijden."

Delen

Reacties

@FTM: klopt het dat Feyenoord interesse heeft in Egor Prutsev of is dat klinkklare onzin?
Jammer dat die Sutalo er niet in zat. Was mooi geweest
Hoop ik ook al tijd op, maar zie het niet meer gebeuren.
gaat idd een grote worden, en zal voor niet minder dan 50 mill verkocht worden
Dat zien we dan wel weer, eerst ff van hem genieten
Maak in die betonbak maar een grap, of misschien twee, door een paar doelpunten te scoren. Kijken of je maatje dat kan waarderen...