Primeur Bevestigd
Luka Ivanusec | uitsnede VK Sportphoto

VK Sportphoto

Nieuws

Ivanušec terugverwacht bij Champions League-kraker

FeyenoordTM

Feyenoord kan woensdagavond tijdens het cruciale thuisduel tegen Lazio rekenen op de terugkeer van Luka Ivanušec. De Kroatisch-international raakte geblesseerd aan zijn enkel tijdens het duel tegen Celtic op 19 september en moest in de 89e minuut per brancard het veld verlaten.

Na eerdere uitgebreide onderzoeken in het gerenommeerde Erasmus MC werd afgelopen maand duidelijk dat Feyenoord Ivanušec enkele weken moest missen. Een flinke tegenvaller voor de Rotterdamse club. Echter, na een intensieve revalidatieperiode is de verwachting dat Ivanušec woensdagavond weer zijn opwachting kan maken in De Kuip. De momentele verwachting is dat hij tegen Lazio vanaf de bank zal starten.

Het duel tegen de Serie A-club is het derde groepsduel in de groepsfase van de UEFA Champions League. De wedstrijd zal om 18:45 uur van start gaan in een uitverkochte Kuip, waar de fans reikhalzend naar uitkijken — mede dankzij de rentree van Ivanušec.

Stand Champions League

Team Gs W G V Ds Pt.
1 Atlético Madrid ATM Atlético Madrid 5 3 2 0 15-6 11
2 Lazio LAZ Lazio 5 3 1 1 7-5 10
3 Feyenoord FEY Feyenoord 5 2 0 3 8-8 6
4 Celtic CEL Celtic 5 0 1 4 3-14 1

Blijf nu ook via whatsapp op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws! Klik hier voor het 1908 kanaal.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Fijn dat hij er bij is. ook al start hij niet kan je zijn kwaliteiten goed gebruiken.
Zou juist met Ivanusec en Igor beginnen op de vleugels, as blijft zo in tact, als luka op is, kan je dan kiezen voor zerouki met calvin op de vleugel of alternatief, wellicht toch. nog minteh. Dan blijf je flexibel.
Je weet niet hoeveel hij kan spelen , als hij een helft kan spelen of minder. Je gaat niet met een speler beginnen die 30 minuten kan maken. Dan creëer je alleen maar chaos. Ik verwacht dat slot gaat starten met paixao en Alireza voorin en anders eventueel met zerrouki en stengs naar buiten. Maar blijft afwachten.
Nee. Allesbehalve Alireza aub, die kan echt niet mee op dit niveau
Als hij in de 76e minuut weer de 2-0 maakt, hoor je mij niet zeuren over het niveau waarop hij zgn. niet (meer) mee kan komen.
Nog afgezien van het feit dat ik altijd zou kiezen voor de Atletico-opstelling en die ook zou hanteren tegen FC Twente. Dan heeft Zerouki een basisplaats tegen zijn ouwe club en speelt hij de pannen van het dak voor z'n nieuwe. Bovenal, het veldspel tegen Atletico was bij vlagen echt indrukwekkend.
Ik ben ook benieuwd of Trauner en Minteh kunnen spelen. Goed nieuws in ieder geval dat Ivanusec kan invallen.
Die zal vast niet starten en hopelijk kan hij invallen als de wedstrijd in ons voordeel beslist is.
Lekker met Sauer starten. Heeft in z'n invalbeurtje meer laten zien dan Minteh in de hele wedstrijd. Ondanks zijn jonge leeftijd vind ik hem echt een dienende speler die prima meevoetbalt. En Paixao kan ook prima vanaf rechts.
Jahanbaks is imo de meest logische vervanger, Stengs op het middenveld weghalen lijkt me niet zo handig, en Sauer is nog te licht voor dit soort werk, het is niet tegen met alle respect de jongens van Almere of NEC, het is tegen de mannen uit Rome.
waarom niet tegen de grote tegenstanders ( benfica, atletico) werkte het blok met wiefferr/ zerrouki heel goed, kan stengs op rechtsbuiten
Wat heerlijk als deze man weer in de basis kan beginnen. En we waren zonder hem al zo goed
Goed nieuws!

Wel benieuwd voor wie Slot kiest op de plek van Minteh.
Als Minteh niet kan spelen zou ik de Atletico variant met Stengs op rechts en Zerrouki op het middenveld verwachten. Als Minteh wel kan spelen misschien ook wel.
Ik vind dat Minteh zn beetje krediet verspilt heeft. Lekker weer invalbeurtjes geven tot ie assists gaat leveren wanneer het moet.
Zodra Ivanusec weer kan starten lijkt me dat dat gaat gebeuren inderdaad.
Ik denk Alireza, want tegen dit ss Lazio hoef je niet verdedigend te spelen . Atletico is wel een niveau verschil met Lazio. Lazio speelt veel rond middelstip en eigenhelft . Dus heb je juist meer kwaliteit op vleugels nodig imo.