jahanbakhsh

VK Sportphoto

Nieuws

Jahanbakhsh: "Nu even genieten, volgend seizoen gaan we gewoon door"

Van de redactie

Maandagmiddag werd de selectie en technische staf van Feyenoord gehuldigd op een bomvol stadhuis. Ruim 150.000 Feyenoord-supporters waren in Rotterdam aanwezig om de ploeg van Arne Slot toe te juichen met het behalen van de landstitel. Alireza Jahanbakhsh was lovend over de aanwezige supporters na afloop.

"Het is ongelofelijk om te zien hoe trots alle Feyenoord-supporters zijn hier vandaag", begint Jahanbakhsh tegenover RTV Rijnmond. "Ik heb sinds dag één een goede relatie met de fans. Ik kan het niet goed omschrijven hoe trots ik ben op mijn medespelers, trainers, supporters en heel Rotterdam."

Jahanbakhsh geniet van het aanwezig publiek. "Als eerste krijg ik meteen kippenvel. Ik heb nog nooit zo'n feest meegemaakt. Ik heb een aantal goede feesten meegemaakt met de nationale ploeg maar zoals dit nog nooit. De Feyenoord-supporters zijn er altijd. Ze steunen ons iedere wedstrijd opnieuw. Ze geven ons zo'n goed gevoel. We hebben een jonge selectie en de supporters maken het echt speciaal voor ons. Je ziet als we thuis spelen meteen het verschil met andere stadions in Nederland."

De spanning in aanloop naar de kampioenswedstrijd was duidelijk voelbaar bij de Iraniër gisteren. "Ik vond het best een beetje lastig voor de wedstrijd. Je weet wat er komen gaat als je wint met de prijs en huldiging. De spanning was er zeker wel. Gisteravond na de wedstrijd hebben we een goed feest gevierd en nu weer. We moeten hiervan genieten en volgend seizoen gaan we gewoon door", aldus Jahanbakhsh.

Delen

Reacties

Niet altijd even gelukkig in zijn acties, maar wel een voorbeeldprof die er voor blijft gaan en niet zeurt als hij op de bank zit (maar eigenlijk geldt dat voor de hele selectie). Ook nog eens erg belangrijk geweest dit seizoen. Blij dat je graag nog een jaar blijft, Ali!