Primeur Bevestigd
varkenoord-feyenoordnl

VK Sportphoto

Jeugd

Japanner Naoya Koike wederom op proef bij Feyenoord

FeyenoordTM

Naoya Koike komt voor de tweede keer stage lopen bij Feyenoord. De Japanse speler wordt binnenkort verwelkomd op Varkenoord.

Koike is een rechtsbenige middenvelder die momenteel onder contract staat bij Maebashi Ikuei High School, wat uitkomt in de Japanse Takamado U18 PL East divisie.

Maandag werd via Feyenoord Youth Watcher bekend dat ook de Braziliaanse Samuel Jesus dos Santos stage komt lopen bij het onder-18 elftal van trainer Henk Brugge en zijn assistent Arnold Scholten.

De 18-jarige Koike was dit seizoen in zeventien optredens goed voor negen goals en één assist. Hij heeft een lengte van 1 meter 79.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik zag afgelopen weekend die jongen van Sparta voetballen. Toen dacht ik al, het wordt voor ons misschien ook weer eens tijd voor een goeie japanner. Daar hebben we toch wel een positieve ervaring mee gehad, met Shinji toendertijd. En voila, daar hebben we d'r al 1.
@FTM ik hoor ze er bij PSV al meermaals over dat ze komende zomer van plan zijn om nog meer te investeren in spelers met het oog op cl volgend seizoen met de nieuwe opzet en extra geld. Weet jij of ze bij Feyenoord komende zomer ook bereid zijn om financiële risico's te nemen op transfergebied?
Psv heeft bij het begin van het seizoen een tekort van 40 miljoen euro
Nu hebben ze wel madueke en gakpo verkocht maar helaas voor psv moeten ze bezuinigen op de salaris kosten
Psv kan geen spelers kopen van 10 miljoen plus
Alleen simons kan psv een goudmijn opleveren,de rest van het elftal is niks waard
Feyenoord moet als ze de cl halen gaan investeren in buitenspelers en 2 middenvelders
Zie kokcu vertrekken en geertruida
Dan moet feyenoord 3 middenvelders kopen 2 buiten spelers en een rb of rcv
Psv krijgt zo gewoon weer een injectie van 50mln van de gemeente
Als Feyenoord CL haalt kan ik me zomaar voorstellen dat Kökçü en Geertruida nog wel een jaartje blijven. Er is dan ook geen financiële noodzaak om te verkopen, dus zou dat zo min mogelijk doen. Met de 45 miljoen die de CL ongeveer als startgeld in het laatje brengt plus de 8 miljoen die we voor Zerrouki over hadden kun je best investeren. Zou dan inzetten op bijvoorbeeld Branderhorst (2e keeper), van de Ven (back-up voor Hancko), Zerrouki (back-up voor Wieffer), van den Belt (back-up voor Bullaude) en een rechtsbuiten die echt een verschil kan maken. Dat gecombineerd met een stap voorwaarts in de ontwikkeling van Giménez, Paixão, Wieffer, Kökçü en Bullaude maakt dat je een best aardig, jong, team zou hebben staan. Klinkt misschien als bord-op-schoot scouting (en dat is het ook, want verder dan studio sport kom ik niet), maar we weten dat Slot een meer Nederlandse kern wil.

PSV staat er financieel inderdaad niet fantastisch voor, maar die verzinnen vast wel weer een hypotheek of een extra lening van Brainport waardoor ze ineens toch iets kunnen. Simons zullen ze niet verkopen, maar Sangaré en Bakayoko liggen volgens mij ook niet verkeerd in de markt.
Ik zou liever zien dat de selectie aan de bovenkant wordt versterkt met twee of drie aankopen die zich al hebben bewezen in de CL.
En een spits erbij en een nieuwe keeper die bijlow moet vervangen.Bijlow als 2e keeper
PSV is zich al helemaal aan het voorbereiden op volgend seizoen, omdat er dan 2 plekken CL te verdienen zijn en het startgeld dan verdubbeld
1e ronde kun je al 80 miljoen verdienen
PSV gaat juist minder investeren omdat gebleken is dat het financieel onverantwoord is. Feyenoord gaat op zeker geen onverantwoorde financiële risico’s nemen.