berghuis

VK Sportphoto

Nieuws

Ook Jinek reageert: “Onze hele uitzending ging over de-escaleren"

Ook Eva Jinek heeft gereageerd op de uitspraken van Steven Berghuis. De aanvaller had geen goed woord over voor een Twitterbericht van het programma.

In de ogen van de Ajacied deed het programma met een Tweet waarin werd gezegd dat de Klassieker er een wordt van leven en dood, aan stemmingmakerij.

Jinek erkende vanavond in haar programma dat de Tweet niet in zijn geheel goed was. “De bewoording om leven en dood, was niet handig.”

De presentatrice geeft aan dat de uitzending een ander doel had. “Onze hele uitzending ging over de-escaleren. Wij hadden de burgemeester van Rotterdam om te praten over ‘normaal doen’. Het was alleen maar daarop gestoeld. Omdat we het belachelijk vinden wat er überhaupt online tegen hem werd gezegd. Dan vind ik het heel wrang dat hij het zo heeft gevoeld. Dat is natuurlijk nooit de bedoeling geweest.”

Of Berghuis de verkeerde conclusie heeft getrokken over het programma? “Ik denk niet dat hij de uitzending heeft gezien”, aldus Jinek.    

Delen

Reacties

Het ging ook niet om de uitzending, Bimbo. Het ging om de idd oliedomme tweet.
Ik heb de uitzending toevallig wel gezien en vind het een zeer onsamenhangend gesprek waarin de bedoeling misschien wel goed was, maar het vooral vanwege het effectbejag van de gespreksleid(st)er een te onsamenhangend gesprek werd om welk doel dan ook te kunnen dienen.
Eva Engnek en die hele mainstream media kliek zijn letterlijk zure kots.
Het is maar waar je je druk om wilt maken..

De supporters die letterlijk over lijken gaan voor hun club. Dat is de groep die de werkelijke zure kots veroorzaken.

Zij zorgen ervoor dat de naam van de club naar de klote wordt geholpen en dat er bakken met geld richting UEFA gaat vanwege domme ondoordachte acties.
En waarom??? Een acceptabel antwoord valt niet te geven op die vraag…
ik maak mij niet druk hoor... Ik geef hier mijn mening en sta er 1000% achter..

En ja er is een kleine groep die te ver gaat, en consequent de club benadelen met hun acties.

Veroordeel dat ook ten strengste.
Als het zo’n kleine groep is, waarom is dat dan niet te handhaven? Is een open vraag hoor en geen oordeel. Dat komt m.i. minder dan al die netten en de boetes.
Helemaal eens. Als je zag wat voor engnekken er zondag om het het stadion liepen. Lafaards. Zonnebril op. Sjaal om de mond. Doorgesnoven. Dit soort gasten zijn er niet voor de voetbal. Horen niet in een voetbalstadion thuis. En het wordt gewoon verheerlijkt. Of goed gepraat. Ook soms op deze website. Zeer jammer.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Van alles wat er geroepen is in die uitzending is er uiteindelijk niets van gebeurd. Dus inderdaad was Jinek wel zeker paniek aan het zaaien en vooral onrust!