Primeur Gerucht
hendrix-2

Transfers

Jorrit Hendrix mogelijk naar FC Twente of Royal Antwerp

FeyenoordTM

Er lijkt mogelijk een einde te komen aan het dienstverband van Jorrit Hendrix bij Feyenoord. De middenvelder werd afgelopen januari nog voor 17 maanden gehuurd van het Russische Spartak Moskou. Vandaag werd hij niet meegenomen op trainingskamp. Verschillende bronnen probeerden vandaag meer duidelijkheid te verschaffen aan deze site.

Arne Slot heeft Jorrit Hendrix recentelijk te kennen gegeven dat de middenvelder rustig aan verder mag kijken naar een andere club. Hij komt momenteel niet direct in de plannen voor voor het komende seizoen. Hoewel er nog niets zeker lijkt over de mogelijkheden en constructie(s), zou de middenvelder ook 'hoog op de verlanglijst' van zowel FC Twente als het Belgische Royal Antwerp staan. De speler zelf wil echter nog voor zijn kans blijven vechten bij Feyenoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Bij Twente niet in beeld aldus de Tukkers
Terecht met afstand de zwakste uit de selectie. Een half jaar was voldoende geweest.
Geldt hier niet hetzelfde als voor Bassett? Niet kunnen verhuren. En dat de Russen hem moeten verkopen omdat die daar nog onder contract staat?

Wel goed dat we door geslecteerd wordt.
Is hij momenteel dan echt geblesseerd? Of afwezig om ruimte te geven voor een mogelijke transfer?
Wel beter, kwam niet toch zijn recht binnen feyenoord. Wacht nu op het bericht dat Ali ook mag vertrekken, raakte afgelopen zaterdag 8 ballen en werden alle 8 een ingeleverd.
Ali lekker verkopen, is bij lange na niet meer DE Ali van AZ
Heeft feyenoord toch niets over te zeggen? Ook hendrix is nog een jaar gehuurd van spartak, zoals bassett nog een jaar is gehuurd van rapids. Dan zal antwerp eerst overeenkomst moeten hebben met spartak.

Blijft vaag waarom je dan huur contracten van 1,5 jaar aan gaat?
Gehoopt op een goeie verdedigende backup, zoals Hendrix vertrok naar Rusland. Maar bleek een net wat te trage, niet creatieve net iets te langzame speler.
Lekker Til en van Bommel volgen. Antwerpen is ook een aardige stad. Succes Jorrit!
Dat zou top nieuws zijn . Nooit begrepen dat die aangetrokken is.
De selectie maakt deze transferwindow wel een enorme transformatie door zeg!
Als Hendrix weg mag en Bassett eigenlijk ook dan kan het niet anders dan dat er nog een berg aan inkomende transfers aan komt.

Ergens vind ik het overigens wel jammer om te constateren dat de Nederlandssprekende kern van de selectie helemaal ontmanteld is. Dessers, Linssen, Til, Malacia, Hendrix mogelijk ook, zijn allemaal weg. Die groep zorgde voor een goede sfeer en dat is toch vaak een onderschatte factor voor succes.
Waar haal je die info vandaan?
Twitter, schijnbaar landt er dan een vliegtuig uit Warschau waar szymanski in zit.
Twitter van wie? Maar dat zou wel heel grof zijn
Kantoona. Zeer betrouwbaar Twitter account.
Hij oogt zo traag, vond hem bij PSV altijd een nuttige speler. Bedankt Jorrit en succes.
Huur spelers die niets toevoegen moeten eigenlijk altijd zo snel weg, staat alleen maar de jeugd in de weg. Dermane, Hartjes en anderen zijn een stukje beter en gretiger.
Goed nieuws! Bij PSV speelde hij regelmatig best prima, maar ik heb bij Feyenoord werkelijk waar nog geen enkele goede invalbeurt/wedstrijd gezien van hem. Hij is niet goed genoeg en je hebt er niets aan om hem er dan langer bij te houden
Ik ben de Europese wedstrijd even kwijt, maar herinner me ook een fantastische assist van hem. Het was niet louter kommer en kwel.
Ja, hij had wel een paar goede momentjes. Heeft er volgens mij nog 1 gescoord zelfs in de ED. Maar ik heb geen hele wedstrijd/invalbeurt gezien waar ik enthousiast van werd
Beter ga je gewoon Jorrit. Niks maar dan ook helemaal niks te zoeken bij Feyenoord
Ik hoop van harte dat dit nieuws op korte termijn bevestigd wordt. Zijn invalbeurten waren werkelijk een gênante vertoning, voornamelijk in de Europese wedstrijden. Als Jorrit een sprint trekt lijkt het net alsof hij aan het 'sjokken' is. Ik ben benieuwd of dit ingewikkeld gaat worden omdat hij al door Feyenoord is gehuurd.
Die zilveren medaille is dan wel weer jammer, hoe groot acht jij de kans dat hij ook daadwerkelijk vertrekt ? @ftm
Dan zal er nu toch zo langzamerhand wel een linksback aankomen toch?
Nu doorpakken en die stukadoor binnenhengelen!
Goed nieuws, een verlichting. Prima gozer, maar niet goed genoeg voor Feyenoord
Die jongen heeft het vorig jaar niet laten zien. Was meerdere malen betrokken bij tegendoelpunten. Ik begrijp Slot heel goed. Deze jongen komt te kort.
Mooizo, snel geschakeld van ons Arne.
Dankje, heb weer een glimlach op mijn gezocht!
Lekker naar Antwerpen gaan, niet te ver van Brabant weg, niet te veel druk.

Was prima als backup om door de laatste fase te komen maar gelukkig hebben we hem niet vaak nodig gehad. Die 2-3 assists die hij in de dying seconds een paar x had waren mooi meegenomen.
Feyenoord wil gewoon salaris vrij maken
Hendrix naar Twente zou wel een top stap zijn. Betekent dat je niet alleen zelf sterker wordt, maar ook een potentiële concurrent zwakker maakt.
Kijk ze zijn echt een nieuwe weg ingesla😉