Nieuws

KAA Gent troeft Feyenoord af met komst Kamil Piątkowski

FeyenoordTM

Feyenoord grijpt definitief naast de komst van Kamil Piątkowski. De Poolse centrumverdediger is bezig met een overstap naar KAA Gent.

De nummer vijf uit de Belgische Jupiler Pro League zag deze winter sterkhouder Andreas Schjølberg Hanche-Olsen (25) een transfer naar het Duitse FSV Mainz 05 maken voor naar verluidt €2.500.000.

Vrijdagavond werd duidelijk dat de Rotterdammers niet langer in de markt waren voor de 22-jarige Piątkowski. Door het mislopen van Ramiz Zerrouki ging Feyenoord terug naar de tekentafel, waardoor er vooralsnog geen besluit genomen is over mogelijke versterkingen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik vind dat Feyenoord hierover uitleg moet geven. Gent is nota bene nummer vijf van België.
Waarom? Omdat 1908 heeft gezegd dat die graag naar Fey wilde. Wat ik betwijfel anders kies je niet zo snel voor Gent. Blijkbaar wilde die helemaal niet zo graag naar Feyenoord specifiek, maar wilde die gewoon weg.
Afgetroefd door KAA Gent, waar gaat het over!
Als je mee had willen doen om het kampioenschap, kan je je, deze missers niet blijven veroorloven.
Je kan wel zuinig doen steeds, maar hierdoor loop je wellicht eventueel CL inkomsten mis.
En dus is dit volgens mij , een verkeerde vorm van zuinigheid.
Dat is nou niet metten de ploeg waarvan je denkt dat die Feyenoord wel zal aftroeven. Kortom wat is er aan de hand? Toch( te veel) twijfels of een gebrek aan doortastendheid!?
Ze halen liever Schouten. Kan Wieffer als Back up voor 5
2.5 miljoen? Koopje! Dat geld heeft Feyenoord toch?
Dat is de transfersom die Mainz 05 betaalde voor Hanche-Olsen Niet het bedrag dat AA Gent voor Piątkowski betaalde.
Te Kloese zei onlangs dat Szymanski met 10 m onhaalbaar zou zijn dus Schouten 15????
Schouten speelde elke week was zwaar geblesseerd en kon afg zomer naar Juventus en Inter. Lijjt me onhaalbaar. Zou stunt zijn. Werd voor 3,5 ton niet goed bevonden toen Excelsior hem aanbood aan Fey.
zonde, klonk als een leuke speler
Hoop dat er nu wel snel en slagvaardig gehandeld gaat worden. Duurt allemaal veel te lang
Nummer 5 uit België? Dan zal hij toch niet zo goed als.Feyenoord daar niet overheen kan
Gebrek aan een technisch manager als Arnesen wreekt zich nu. Al tijden bekend dag je een 6 zoekt er vervanger Trauner. Transfers moet je voorkneden en voorbereiden. Daar komt veel meer bij kijken dan een bod doen. Te Kloese was in Mexico op vakantie en niemand anders mocht of kon iets doen. Te Kloese trok alles naar zich toe en moet nu erkennen dat er geen goede TD of TM beschikbaar is. Sneu voor Slot maar erger voor de fans. Breedte van je selectie bepaalt of je kampioen wordt. Kokcu ook op 4 kaarten, die mis je binnenkort ook wellicht tegen 020, Twente of PSV.
Kokcu heeft volgens alle statistieken 3 gele kaarten
Het wordt hier net zo positief als bij Fr12 met deze reacties. Hoezo afgetroefd ? Ze hebben geen eens onderhandeld . Ze zijn de opties naast elkaar asn het leggen en … was deze pool niet net uit een zware blessure? Natuurlijk is het jammer . Volgens mij hadden we in de zomerstop ook geen Arnesen …
Je hebt gelijk, niemand kent die man, maar we grijpen ernaast. Deze man heeft lange tijd niet gespeeld. Buiten dat Feyenoord en winter transfers.
Ik ben nog steeds aan het bijkomen van Pratto
Welke ******* kiest de nr 5 van België in de plaats van de nr 1 van Nederland. Denk dat het te maken heeft dat die Pool de stand in zou worden van Geertruida en later weer Trauner
Misschien moet je niet zo arrogant zonder reden doen. De nr 5 van belgie heeft een vergelijkbaar transfer budget dan Feyenoord en zou het Feyenoord heel moeilijk maken in een wedstrijd.
Jij hebt echt borderline, ga jij anders ff op Twitter janken dat Slot nog geen prijs heeft gewonnen. 1 volledig seizoen bij az na 26 bovenaan met ajax dat veel beter was, 1 volledig seizoen met Feyenoord gemiddeld over de laatste 15 jaar hoogste puntenaantal op 2017 na, Europese finale en spelers verkocht voor in totaal 70 mil. Nu met nieuwe selectie bovenaan en eerste geworden in de EL groep. Lekker blijven janken omdat je vriendje Gimenez in de basis staat, ongelofelijke ******.
Ehm over 2 week staat feyenoord ook 5e hoor Verlies tegen Groningen en ajax en staat er al
Hopelijk komende zomer veel bestuurlijke veranderingen, slot weg, hoe het ju gaat is beschamend
Ff verwerken hoor, afgetroeft door fucking GENT🤦‍♂️
Echt,waar zijn ze in godsnaam mee bezig?
HET seizoen waarin je een reeele kans hebt op de titel
niet alleen plek 1 is heel belangrijk dit seizoen maar plek 2 ook. Kun je miljoenen mee verdienen
Krijgen we straks goe nieuws Tony postnl villenha en gouwenleeuw komen de club beide verzwakken.Als die komen beide direct n been breuk die voegen niks toe.
Graag wat meer respect voor essentieel onderdeel van het laatste kampioenselftal en Rotterdamse Baas Vilhena. Daarbij gewoon een klassespeler die net dat brengt wat we vaak missen namelijk gif en vechtlust.
Ga fietsen man die man had t geluk dat karim z'n gaten dicht liep.niks van gebakken in Rusland.kon t zien m'n vriendin is Russin en kijkt tv.spartak Moskou fan.
Dit zegt genoeg over die klunzen in het maasgebouw, dat zelfs clubs als Gent ons aftroeven
Waar zijn we nou mee bezig?? Klassieker word ni uitgesteld omdat we nog geen versterkingen hebben he
Twente psv ajax groningen gaan alle 4 van ons winnen
Verwijder je reactie ff…. We winnen ze allemaal. Alsnog heb je het liefst gw vervangingen voor de geblesseerden