fanssjaal

VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Europees

Kaartverkoop Feyenoord - AS Roma van start

Van de redactie

Feyenoord start per direct met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen AS Roma in de Europa League. Deze wordt gespeeld op donderdag 15 februari om 18:45 uur. In dit bericht lees je alle informatie.

Seizoenkaarthouders hebben geen toegang met hun seizoenkaart voor deze wedstrijd, maar kunnen vanaf nu hun eigen plaats terugkopen of verplaatsen naar een ander vak. De kaartverkoop voor leden van Het Legioen en Junior Kameraadjes start op zaterdag 10 februari om 09:00 uur. Overige supporters kunnen, onder voorbehoud van beschikbaarheid, vanaf dinsdag 13 februari om 18:00 uur tickets kopen.

Start kaartverkoop
Seizoenkaarthouders kunnen vanaf nu hun eigen plaats terugkopen of verplaatsen naar een ander vak. De periode waarin seizoenkaarthouders dit recht hebben loopt tot donderdag 8 februari 23:59 uur. Meer informatie over het terugkopen van je eigen plaats en verplaatsen vind je op de pagina met de kaartverkoopinformatie

Vak niet beschikbaar
Zoals gebruikelijk zal vak Z leeg zijn bij deze Europese wedstrijd. Ook kan het zijn dat jouw plaats niet beschikbaar is omdat jouw plek is aangemerkt als gezinsvak of is gereserveerd door de UEFA. Mocht je een seizoenkaart hebben op vak Z, op een aangewezen gezinsvak of op een plek die is gereserveerd door de UEFA, dan kan je een andere plaats kopen. Vanaf maandag 12 februari om 18:00 uur kan je met je seizoenkaart één ticket bijkopen als je jouw eigen plaats hebt teruggekocht of bent verplaatst. Je kan twee tickets aanschaffen per seizoenkaart wanneer je niet je eigen plaats hebt teruggekocht of niet bent verplaatst.

Legioen-leden en Kameraadjes
Vanaf zaterdag 10 februari om 09:00 uur kunnen leden van Het Legioen en Junior Kameraadjes één ticket per lidmaatschap kopen. Deze voorrangsperiode loopt tot maandag 12 februari 17:30 uur. Vanaf maandag 12 februari om 18:00 uur kan je met je lidmaatschap één ticket bijkopen als je een ticket hebt gekocht. Je kan twee tickets aanschaffen met je lidmaatschap wanneer je nog geen ticket hebt gekocht. Deze bijkoopperiode loopt tot dinsdag 13 februari 17:30 uur.

Indien beschikbaar kunnen overige supporters vanaf dinsdag 13 februari om 18:00 uur in totaal twee tickets per supporter kunnen kopen. 

Voor alle details omtrent kaartverkoop en prijsinformatie kun je terecht op deze pagina.

Aanmelden lidmaatschap
Heb je nog geen lidmaatschap? Vergroot je kans op een ticket voor de wedstrijd tegen AS Roma door lid te worden van Het Legioen of de Juniorclub Kameraadjes. Meld je aan als nieuw lid vóór donderdag 8 februari 23:59 uur. Na je aanmelding kun je vanaf vrijdag 9 februari om 16:00 uur in het ticketshop account waar het lidmaatschap mee is afgesloten, onderaan bij 'MIJN PROFIEL', je lidmaatschapstype zien.

Download de Feyenoord App om je eigen mobile ticket in te zien Iedere bezoeker (dus niet alleen de kaartkoper) ontvangt zijn/haar mobile ticket in de Feyenoord App. Om oponthoud bij de poorten te voorkomen, is het van belang dat iedere bezoeker het stadion betreedt met zijn/haar eigen mobile ticket vanuit de Feyenoord App. Download hier voor iOS of Android.

Zwarthandel en Ticket Exchange
We adviseren supporters met klem om geen kaarten buiten de club (of haar partners) om aan te schaffen om teleurstelling te voorkomen. Mocht je niet in staat zijn het duel bij te wonen, dan kun je je kaart veilig te koop aanbieden via de Feyenoord Ticket Exchange. Dit is de enige officiële ticketmarktplaats van Feyenoord. De Ticket Exchange gaat live zodra alle beschikbare kaarten zijn verkocht.

Delen

Reacties

Als men het te duur vindt, koop je toch geen kaarten? Je kunt klagen wat je wil, maar Feyenoord verlaagt de ticketprijzen toch niet. Geld is tegenwoordig helaas te belangrijk geworden. Het verziekt de maatschappij, maar wij als "simpele" supporters kunnen er helaas toch niks aan doen.
Voorbeeld: bekerwedstrijd tegen PEC of NEC vorig jaar. Half leeg stadion, maar de club veranderd de prijzen niet. Zulke statements werken dus blijkbaar niet.
''Waarom vak leeg Feyenoord?

Met het deels leeg laten van de vakken, hoopt Feyenoord meer boetes te voorkomen. Door de maatregel daalt de het aantal beschikbare plaatsen in De Kuip wel, van 47 duizend (plaatsen voor uitfans niet meegerekend) naar tussen de 42 en 45 duizend plaatsen.''

Tel uit je winst.
Wat een achterlijke prijzen €53.00 voor vak E, we zijn een volksclub.
Euro 53,- voor vak J, eigen plaats terugkoop.
En als ze straks in de vrije verkoop gaan dan zal er nog wel wat bovenop gaan.
Asociale prijzen. Niet normaal.
Nog asocialer zijn de mensen die het kopen met de intentie om het weer door te verkopen tegen bizarre woekerprijzen