dsc04554

Vrouwen

Kaartverkoop Feyenoord Vrouwen in Philips-stadion gestart

Rinus

Voor het eerst biedt Feyenoord aan supporters de gelegenheid om mee te reizen naar een uitwedstrijd van Feyenoord Vrouwen. Op zondag 27 november neemt de ploeg van Danny Mulder het in het Philips Stadion op tegen PSV (aanvang 14:30 uur). Voor deze wedstrijd zijn 300 kaarten beschikbaar voor Feyenoord-supporters. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Kaartverkoop start donderdag 17 november
Voor deze wedstrijd zijn 300 kaarten beschikbaar (vrije verkoop, uitkaart niet nodig). De verkoop start per direct en loopt tot woensdag 27 november, 17:00 uur. Het is mogelijk een onbeperkt aantal kaarten per supporter aan te schaffen. De kaarten zullen na aankoop als e-tickets opgestuurd worden. Het scannen hiervan gebeurt op de wedstrijddag bij het uitvak. De prijs van een ticket is € 7,50.

FSV-reis
FSV De Feijenoorder organiseert een busreis vanaf De Kuip (46 plaatsen). Prijs voor leden van de FSV is € 19,08. Prijs voor niet-leden is € 24,08. Deze prijzen zijn inclusief wedstrijdkaart. In de ticketshop staat de niet-leden prijs vermeld. Leden van de FSV ontvangen binnen twee weken hun ledenvoordeel van € 5,00 teruggestort.

Aanwezig zijn bij deze wedstrijd? Koop je kaart(en) hier. Alle gedetailleerde informatie over de kaartverkoop vind je hier.

Delen

Reacties

Nog geen reacties