bijlow-jc

VK Sportphoto

Nieuws

Kaartverkoop Johan Cruijff Schaal van start

Stan

De kaartverkoop voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Chaal tussen Feyenoord en PSV is vandaag van start gegaan. Supporters met een seizoenkaart kunnen op de website van de Rotterdammers tickets verkijgen voor het duel op 4 augustus. 

Als kampioen van Nederland nemen Slot en zijn selectie het vrijdag 4 augustus om 20:00 op tegen PSV, dat vorig seizoen de KNVB-beker in de wacht wist te slepen. Het duel zal afgewerkt worden in De Kuip, waarin alle vakken 'gewoon' voor supporters toegankelijk zullen zijn. 

Feyenoord speelt voor het eerst sinds het seizoen 2018/2019 de Johan Cruijff Schaal. In het Philips Stadion won Feyenoord toen na strafschoppen. De Rotterdammers wonnen de prijs in totaal vier keer (1991, 1999, 2017 en 2018).

Delen

Reacties

€54,50 zit ik naast Arne op de bank
Waarom zijn de tickets incl treinreis voor PSV supporters EUR 31 en de tickets voor Feyenoord vanaf EUR 42?
Vraag en aanbod. Als de kaartjes voor PSVers duurder worden stapt niemand meer in de trein om in een vissenkom te komen zitten. Feyenoord krijgt de kaartjes voor €42+ wel verkocht.
Noem je de Kuip nou een vissenkom?! Aks de PSV supporters niet komen dan niet, toch? Dan kunnen ze de rest oom verkopen aan Feyenoord supporters. Het is belachelijk dat wij meer zonder vervoer moeten betalen.
Ha ha 42.50 en pisvee betaald 36.50 en vervoer 🙈🙈 maar ja kaartje is binnen afzetters
EUR 31 zelfs inc treinreus zag ik. Bus is dan duurder EUR 39 of zo
Echt geweldig weer dat je als legioen lid maar 1 kaart kunt kopen……
Dat doen ze natuurlijk zodat er genoeg kaartjes overblijven. Maar ze houden duidelijk geen rekening met supporters die (liever) niet alleen willen gaan
Altijd fijner om met iemand te gaan, al paar keer alleen geweest vanwege dit maar is toch altijd anders
iemand anders ook gwn legioenlid maken op zelfde "gezin" dan is het de helft van de prijs. als je die dan toevoegt aan je account kan je 2 tickets kopen en ze kijken nooit naar of t echt het legioenlid is bij binnenkomen
is toch logisch dat je maar 1 kaart mag kopen, een seizoenkaart houder mag er toch ook maar 1 kopen. Want anders blijf er helemaal niks meer over.
Komt er niet joh, je weet toch hoeveel losse kaarten er maar zijn en psv een uitgebreid uitvak heeft. Legioen leden worden wederom genaaid. Leuk dat ze het uitvak groter maken voor psv maar benadelen zo gruwelijk veel supporters hiermee.
Nog niet zo lang geleden was deze wedstrijd in een ander stadion met een 50/50 verdeling van kaarten. We krijgen dus al significant meer tegenwoordig dan gebruikelijk was.
Wanneer komen kaarten beschikbaar voor legioens leden?
Ja *** m’n pa is niet thuis geen tickets voor mij 😂😂