excelsior

Nieuws

Kan Feyenoord kampioen worden bij Excelsior; vanavond duidelijkheid

Van de redactie

De Eredivisie wacht een spannende voetbalavond. Vanavond speelt nummer twee PSV de lastige uitwedstrijd tegen Sparta. Feyenoord komt morgen pas in actie, al zal iedereen die de club een warm hart toedraagt de wedstrijd op Het Kasteel met grote interesse volgen.

Het resultaat van de wedstrijd tussen de Eindhovenaren en Spartanen bepaalt namelijk of Feyenoord morgen op bezoek bij Excelsior de landstitel kan binnenhalen. Wanneer PSV verliest of gelijkspeelt bij de verrassende nummer zes van de eredivisie, kan Feyenoord zich bij winst in de stadsderby verzekeren van het kampioenschap. Mocht PSV vanavond van Sparta winnen, dan speelt Feyenoord volgende week in De Kuip de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd op Het Kasteel begint om 18:45.

Vanavond staat eveneens het duel tussen Ajax en AZ op het programma.  De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena staat in het teken van aanhaken of afhaken in de strijd om de tweede plek. Bij winst kan AZ de derde plek op de ranglijst overnemen van de Amsterdammers. Wint Ajax, dan houdt de club de druk op PSV in de strijd om de tweede plek die volgend seizoen recht geeft op deelname in de voorronde van de Champions League. Het duel in de Johan Cruijff Arena begint om 21:00.

Delen

Reacties

Nee morgen niet.sterker nog als je morgen verliest word het nog lastig ook.Bij Emmen het altijd zwaar
Nou van mij mag het zo eindigen..Feyenoord 1, AZ 2 , Psv 3 dus Ajax 4..m.a.w kom op Sparta en volgende week kom op Twente . Dan worden we in eigen huis kampioen
Als PSV wint en Feijenoord verliest dan is de wedstrijd tegen GAE niet op voorhand de kampioenswedstrijd?

Wellicht niet reeël maar wel één van de scenario's...
Als feyenoord verliest dan komt psv op 5.en dan moet je winnen bij Emmen dat gaat zwaar worden
Er vanuit gaande dat GAE dan gewonnen gaat worden?
Nou excelsior eerst nog maar eens verslaan.Vorig jaar met 2-1 verloren .jaar daarvoor maar met 0-1 gewonnen.
Als, als, als, we kunnen niet wachten. Duurt te lang….
Mocht PSV vanavond van Sparta winnen, dan speelt Feyenoord volgende week in De Kuip de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Dan moeten we nog wel winnen morgen meen ik.
Dat lijkt me idd wel logisch dat we dan morgen ook moeten winnen ja..
Zoals Slot het al 10 keer zei op de persco: Je moet nog 2x winnen... ;-)