feyenoord-psv-alexandersl-38-2

Alexander Santos Lima / @alexander.santoslima

Nieuws

Koeman selecteert wederom drie Feyenoorders voor Oranje

Stan

Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer en Quilindschy Hartman maken opnieuw deel uit van de 24-koppige selectie van het Nederlands Eltal. Het team van bondscoach Ronald Koeman neemt het komende interlandperiode op tegen Frankrijk en Griekenland.

De drie Feyenoorders zaten vorige interlandbreak ook al bij de selectie. Geertruida en Wieffer kwamen toen allebei in actie, Hartman moest het doen met een plek op de bank. De linksback wacht nog op zijn debuut in het grote Oranje.

Voor Nederland liggen er in het kader van kwalificatie voor het EK 2024 in Duitsland twee wedstrijden in het verschiet: eerst neemt Oranje het op 13 oktober op tegen Frankrijk, waarna op 16 oktober in Athene Griekenland de tegenstander is.

Delen

Reacties

Waarom zijn er relatief weinig reacties op deze enige Feyenoord website met inhoud itt andere?
Sebaoui blijkt een behoorlijke voetballer. Twee mooie goals tegen Cambuur. Die begint los te komen in de KKD.
Is die verhuurd dan? En waar komt ie vanaf? Jeugd Feyenoord?
Hij heeft in de Pro League (hoogste in België) al wedstrijden gespeeld bij Beerschot. Feyenoord heeft hem gecontracteerd en hem direct uitgeleend aan Dordrecht. Het is een sierlijke speler met een goede individuele actie. Het is leuk om Dordrecht te volgen met ook Osundina die vandaag minuten heeft mogen maken. Tsoungui zie ik volgend seizoen als eerste aanhaken. Af en toe wat slordig in balbezit maar dribbelt lekker veel in. De kans blijft natuurlijk klein dat één van hen daadwerkelijk gaat aanhaken op het niveau van Feyenoord.
T is te hopen dat Dordrecht wat meer in het linker rijtje komt dan hebben we ons eigen "jong" Feyenoord zonder onmogelijke capriolen uit te halen door te hopen dat u21 de KKD in gaat.

Heb het idee dat Feyenoord een beetje van strategie is veranderd.
Dordrecht staat gewoon 6e hoor... Dus dik linker rijtje
Ik zou zeggen sebaoui gewoon in de voorbereiding mee laten doen
Dat krijg je “helaas” als je de beste bent🏆
Hij vergeet Stengs in plaats van Bergkneusje. Gemiste kans.
Prima toch. Stengs was bij AZ vaak geblesseerd
Hartman eenmaal in de basis? Hartman voor de komende tien jaar in de basis.
Is er geen persconferentie vanmiddag?
Per wedstrijd wordt de kans kleiner dan dit elftal volgend jaar er nog is...van deze drie gaan er zeker 2 weg tel erbij op hansco , gimmenez en hoppa daar gaan we weer ..
DtK en Slot hebben nu toch wel bewezen hoe goed ze zijn in hun werk? Heb blindelings vertrouwen in die twee dat ook als Santi, Hancko en Lutsch vertrekken ze weer een uitstekend team gaan bouwen!
Het lot van Nederlandse clubs. Zie de realiteit onder ogen. Het belangrijkste is dat wij niet dezelfde fout gaan maken als in het Amsterdamse is gebeurd. Goed omgaan met inkomsten derhalve...
Timber en Stengs gaan volgende keer ook kans maken. Bijlow terug. 6 Nederlandse internationals.
als hartman nu nog niet gaat spelen( na woensdag) kan koeman zn koffers beter alvast pakken
Die komt gewoon weer aanzetten met Blind, let maar op.
Blind doet het momenteel ook erg goed bij Girona, dus dat zou ik wel snappen. Maar Hartman is de toekomst!
Waarschijnlijk gewoon weer met Blind. Zelfs 3 neuzen opgeroepen, omdat ze het zo goed doen. Die man kan je toch niet serieus nemen
Laat hem ajb zo veel mogelijk neuzen en lampjes opstellen, dan raken de onze tenminste niet geblesseerd