kokcu-2

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü: "Deze overwinning voelt wel lekker"

Van de redactie

Feyenoord heeft de eerste kwartfinale van de UEFA Europa League in eigen huis gewonnen van AS Roma (1-0). Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Mats Wieffer. De middenvelder schoot met een volley vanaf een meter of 20 uit een voorzet van Oussama Idrissi de bal tegen de touwen. Aanvoerder Orkun Kökcü sprak na afloop met Veronica.

Het was geen gemakkelijke wedstrijd vond de aanvoerder van Feyenoord. "Het was wel zwaar, maar ik denk dat wij 60 a 65 minuten goed gevoetbald hebben en weinig hebben weggegeven. Rond de 70e minuut wordt het wel lastiger en hadden zij meer de bal. Toen gingen zij meer de lange bal spelen. Dat maakte het lastig."

"In de eerste helft wilde we echt de wedstrijd domineren zodat ze niks te zeggen hebben. We kwamen de eerste helft niet echt tot kansen eigenlijk, dat was wel balen", vervolgt Kökcü. Uiteraard is de Turks international blij met de overwinning in de strijd om een plek in de halve finale. "Ja, dit voelt wel lekker."

Delen

Reacties

Hoe ver had Feyenoord dit jaar kunnen komen als we ook nog eens goede vleugelaanvallers hadden..

Geweldig gespeeld, achterin ijzersterk..
Kökcü 8 miljoen meer waard geworden.. wat een pot
Gewonnen met 9 man want Idrissi en jahanbaks waren dramatisch
Winnen zonder vleugelspitsen. Wat was ik verbaasd toen ik de tweede helft Idrissi weer op het veld zag verschijnen. Die speelde echt als een krant maar werd toch voortdurend aangespeeld. Maar ja, het resultaat telt
Niet voor minder dan 50 miljoen wegdoen