kokcu

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü: "Gewoon uitgespeeld met oog op zondag"

Van de redactie

Feyenoord heeft woensdagavond in de eigen Kuip met 2-0 gewonnen van N.E.C. De Rotterdammers maakte voor rust beide doelpunten door Dilrosun en Kökcü. Met deze drie punten is Feyenoord uitgelopen op concurrenten PSV en FC Twente, welke beide niet wisten te winnen deze speelronde. Aanvoerder Orkun Kökcü sprak na het duel tegen de Nijmegenaren met ESPN.

"Het was vandaag gewoon de wedstrijd normaal uitspelen met oog op zondag," begint Kökcü. "Zeker na die rode kaart moesten we het duel gewoon rustig kunnen uitspelen."

Toch is de aanvoerder van de Rotterdammers niet helemaal tevreden over zijn wedstrijd. "Ik moet zeggen dat ik eerste helft best wel geïrriteerd was omdat het niet lekker liep. Het resultaat lag het niet aan, maar ik zat er zelf gewoon niet lekker in. Dat is dan een verbeterpuntje voor mij dat ik er snel bovenop kom en me niet laat afleiden."

Kökcü stond op scherp en nam woensdagavond geen onnodige risico's met kans op een schorsing voor de belangrijke wedstrijd uit bij FC Twente van aanstaande zondag. "Ja, ik had wel een paar momenten dat ik in mijn achterhoofd had dat ik op scherp sta, omdat ik vorig jaar op die manier de klassieker gemist heb. Het is inderdaad niet dat ik onnodige risico's heb genomen vandaag." 

Delen

Reacties

Nog geen reacties