yv2022918yv2022918a1a09952

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü kritisch op arbitrage: "Ik begrijp niet waar die lijn is"

Fer1908

Na afloop van de puntendeling in Enschede kwam aanvoerder Orkun Kökcü aan het woord bij ESPN. Hij zag zijn ploeg een lastige wedstrijd spelen, maar desondanks creëerde Feyenoord genoeg kansen om de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken. Uiteraard ging het over het vermeende penaltymoment in de tweede helft. Daarover wil Kökcü niet meer kwijt dan dat hij weinig begreep van hoe de wedstrijd werd geleid door scheidsrechter Lindhout.

“Lastige wedstrijd, omdat beide ploegen elkaar hoog onder druk willen zetten. Voetballend zag het er niet altijd heel goed uit. Maar ja, 0-1 voor gekomen, tweede helft is wel een beetje tegenhouden eigenlijk. Ik denk dat we uiteindelijk de tweede helft nog best grote kansen creëren. Het is jammer dat je dan geen 1-2 kan maken in de tweede helft. Als je zo een beetje kijkt, is 1-1 wel een terechte uitslag.“

Kökcü merkte dat Twente de tweede helft sterker werd door de steun van het publiek. Desondanks had Feyenoord de wedstrijd kunnen winnen door een potentieel penaltymoment, waarbij Pröpper hands maakte: "Je zag wel duidelijk dat hij hem raakte met zijn hand. Maar de scheidsrechter gaf aan dat hij werd geduwd in zijn rug. Sommige momenten geeft hij hem wel, terwijl het heel licht is. Andere momenten geeft hij hem niet, terwijl iemand vol in zijn rug wordt geduwd. Ik begrijp eigenlijk niet waar die lijn is van de scheidsrechter."

Delen

Reacties

Het mooie is dat scheidsrechters vaak zeggen dat je nog zoveel goed kan doen in een wedstrijd, maar 1 grote fout en iedereen heeft het de volgende dag erover.

Deze scheidsrechter heeft precies het tegenovergestelde. Hij deed zoveel dingen fout, zonder 1 grote fout te maken en je zal zien dat niemand het erover gaat hebben
Wie duwde Proper, dat was eigen speler Brenet, kijk maar goed!!!