Bevestigd
orkun-kokcu-feyenoord-v-fc-utrecht

Nieuws

'Kökçü nog altijd gevolgd door Leicester City'

FeyenoordTM

Orkun Kökçü wordt nog altijd gevolgd door Leicester City, zo schrijft het Engelse The Athletic dinsdagmiddag. Het is niet de eerste keer dat Kökçü in verband wordt gebracht met de Premier League club. Leicester zou deze zomer wederom overwegen om toe te slaan voor de diensten van de middenvelder.

Bronnen verzekeren aan 1908.nl dat The Foxes onder andere op 8 mei j.l. tijdens Feyenoord-PSV (2-2) op de tribunes van Stadion Feijenoord hebben gezeten om de Turks-international te bekijken.

Kökçü is enorm gewild. Zo stond hij alleen deze zomer al in de belangstelling van Sevilla FC en RB Leipzig. Laatstgenoemde zocht recentelijk toenadering. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Voor 30m+ moet je hem gewoon laten gaan, anders niet
Voor gaan liggen! Kökçü en Senesi behouden.
Senesi moet je verkopen joh. Die loopt anders gewoon uit z'n contract straks. Gaat sowieso al aardig wat geld naar z'n oude club, en je hebt aardig wat geld erin gestoken (dank Sjaak!), dus zal wel een tegenvaller zijn als je daar nu verlies op gaat maken.

Hij wil sowieso wel een stap maken, en ik denk dat dat niet beter is geworden nu z'n maatje op weg naar Leeds is.
Ik denk dat hij daar best wel kan slagen als Wilfried N'Didi of een type zoals N'Didi naast hem speelt om hem in balbezit te beschermen. Dan kan hij zijn passing game heel goed uitvoeren.