inv20229174-5618-114481

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü: "Ze praten te veel. Wij hebben geen woorden, maar daden!"

Van de redactie

Feyenoord heeft een zeer belangrijke overwinning geboekt in Amsterdam (2-3). De ploeg van Arne Slot kwam al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Gimenez. Halverwege stonden de Rotterdammers met 2-1 achter. In de tweede helft domineerde Feyenoord en wisten de Rotterdammers de wedstrijd naar zich toe te trekken. Voorafgaand aan de wedstrijd spraken diverse Ajacieden vol vertrouwen over deze wedstrijd. Aanvoerder Orkun Kökcü sprak na het duel met ESPN en had een duidelijke mening hierover. 

"Ik weet echt niet meer hoe de wedstrijd ging. Het maakt me op dit moment ook echt niet uit", begint de aanvoerder van Feyenoord. "Ik persoonlijk was er wel een beetje klaar mee eerlijk gezegd, dat zij (Ajax) heel de dag praten voor de wedstrijd. Ze denken dat ze altijd de beste zijn. Vandaag hebben wij laten zien dat we weggelopen zijn van ze en dat voelt lekker."

"Ze praten te veel voor de wedstrijd. Wij staan erin hoe Feyenoord erin staat: Geen Woorden, Maar Daden! Dat hebben we vandaag weer laten zien", vervolgt Kökcü. "2-2 was het minimale wat voor ons goed was. Daarna maken we nog de 2-3, dus goed voor ons, haha. In de eerste helft waren ze wel agressief. In de rust hadden we een praatje van de trainer en we weten altijd wel dat we een achterstand kunnen ombuigen. We waren niet onder de indruk van het stadion, denk ik. We staan zes punten voor, dus het is denk ik wel tijd voor een feestje."

Delen

Reacties

Wederom de laatste adem.
ADO heeft het "Haags Kwartier"
Wij hebben (Arne) Slotfase😄
Hand in hand kameraden. Geweldige reactie van onze aanvoerder.
Klopt, als je een kolkende Kuip gewend bent, valt zo'n Arena reuze mee.
Alleen van die trommelmongolen, en als die stoppen zijn ze ook weer stil.