supporters-met-sjaaltjes

VK Sportphoto

Nieuws

"Laat het Hand in Hand weer klinken!"

Van de redactie

Het Twitteraccount ‘Laat De Kuip Weer Zingen’ zet zich in om de vele schitterende clubliederen van Feyenoord in het juiste tempo te laten weerklinken in het stadion. En niet zonder succes. Het lied ‘Feyenoord, wat gaan we doen vandaag?’ galmt inmiddels wekelijks door de stadions.

Voor ‘Laat De Kuip Weer Zingen’ de aanleiding om de volgende stap te zetten “Tijd om het Hand In Hand weer onder de aandacht te brengen!”, zo valt te lezen op Twitter. “Niet om de tekst te leren maar om dit op een normaal tempo te zingen. Dus zet deze week het nummer op repeat en zing de laatste 4 wedstrijden mee. Laat het Hand in Hand weer klinken!”, aldus de oproep.

Hoe geweldig dit kan klinken bewijst onderstaande video.

Eind vorig jaar vertelde initiatiefnemer Joost (29) tegenover RTV Rijnmond zijn beweegreden om het Twitteraccount te starten. “Steeds minder mensen zingen mee. En als er dan toch gezongen wordt, dan worden nummers afgeraffeld. Aan het begin van een lied wordt er luid gezongen, maar het volume gaat steeds meer naar beneden. Bovendien, ik kan bijna zelf niet meedoen. Het gaat veel te snel”.

Delen

Reacties

Waarom wordt het lied “Feyenoord wij houden van die club” niet meer gezongen zoals met het vorige kampioenschap? Is Feyenoord moe of is Feyenoord nog echt nog lang niet moe?
Zeer goed ,liederen klinken langzamer veel beter net als vroeger