Primeur Bevestigd
Aliou Balde

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Nieuws

Lausanne concreet voor overname Aliou Balde

FeyenoordTM

Het Zwitserse FC Lausanne-Sport heeft zich officieel gemeld bij Feyenoord voor de diensten van Aliou Balde. Daarmee komt er mogelijk vroegtijdig een einde aan het dienstverband van de 20-jarige Senegalees.

Balde, die momenteel aan FC Dordrecht verhuurd is, staat bij Feyenoord tot medio 2025 onder contract. FC Lausanne-Sport wil de rappe vleugelaanvaller definitief inlijven.

In de vijftien officiële optredens voor de Schapenkoppen kwam Balde acht maal tot scoren. Feyenoord wil luisteren naar de aanbieding op Balde, die bij het juiste bedrag van de hand wordt gedaan.

In de hoofdmacht van Feyenoord kwam Aliou Balde niet verder dan vijf officiële optredens. Daarin leverde Balde één assist af.

Voor Balde is FC Lausanne-Sport één van de opties, maar wel direct de meest concrete. Een deal kan snel beklonken worden.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM hoe gaat Feyenoord die gruwelijke naam eigenlijk betalen als hij zo'n hoge marktwaarde heeft? Of gaat het om huur?
Moet je natuurlijk niet doen, Lausanna Sport heeft geen rooie cent te besteden. Laat deze jongen het seizoen bij Dordt afmaken, 20 keer scoren en een transfer maken naar een club waar ze wel een fatsoenlijke transfersom kunnen betalen.
Rare opmerking, de eigenaar van Lausanne is Jim Ratcliffe. Die heeft met z'n chemiebedrijf miljarden binnen geharkt en het is letterlijk een van de rijkste mensen op aarde?
Nou dan houd ie behoorlijk z'n hand op de knip, spelen in de eerste divisie in Zwitserland en verwacht niet dat ze hier bieden dan 35000 euro.
Geven regelmatig wel een miljoentje uit hoor. Volgens mij recentelijk nog een recordaankoop van 2,5 miljoen voor een Zwitsers talentje. Investeren dus wel degelijk in de toekomst en Balde is als een van de smaakmakers van de KKD dus een topaankoop voor de Zwitserse Challenge League. Ik zou hoog in de boom gaan zitten, dan komen die centen wel op tafel hoor.
Wat is een fatsoenlijke transfersom volgens jou? Z'n marktwaarde is momenteel 4 ton ofzo. Daar ga je geen klapper mee maken hoor.
Heeft nog een contract voor 2,5 jaar en hij is momenteel verhuurd aan een club waar hij de grote uitblinker is. Bovendien is het een wintertransfer en je hebt ook nog eens te maken met een geïnteresseerde club waar een miljardenconcern achter zit. Feyenoord hoeft niet te verkopen en ik zou daarom flink wat vragen, of op z'n minst een mooi doorverkooppercentage :D
Al die verhuurde spelers kunnen verkocht worden, aangezien er toch geen 1 terug gehaald gaat worden. De jongens met wel een goede mentaliteit redden het helaas ook niet.
Wat is dit opeens met die gruwelijke naam, iets ontschoten?
Ik ben nog steeds zo misselijk van die niet gegeven penalty, hele komende week naar de kloten. Gimenez die nu al betrokken is bij 3 discutabele VAR momenten. Hadden zomaar ook 6 punten extra kunnen zijn, maar goed, nu maar van AZ en PSV thuis winnen
Past totaal niet in het spel van Slot dus prima om hem van de hand te doen.
@FTM wie is nou die gruwelijke naam? Ik ben zo razend benieuwd.
Nou, die is er wel. Hele hoge waarde op TM. Komt later wel aan bod. Niet nu, want niet concreet.
@FTM Zou na verkoop balde de kans dat dit concreet wordt groter worden denk je ?
Zie jij Feyenoord nog concreet worden?
Wat een onzin man,niet concreet dus is het gewoon gelul
Heb ook n lijstje met lekkere wijven maar ben niet concreet.
Is die aanvaller waar jij die jij graag ziet komen toevallig Marquinhos van Arsenal ? @ftm en gaan we überhaupt nog voor een aanvaller iedereen kan toch zien dat we een goede aanvaller nodig hebben
Hij gaat nu geen naam noemen, niet concreet en gevaar voor deal. Pas als het goed komt noemt hij het, of als de window om is
Ik zou een klein bedrag vragen met een groot doorverkoop percentage
komt te kort , een leuke transfersom is welkom
Dom, geef zoon gast een kans bij Groningen ofzo.
Een speler die bij Dordrecht al regelmatig te laat komt, of uberhaupt niet komt opdagen voor de training, moet je zo snel mogelijk van de hand doen.
Wordt tijd voor inkomende transfer(s).
Zou dan toch wel 2 miljoen vragen. Er zitten een hoop rijke lui achter Lausanne en het is zeker een talent