De Feijenoorder

Legioenzaal gaat weer Outdoor tegen Midtjylland

Van de redactie

Aankomende donderdag is het weer zover! Feyenoord speelt dan voor het eerst dit Europacup seizoen voor een volle Stadiontribune. Reden voor De Feijenoorder in samenwerking met FRFC1908 en de Feyenoord SLO's om de Legioenzaal weer Outdoor te trekken.

Vanaf 16:00 gaan de stadionpoorten open. Tot 17:15 zijn de binnenhekken open, waardoor supporters van elke sector kunnen komen genieten van DJ Panic, Bebolder, Seaneman en MC Alee. Reden genoeg dus om een uur eerder naar het stadion te komen.

Speciale aandacht is er voor Seaneman, bekend van de track 'Groeten uit Rotterdam'. Hij zal zijn nieuwe plaat voor het eerst laten horen. Een kleine teaser van dit nummer zit verstopt in de socialposts die vandaag online kwamen. Wie komt er donderdag naar de PMDS?

mk220407314898

Delen

Reacties

Ik sta op blauwe zijde maar wil natuurlijk naar legioenzaal outdoor kan ik dan wel gewoon weer terug lopen naar eigen vak.
Ze moeten echt iets verzinnen zodat vak x niet zo vol komt te staan met mensen die er niet horen
Eens, best irritant. Maar gekker dan Feyenoord - AS Roma gaat het nooit meer worden: Toen, terug in 2015, werden er gewoon dubbele kaarten verkocht door een fout in het ticketingsysteem. Bizar hoe druk het toen was.
Mee eens, al moet ik zeggen dat marseille thuis ook echt niet grappig was…