whatsapp-image-2023-11-15-at-161110-819x1024

FSV De Feijenoorder

De Feijenoorder

Legioenzaal Winterstop-party 2024

Van de redactie

Voor elke supporter is het een herkenbaar gevoel. Een Feyenoord-loos weekend is verschrikkelijk. Het is niet alleen het gemis van de mannen in het mooiste rood en wit, De Kuip, maar ook de samenkomst met je Feyenoord vrienden is dan geen vanzelfsprekendheid. Zeker in de donkere dagen van de winterstop lijken de Feyenoordloze dagen oneindig te duren.

Daarom organiseert de Vereniging op zaterdag 6 januari 2024 in samenwerking met Club van 1000-lid Feestcafé de Zoom in Renesse De Legioenzaal Winterstop-party! Het moment om samen met je kameraden het eerste feestje van 2024 te vieren. Dit allemaal onder de klanken van de beats die je van de Legioenzaal gewend bent.

Het belooft een fantastische avond te worden. De line-up bestaat uit: ????, ????,  Element, DJ Thera, Ricos, Lost Rebels, DJ Darr, DJ Icon, Corleone en Zuidstrijders.

Denk jij te weten welke namen achter de vraagtekens staan? Vul dit dan in tijdens de aankoop van je ticket en maak kans op een meet and greet en een emmertje Sonnema in de mix.

Wij begrijpen dat je met je kameraden een gezellig drankje wil drinken, daarom zal er een busreis (bij genoeg animo) vanaf de Kuip met enkele stops worden georganiseerd (VOL=VOL). De bus zal aan het begin van het feest arriveren en gelijk na het feest zal de reis terug naar Rotterdam gemaakt worden.

Route Busreis Rotterdam
Vertrek De Kuip
via Hoogvliet
via Hellevoetsluis
via Goedereede

Ticketprijs
Een kaartje kost voor leden van De Feijenoorder maar € 19,08 (Leden) dit is inclusief een welkomstdrankje.

Ben je geen lid van de Feijenoorder, niet getreurd. Ook voor niet-leden is er een mogelijkheid om bij het feest aanwezig te zijn. Het goede nieuws is dan dat je na de aanschaf van het ticket gelijk lid bent van De Feijenoorder. Zodat je voortaan gelijk van al het ledenvoordeel profiteert.

Noteer 23 november 2023 19:08 uur in je agenda, want dan start de kaartverkoop.

Feestelijke groet,

De Feijenoorder

Partners Legioenzaal Winterstop-party: Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder, Feestcafé De Zoom, Sonnema en FRFC 1908.

Delen

Reacties

Nog geen reacties