Betrouwbaar
geertruida-leipzigweb2

VK Sportphoto | Edit KayneKVisuals

Transfers

'Leipzig dient bod in voor Lutsharel Geertruida'

FeyenoordTM

RB Leipzig heeft een officieel bod op tafel gelegd voor Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida. Dat meldt Fabrizio Romano donderdagmorgen op Twitter.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en de Bundesligaclub zouden al vergevorderd zijn. Geertruida geldt voor Leipzig als het volgende target, nadat het de komst van aanvallende middenvelder Fábio Carvalho van Liverpool volledig af heeft gerond.

Geertruida speelde reeds 151 officiële duels in het shirt van de Rotterdammers. Daarin was hij goed voor 15 goals en 6 assists. De multifunctionele verdediger verlengde afgelopen maart zijn Feyenoord-contract tot medio 2025 en wordt door Transfermarkt ingeschat op een huidige marktwaarde van 25.000.000 euro.

Update 14:09 · Het bod van RB Leipzig op Lutsharel Geertruida is ingediend bij de clubleiding van Feyenoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Timber 45 mil. en Geertruida 20 mil. Lekker bij Feynoord blijven en de ploeg zoveel mogelijk bij elkaar houden, dat geldt ook Pedersen met zijn loopvermogen een zwaar onderschatte speler.
Op de FR site staat dat ze niet reageren op een bod op Geertruida volgen te Kloese en een andere site staat dat de clubs al in een vergevorderd stadium zijn wat de transfer betreft. Wat moet een supporter nu geloven en denken van deze mediums. En ik denk dat Slot zijn conclusies al getrokken heeft als deze spelers verkocht worden!!!
Feyenoord wil een bod dat identiek is aan bod Timber. Zal lastig worden maar wel goed om de absolute hoofdprijs te vragen.
@FTM, is eigenlijk Mannsverk helemaal niet meer in beeld?
Als je hier 20m wilt aan overhouden moet je wel nu verkopen, maar met Brenet als opvolger heb je het wel goedkoop opgelost.
Het bod is ingediend.

Nou geweldig, als je daar niet bij vemeld hoe hoog dat bod is, is het non informatie, als het bijv. 100 miljoen was geweest , was de deal beklonken.
En bij 10 miljoen hoor je nooit meer iets.
@FTM wordt niks.
De vraag is tot hoever RB Leipzig wil gaan en op welke termijn de Duitsers zullen terugkeren met een bod dat door de leiding van Feyenoord serieus genoeg wordt genomen om de onderhandelingen te openen. Het contract van Geertruida bij Feyenoord loopt nog door tot 2025 en daardoor kan de club het RB Leipzig of andere buitenlandse gegadigden lastig maken.
Is de naam josha vagnoman een keer binnen feyenoord gevallen?
Tuurlijk valt die naam wel eens en nog heel veel anderen , De hele dag vallen er namen .We hebben overigens al 2 Goede linksbacks
Tuurlijk dat is ook zo, alleen speelt hij niet linksback maar rechtsback, 22 jaar, aardig seizoen gehad zag ik. Dus misschien een optie als vervanger geertruida, maar ik doe de scouting natuurlijk niet :)
Precies laat het maar aan die mannen ovet.Schijnt dat Feyenoord voor elke positie 15 namen heeft..Best veel lijkt mij .Zou het helpen als ze hier op deze site af en toe een naam lezen?
Mag op zijn minst vragen of deze naam wel eens voorbij is gekomen toch? Ik weet ook wel dat ze 15 namen hebben per positie...
Van mij gerust .Zal ja of nee zijn .En dan ?
Gaat jou toch niks aan? Let jij lekker op jezelf doe ik dat ook :)
@FTM, heb je wellicht iets meer info in de Geertruida saga? Wellicht tijd voor een Twitter space vanavond?
"Toch wordt Geertruida op dezelfde waarde geschat als de net aan Benfica verkochte middenvelder en aanvoerder Orkun Kökcü, die met een gegarandeerde bonus zo’n dertig miljoen euro opbrengt en bij een goede doorverkoop nog eens vijf of tien miljoen euro kan opleveren.

De vraag is tot hoever RB Leipzig wil gaan en op welke termijn de Duitsers zullen terugkeren met een bod dat door de leiding van Feyenoord serieus genoeg wordt genomen om de onderhandelingen te openen. Het contract van Geertruida bij Feyenoord loopt nog door tot 2025 en daardoor kan de club het RB Leipzig of andere buitenlandse gegadigden lastig maken.

Eerder deze week liet Te Kloese weten aan het Schotse Rangers FC, dat zich meldde voor spits Danilo (24), dat hij geen zaken doet met clubs die geen serieus geld op tafel willen leggen."

In Dtk we trust!
Voor de volledigheid ... > Eerder deze week liet Te Kloese weten aan het Schotse Rangers FC, dat zich meldde voor spits Danilo (24), dat hij geen zaken doet met clubs die geen serieus geld op tafel willen leggen. Danilo wordt door Rangers als alternatief gezien voor de eerder begeerde voormalige Feyenoord-spits Cyriel Dessers (28), die bij het Italiaanse Cremonese wegkwijnt.
Bod bod bod. Hoe hoog is het bod?
Te laag volgens ten kloese,zelfs zo laag dat hij niet een indicatie heeft gegeven over de prijs
Ten kloese wil hem pas verkopen als er kokcu bedragen komen
St juste is de enige die hem kan vervangen
Kost 12 a 13 miljoen kan zowel rechtsback als centraal en super snel en pas 26 jr
@FTM Volgens dennis heb jij lopen jokken over Pepi,schijnt niks van waar te zijn
Waar is dat te lezen, te zien of te horen?
@FTM Adamo Nagalo een optie om te halen als vervanger voor or Geertruida, zal misschien wat aan de dure kant zijn maar is zo ontzettend goed: verdedigend ijzersterk, kan goed koppen, snel en comfortabel aan de bal!
Zou leuk zijn voor benita om door te breken bij feyenoord
Had hartman wel het niveau begin vant seizoen?
Ja, ik vond benita zowel bij het eerste als bij o21 erg matig vooral verdedigend.
Zie het helaas ook niet echt in hem. Kan wel voetballen maar totaal niet verdedigen..
Precies, was bij o21 al heel matig op dat vlak.
Benita verhuren aan sparta of vitesse
Niet doen joh
Nog 1 jaartje in de Kuip en daarna weg
Levert hij niks meer op. Dit is de weg die Feyenoord ingeslagen is en daar moeten we aan vasthouden. Alles verkopen in hun piek.
Met CL ervaring, meer wedstrijden bij Oranje, mee naar het EK, en weer een sterk seizoen in de eredivisie houdt hij echt wel zijn waarde.
Jij denkt dat zijn waarde dan niet stijgt?
En als hij dan een waarde van 35m heeft, dat je dan minder da nu gaat krijgen?

Ik niet.

Nog wat voorbeelden van toptransfers met slechts 1 jaar contract:
https://www.transfermarkt.nl/dit-zijn-de-duurste-transfers-voor-spelers-die-nog-maar-een-jaar-contract-hahttps://www.google.com/amp/s/www.transfermarkt.nl/dit-zijn-de-duurste-transfers-voor-spelers-die-nog-maar-een-jaar-contract-hadden/amp/news/390120dden/amp/news/390120
Ik begrijp de aversie van velen tegen Brenet niet. Zou het door zijn PSV verleden komen? Of dat hij geen onbekende Boliviaan van 20 is waarvan je kunt dromen dat hij een wereldtopper wordt? De staf en scouting zijn overtuigd. Zouden die allemaal ********** zijn? Hij heeft uitstekende aanvallende statistieken, terwijl Twente met een aanvallende speelstijl ook nog eens de minste tegendoelpunten van de Eredivisie had. Als hij verdedigend zo zwak is hebben ze het daar in ieder geval wel erg vakkundig gecamoufleerd. Maar waarschijnlijk is hij verdedigend gewoon veel minder slecht dan velen denken. Daarnaast is hij voor een fooi op te halen. Dat betekent dat er bij verkoop van Geertruida een flinke geldsom overblijft om te investeren in andere nieuwe (buiten)spelers. Ik zou zelf wel graag zien dat Pedersen ook nog voor een mooi bedrag wordt verkocht en daar een vervanger voor komt die verdedigend zich wat beter positioneert dan Pedersen en aanvallend wat vaker een goede voorzet geeft. Zou Araujo zo'n speler zijn? Voor de anti-Brenetters: ik denk dat de kans groot is dat hij zijn zakken gaat vullen in Turkije. Daar kun je toch meer verdienen dan bij Feyenoord.
Brenet was vaak het lachertje bij Psv, maar heeft zich redelijk hersteld bij Twente.
Maar hij is ondertussen al 29 jaar en persoonlijk ben ik van mening dat dit niet categorie is waar je in moet zoeken.
Maar als het is om je selectie te verbreden, waardoor je meer geld overhoud voor een paar kwaliteit injecties, dan kan ik er nog wel mee leven, maar met Brenet ten opzichte van Geertruida ga je wel paar klassen op achteruit.
Ik hoop echt dat er nog een paar directe versterkingen komen, want tot nu toe is het vrij matig
Ik ga in zoverre met je mee dat ik dan ook direct Pedersen graag vervangen zou willen zien. Brenet met zijn aanvallende kwaliteiten als optie voor wedstrijden tegen zwakkere tegenstanders, en daarnaast een talentvolle snelle back die in balbezit beter is dan Pedersen en die je goed kunt gebruiken tegen sterkere tegenstanders in de CL, lijkt me niet verkeerd.
Brenet is mijns inziens een goedkope optie voor de selectie. Niet perse als opvolger van wie dan ook. Ik heb vertrouwen in het beleid als ik kijk naar vorig seizoen en de aankopen die daar zijn gedaan.
Jammer dat je hier onder niet reageert op mijn bericht. Daar heb ik wat onderbouwde tegenargumenten voor de komst van Brenet heb opgezchreven. Het op "het is geen onbekende naam" of "het was een psver" gooien is natuurlijk een stuk makkelijker dan inhoudelijk reageren.

Je vergeet steevast te vermelden dat Brenet op individueel niveau matige verdedigende statistieken heeft. Bij Twente werd hij als de zwakke schakel gezien op defensief gebied. Brenet heeft een RCV naast zich nodig die met ruimte in de rug kan spelen. Dat is Trauners zwakke punt. Twente heeft daar de verdediging meermaals op aan moeten passen. Met Trauner em Kasanwirjo kunnen we dat niet. En dat moeten we ook niet willen voor een back van het niveau van Brenet.

Ook is hij buiten de selectie gezet omdat hij niet gewisseld wou worden of uberhaupt op de bank wou zitten. Is dat het soort speler wat we graag zien komen?
Kinderen, werk etc...kan niet altijd reageren ;-) Misschien later tijd
Dat van buiten de selectie gezet had ik niet meegekregen. Dat is natuurlijk wel een overweging aangezien een kracht van het huidige Feyenoord de eenheid in de kleedkamer is. Voetbaltechnisch weet ik niet waar je zijn verdedigende statistieken hebt gevonden? Bij twente werd hij veel doorgeschoven naar het middenveld en had hij vaak een soort van vrije rol. Jans vergeleek die rol met die van Mazraoui bij Ajax. Dat kan defensief een zekere kwetsbaarheid met zich meebrengen. Daar kun je tegenover zetten dat Feyenoord tegen veel eredivisieclubs bijna alleen maar op hun helft bivakkeert, dus dan baat heeft bij een back die aanvallend veel brengt. Trauner is inderdaad niet snel, maar weet zich wel buitengewoon goed te positioneren en daarmee te compenseren. Daarnaast is het helemaal niet ondenkbaar dat Feyenoord met Wieffer en Zerrouki op het middenveld gaat spelen. Een verdedigend sterk blok, maar misschien niet uitblinkend in creativiteit en scorend vermogen. Dat kan een bij het middenveld aansluitende aanvallende back als Brenet wel brengen. Tot slot had ik al geschreven dat ik daarnaast wel graag zou zien dat Pedersen dan ook wordt verkocht en een snelle talentvolle back, die aanvallend meer brengt dan Pedersen, wordt gehaald.
ik hoop niet dat Feyenoord brenet haalt als vervanger van Geertruida als hij wordt verkocht.
Als daar nog een doorverkoopclausule bij zit dan kan dat best een redelijk openingsbod zijn. Red bull verkoopt heel goed.
Ja dan moet Feyenoord dat ook maar een leren.
Gelukkig ben je geen TD, ik zat meer aan 50 miljoen te denken. Hij HOEFT namelijk niet weg. Voor flutbedragen hoeven ze niet langs te komen.
Ik vergelijk deze prijzen met de nummer 3 van afgelopen competitie, houthakker verkocht en een zeer matige verdediger in de tweede seizoenshelft, dubbele prijzen....
Als je 25 miljoen VRAAGT gaan ze geen dertig bieden natuurlijk. Daarom zestig miljoen vragen en 50 miljoen "overhouden".
Er is totaal geen noodzaak voor een deal
Je dropt een bedrag zonder enige bronvermelding. Dat kan iedereen. 0.0 geloofwaardigheid, dus onzin.
Alsof FTM wel een bron vermeld??!!
Je hebt gelijk! Het is trouwens een bod van rond de 35 miljoen geweest!
Volgende keer geloof je me wel,let maar op
Geert heeft een marktwaarde van 25m ben benieuwd wat het bedrag gaat zijn
Dat is mooi ruk, 2 sterkhouders weg. Minstens hetzelfde bedrag als voor Timber. CL argument gaat niet op, want heeft daar niks gepresteerd? 2x vernederd door Napoli.
Volgens fabrizio romano!?
Volgens te kloese is er sluimerende belangstelling maar nog niets concreet en al helemaal nog geen bieding gedaan op geertruida
Heeft Feyenoord al spelers achter de hand?
Al vordering met Brenet?
Wordt het een bedrag waar iedereen tevreden over kan zijn?

€20 miljoen exl bonussen ofzo…
50 miljoen, gelukkig ben jij geen TD, of sarcasme.....
Feyenoord denkt aan een timber achtig bedrag
En dan bedoel ik niet quinten timber
Heb je ongeveer schatting.voor welke bedrag hij wordt verkocht.en brenet zal toch niet als direct ze vervanger zijn.??
Gaat rondkomen dus is jouw verwachting?
Als het bedrag niet bekend is kun je net zo goed niks zeggen
Samen met Kokcu de belangrijkste speler van afgelopen seizoen. Erg jammer als hij gaat. Maar we mogen ook trots zijn op ons cluppie dat er zoveel interesse is in onze spelers. En nu hopen dat we een mooi bedrag gaan vangen en goede, talentvolle spelers terug krijgen. En dan weer aan Arne om te gaan bouwen.
Is Hilgers door z’n contract verlenging helemaal van de baan? Of zie je gebeuren dat ze hem weer graag willen.
Bod is 2 miljoen inclusief bonussen.

Nee zonder gekkigheid, ben zeer benieuwd wat hij gaat opleveren. Zou persoonlijk tevreden zijn met 30 miljoen inclusief bonussen + doorverkoop
Zou je naam veranderen in optimist.
Ben benieuwd wat AZ vraagt voor Sugawara. Interessante speler.
Is 6.5 waard volgens Transfermarkt,dus minimaal het dubbele
Doet wel pijn dat er zo veel spelers van Feyenoord, op de nominatie staan om een transfer te maken. Maar de andere kant van de medaille is dat onze spelers Europees hot zijn, en dat we hogere transfersommen krijgen dan we gewend zijn.
Als Feyenoord brenet als vervanger haalt voor Geert moet Feyenoord zich kapot schamen.
Waarom? Heeft het bij Twente gewoon prima gedaan, al 1.5 jaar lang. Is na Geertruida de beste rechtsback van Eredivisie. En ook nog is prima statistieken als back
Die gozer kan totaal niet verdedigen man. Aanvallend gaat het allemaal wel maar je zet echt een paar stappen terug tov Geert hoor. Je kan niet met brenet aankomen in de CL
Nee maar als je heel eerlijk kijkt, is op Hancko en Geertruida na niemand nog Champions League waardig… en die gaan we ook niet kunnen halen. Gewoon zorgen dat je 2e wordt minimaal in Eredivisie en dat je 50-70 miljoen startgeld pakt, pas dan kan je echt zaken gaan doen.
Dan nog mag je het wel wat hogerop zoeken dan Brenet
Ik zou wel blij zijn met Brenet. Het is vooral een aanvallend ingestelde speler, maar Twente had minder tegendoelpunten dan Feyenoord, terwijl ze ook aanvallend speelden. Dus zo'n prutser zal Brenet verdedigend ook weer niet zijn. Ik denk dat je met hem zeer goed voor de dag komt in de Eredivisie en hij voor 1 miljoen een koopje is. Dan hou je geld over om te investeren in andere posities. Maar waarschijnlijk kun je gerust zijn en gaat hij gewoon voor een veel hoger salaris bij een Turkse club. Ik zou het zelf wel prettig vinden als dan ook Pedersen weg zou gaan voor een mooi bedrag en daarvoor in de plaats een talentvolle verdediger zou komen die verdedigend beter is dan Pedersen en Brenet, maat ook de bal naar de goede kleur weet te spelen.
Is het een ‘acceptabel’ openingsbod, of is het zo een lachwekkend bedragje onder de 20?
Heeft Feyenoord een waardig opvolger op het oog? Brenet is natuurlijk nooit goed genoeg voor de basis. Dan ga je veel teveel achteruit in kwaliteit en verlies je alle restwaarde op de rechtsachter positie.
Brenet word gezien als vervanger
Nee dat heeft Ftm in het bericht over Brenet als gemeldt, dat Brenet wordt gezien als vervanger bij een vertrek van Pedersen of Geertruida
Ismael Doukoure nog een optie om hem te vervangen, naast Brenet?

Kan me wel voorstellen dat hij zich net als Kasanwirjo nog (te) veel met ontwikkelen.
Leipzig heeft 100% een bod ingediend. Bevestigd.
En welk bedrag wil feyenoord ongeveer vangen +- '25 + ?
kan nog lastig worden gezien het bod,..
Dan kan het ook gewoon geweigerd worden toch? Ik neem aan dat Feyenoord niet onder de 25 hoeft te verkopen
Beetje acceptabel bedrag? En Glasgow met Danilo hoe nu verder?
Enig idee over de hoogte van het bod?
Dan zal hij wel gaan, is ook logisch gezien zijn nog 2 jarig contract, nu kun je nog cashen hoe jammer het ook is dat Luts ons gaat verlaten. Ben benieuwd naar zijn vervanger, en dan bedoel ik niet Brenet. Je hebt vast wel serieuze namen @FTM?
Beetje acceptabel bedrag? En Glasgow met Danilo hoe nu verder?
Eerste bod toch. Net als bij Danilo weigeren
Waarom zegt te kloese dan van niet?
Is het ook een fatsoenlijk bod of krijgen we weer Kokcu discussies?
Speelt er nog wat rond Douvikas nu Pepi naar psv gaat?
Denk dat dan eerst danilo verkocht moet worden
Stefan de Vrij terughalen mocht hij gaan
Als hij gaat, heeeeel jammer. Maar wel fantastisch voor Feyenoord.
Bedankt Meneer Geertruida, succes
Dennis Ten Kloese:
“RB LEIPZIG heeft zich nog niet gemeld en Feyenoord hoeft Geertruida niet te verkopen.”

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1140784/feyenoord-directeur-te-kloese-reageert-op-groot-transfernieuws-geertruida.html
Ik hoop niet dat hij gaat want Brenet is geen vervanger waarvan ik sta te springen.

Als het toch gebeurt hoop ik dat we 80 procent gelijk mogen investeren in onze selectie. En dan nog een jonge centrale verdediger gaan halen. Aangezien Trauner wel eens geblesseerd is en Kasanwirjo nog niks heeft bewezen.
Zonde van je geld als je het volledige bedrag in één speler investeert, in jouw optiek word een club niets wijzer van een transfer. Wel fiscus en speler en zaakwaarnemers.
Wie zegt in een speler. Ik zei in onze selectie.
Voor deze meneer vinden we niet snel een goede vervanging, Brunetniet is toch echt minder
Ze verkopen Gvardiol voor mega veel geld dus 30 miljoen. Maarja wil je naar Leipzig......
Bij AZ staan ook wat spelers op het punt een transfer te maken. Ben benieuwd wat die gaan vangen. Daar kunnen ze niet bogen op CL ervaring.
Nee, daarom gaan ze ook voor minder.
De spelers zijn dan ook minder
Precies dus begrijp niet waarom bepaalde mensen az er constant bijhalen.
Verlenging contract ging al niet makkelijk, er zullen afspraken zijn gemaakt. Had anders nu nog maar 1 jaar gehad en dan je hem wel moeten verkopen voor een veel lagere prijs. Geertruida echte goede speler geworden. Denk dat hij voor rond 20 miljoen weg zal mogen.
Zijn contractverlenging kwam voor mij als complete verrassing. Ging dat echt weer moeizaam? Die andere keer weet ik nog wel, toen was het een drama. Over deze had ik nergens wat gezien of gelezen.
Ze waren al jaar en dag bezig om het contract te verlengen toen weer maanden niets. Heeft echt ongelofelijk lang geduurd
Na de vorige keer had ik sowieso geen enkele verwachting meer dat dit uberhaubt nog kon gebeuren. Maar goed jammer dat het weer moeizaam ging.
Ging zeker moeizaam, beter verkopen ok nu nog een mooi bedrag aan over te houden
Niet leuk natuurlijk, maar wel het juiste moment. Voor hemzelf, maar ook voor de club aangezien ze nu flink voor hem kunnen vangen met verlengde contract.

En nog tijd genoeg voor zoektocht naar goede vervanger.
Haha en we zijn weer happy met 25 miljoen voor hem lees ik hieronder terwijl een Timber voor 40+ naar Arsenal gaat. Die kan wel wat wedstrijdjes CL hebben gehad maar volgens mij is onze Geert een stuk veelzijdiger en ook 2x ver gekomen Europees gezien en zich daarin ook heel goed staande weten te houden. Gewoon nee verkopen tot je het gewenste bedrag hebt. Een jaar laten blijven en met CL ervaring weg gaan is echt geen straf voor hem.
Krijgen we dat gejank over ajax weer, zo ongelofelijk vermoeiend. Timber ligt veel beter in de markt hoe moeilijk dat ook te accepteren blijft voor de meesten.
Ik begrijp jouw reactie niet erg Merida. Santigoal zegt niets dat onjuist is. En om dat maar meteen "gejank" te noemen?! Dan heb jij waarschijnlijk een heel moeilijk leven! Er zal heel veel gejankt worden bij jou thuis.....
Wat heeft die Timber nou eigenlijk laten zien afgelopen jaar? HELEMAAL NIETS, alleen geblunder.
Vrijwel alles wat hij zegt is onjuist. Mensen hebben gewoon totaal geen idee wat de positie van Feyenoord in de markt is en datzelfde geldt voor spelers. Geertruida is Timber alleen voorbij in de de hoofden van Feyenoord supporters, niet voor de grotere clubs in het buitenland. Voor Timber werd vorig jaar al meer dan 50milngeboden, maar blijf jij maar lekker football manager spelen.
Feyenoord halve finale cl haalt..dan kan je praten over bepaalde bedragen...als we finale of winst EL hadden gehaald dan had je ook meer kunnen vragen dan nu..it is what it is
Meridiaan heeft wel gelijk, zo zit die wereld nou eenmaal in elkaar. Als wij een paar rondes champions League spelen wordt dit vanzelf beter. Dus vergelijken is nu onzin.
Hoe verklaar je dan dat psv wel hogere bedragen krijgt? Niets laten zien in Europa
Ook aam wie je verkoopt speelt een rol.... Ze hebebn verkocht aan United...Liverpool.. Napoli...wij aan Leeds.. Benfica...fc utrecht haha
Idd Modin, kijk ff naar de afgelopen 25 jaar. Psv en ajax zijn tig keer kampioen geworden en hebben tientallen spelers naar de Europese subtop en top verkocht. Bij Feyenoord zijn die spelers bijna op 1 hand te tellen. Die hebben dus voorlopig nog een hele andere naam in Europa, dat verander je echt niet in twee succesvolle jaren. Als je nu al kijkt wat voor gigantische stappen we de afgelopen twee jaar hebben gemaakt is dat al gigantisch maar dat lijken de meesten maar niet te begrijpen.
Hier ben ik het dus ook niet mee eens. Sterker nog Geertruida is in Oranje Timber zelfs al voorbij in de pikorde. Minstens 40 miljoen om uberhaupt aan tafel te komen voor een gesprek, anders mag je volgend jaar in de rij aansluiten. Het is klaar nu!
Als ze dit jaar geen 40 miljoen bieden, zullen ze het volgend jaar ook niet doen. Momenteel is contractueel gezien het "verkoophoogtepunt" voor Feyenoord. Waarom 40 mil over de balk gooien voor iemand die nog maar 1 jaar in contract zit? En zie Geertruida niet nogmaals verlengen. Ben bang dat we hem deze zomer verliezen. Kop omhoog en doorselecteren.
Declan Rice heeft ook een 1-jarig contract en gaat voor de hoofdprijs de deur uit.
Helemaal met je eens.. maar zo werkt de markt nou eenmaal.
@FTM deze week nog leuk nieuws? neem aan dat er op de achtergrond echt wel iets concreets speelt aangezien het bijna 1 juli is!
Prima club voor zijn ontwikkeling. Minimaal 25+ en dan Hancko niet verkopen. Was al bijna een zekerheidje dat hij weg zou gaan.
Reken er maar op dat de transfersom voor Luts niet in de buurt komt bij die van Timber. Heeft onlangs nog verlengd, kan me niet voorstellen dat er toen geen afspraken zijn gemaakt over hoogte transfersom. Feyenoord zal niet té hoog in de boom gaan zitten, ik verwacht bedrag tussen 20 en 25 miljoen.

Je moet hem nu ook gewoon verkopen. Anders krijg je er volgend jaar nog maar 15 miljoen voor.
Boeiend, waarom zou je hem per se willen vergelijken met spelers van Ajax.
Dit zal tocg wel een inkomend transfer-record moeten worden
  • 1
  • 2