hartjes

VK Sportphoto

Jeugd

Lennard Hartjes op huurbasis naar Roda JC

FeyenoordYouthWatcher

Feyenoord-middenvelder Lennard Hartjes vertrekt naar Roda JC. Hij wordt voor een jaar verhuurd aan de club in de Keuken Kampioen Divisie.  

Dat meldt Feyenoord Youth Watcher. De 19-jarige middenvelder kwam niet voor in de plannen van Arne Slot. Bij O21 lijken er op het middenveld voldoende alternatieven aanwezig. In de KKD kan Hartjes de nodige ervaring opdoen.

Delen

Reacties

Je mag toch maar acht spelers verhuren? Zit Feyenoord daar dan nog niet overheen?
Prima trouwens om die jonge gasten wedstrijdervaring bij de grote mannen op te laten doen in de KKD of elders!
O21 en eigen jeugd mag onbeperkt. Daarnaast neem ik aan dat Basset niet telt omdat hij door Colorado Rapids verhuurd wordt.
Denk dat Rutger op het strand ligt:

https://www.feyenoord.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/cole-bassett-op-huurbasis-naar-fortuna-sittard---130822
Gisteravond Bannis en Kokcu bij fc Eindhoven aan de gang gezien. Beide in de basis gestart en hebben overduidelijk waarde voor de selectie. Jammer dat we hartjes er niet bij hebben kunnen krijgen, dan gingen we voor de periode-tietel. Nu mist FC Eindhoven nog wel wat kwaliteit i.v.m. de kampioenskandidaten. Kan feyenoord Slory niet uitlenen? Dan worden we kampioen.
Even wennen dat iemand hier over ‘we’ praat, terwijl het over Eindhoven gaat 😧
Niet iedereen woont in rdam. Ik woon naast louwers stadion en ga daar soms kijken.
Goed voor die jongen, heel jong feyenoord verhuren.. Beter dan die flut reserve competitie.
Je moet gewoon plek in de eerste divisie afdwingen bij een arbitrage comissie of het europese hof. Het is pure competititievervaling. Clubs zonder team in de eerste divisie, wordt minder kansen geboden voor doorstroming van eigen jeugd. Zo worden clubs klein gehouden, alleen door een moment opname, wanneer het feyenoord en andere betaalde voetbalclubs financieel minder goed uitkwam om toch een team in de eerste divisie neer te zetten.
Ik zie het wel zitten in deze jongen. Goede techniek. Goede stap in z'n carrière vlieguren maken sterker worden en dan knallen bij ons.
Prima. Zoals Slot al zei.
Deze spelers hebben meer weerstand nodig om door te ontwikkelen en zijn te goed om genoeg te hebben aan een paar minuten links en rechts bij het 1e
Maar je wilt ook promoveren naar minimaal de Tweede Divisie voor de extra weerstand. Die afweging is aan de beleidsbepalers of je zulke spelers dan kunt missen. Voorin maakt momenteel Baldé bijna alle doelpunten. Misschien moet je zijn ontwikkeling dan maar opofferen in het clubbelang en af en toe ook een kans bij het eerste geven.
Volg je hart Lennart. Hard werken en dan keihard knallen in de Kuip over 2 jaar..
Mooie stap! Nu zelf zsm de pyramide in zodat dit soort jongens bij je eigen faciliteiten onder weerstand kunnen ontwikkelen. Als het dan ineens hard gaat laat je hem lekker met 1 meetrainen en af en toe invallen
Absoluut.
Het niet mee willen doen (bij de 2e mogelijkheid) heeft enorme gevolgen voornde ontwikkeling van deze gasten